Powitanie na JERKBAIT.pl
#1721 OFFLINE
Napisano 16 październik 2015 - 23:09
- Piotrek Milupa i Woytec lubią to
#1722 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 09:46
Cześć, trochę późno te powitanie, no ale lepiej późno niż wcale...
Mam na imię Hubert, mieszkam od kilku lat w Warszawie, łowię głównie na jeziorach. Przede wszystkim lekki i średni spinning. Myślę, że znajdę na forum cenne informacje i wreszcie rozpocznę przygodę z rzeką Wisłą.
Pozdrawiam wszystkich.
- Piotrek Milupa lubi to
#1723 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 09:55
.
Użytkownik zasanie edytował ten post 20 październik 2015 - 09:55
#1724 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 14:16
Witam, mam na imię Kamil, od miesiąca mieszkam w Warszawie. Powoli zapoznaję się z okolicznymi łowiskami, chociaż zapewne jeszcze trochę to potrwa, bo codziennie praktycznie dowiaduję się o nowych wodach, które warto odwiedzić Spinning jest u mnie metodą raczkującą, więc mam nadzieję że dzięki forum wchłonę trochę wiedzy
Pozdrawiam.
- Piotrek Milupa lubi to
#1725 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 13:48
Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Mam na imię Paweł jestem z okolic Krakowa.
Pragnę byście mnie przyjęli do grona użytkowników tego forum.
Pozdrawiam wszystkich
- Piotrek Milupa i coma lubią to
#1726 OFFLINE
Napisano 21 październik 2015 - 16:39
Witam wszystkich uzytkowników. Mieszkam w okolicach Lubina, głownie wędkuję feederkami lecz w tym roku też zacząłem spinningować i to jest to Pozdrawiam.
- Piotrek Milupa lubi to
#1727 OFFLINE
Napisano 22 październik 2015 - 12:30
Witam Wszystkich. Nazywam się Adam Grabowski i mieszkam w Legionowie. Moja zajawka to sum! Serdecznie pozdrawiam
- Piotrek Milupa lubi to
#1728 OFFLINE
Napisano 23 październik 2015 - 12:32
Cześć wszystkim!
Mam na imię Marcin i na forum zaglądam od roku ale dopiero teraz zdecydowałem się przedstawić i zacząć udzielać się w tej naprawdę fajnej społeczności.
Mam 22 lata i wędkuję od małego, od kiedy tylko dałem radę "kłęcić" kołowrotkiem. Do tego roku, 90% czasu pochłaniało mnie wędkarstwo spławikowe wszelkiej maści(ze spinningu to tak na prawdę tylko boczny trok). W tym roku się to zmieniło. Mnóstwo czytam, praktykuję coraz więcej. Zacząłem wykonywać swoje przynęty - jigi. W przyszłości mam zamiar zaczać bawić się woblerami itp. Nie ukrywam, że zostałem zainspirowany Twórcami z tego forum - na prawdę chylę czoło przed tak wielkimi talentami. Mam nadzieję, że dzięki Wam podszkolę swoje umiejętności oraz, że moje spostrzeżenia może się komuś kiedyś przydadzą.
Pozdrawiam
Użytkownik mmiedzianyy edytował ten post 23 październik 2015 - 12:34
- Piotrek Milupa lubi to
#1729 OFFLINE
Napisano 26 październik 2015 - 16:02
Siema.
Paweł lat ...o jakieś 20 za dużo. Łowię głównie na Wkrze i Wiśle. Oczywiście tylko spinning. Pozdrawiam wędkarską brać. Dzień dobry !
- Piotrek Milupa lubi to
#1730 OFFLINE
Napisano 27 październik 2015 - 16:29
Witam wszystkich na forum.
Nazywam się Michał. Łowię głownie na Bugu i jego starorzeczach. Spinning lekki/średni.
Pozdrawiam wszystkich i połamania ;]
- Piotrek Milupa lubi to
#1731 OFFLINE
Napisano 28 październik 2015 - 20:27
Witam wszystkich.
Mam na imię Jacek i łowie ryby od 4 roku życia
Od kilkunastu lat spinning, ostatnio mucha i casting więc nie ograniczam się do jednej metody.
Łowię głownie na rzekach: Warta, Odra, Barycz a jesienią wyruszam na zaporówki.
Pozdrawiam wszystkich moczykijów !
Użytkownik Siemens edytował ten post 28 październik 2015 - 20:28
- Piotrek Milupa lubi to
#1732 OFFLINE
Napisano 29 październik 2015 - 17:54
- Piotrek Milupa lubi to
#1733 OFFLINE
Napisano 31 październik 2015 - 00:17
Cześć. Nazywam się Arek.
Mieszkam w Szwajcarii. Wędkuję od niedawna. Lubie spinning
Pozdrawiam!!!
- Piotrek Milupa lubi to
#1734 OFFLINE
Napisano 31 październik 2015 - 10:10
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Nazywam się Przemysław Kubicki. Mieszkam obecnie w Bydgoszczy. Ulubioną metodą jest spining. Wędkuję głównie we Wiśle i okolicznych jeziorach. Czasami zaglądam nad Brdę, ale od przyszłego sezonu zamierzam to zmienić patrząc na obiecujące wyniki. Szczególnie interesuje mnie górski odcinek.
Pozdrawiam
- Piotrek Milupa lubi to
#1735 OFFLINE
Napisano 04 listopad 2015 - 17:12
Witam wszystkich użytkowników forum. Paweł z Warszawy, 90% spinning, 10% pozostałe metody. Wędkuję głównie na Narwi i Orzycu.
Pozdrawiam
- Piotrek Milupa lubi to
#1736 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2015 - 16:24
Wędkuje głownie na Wiśle i Wieprzu.
Spinning 70% - inne metody 30 %.
Pozdrawiam.
- Piotrek Milupa lubi to
#1737 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2015 - 21:02
Witam.
Mam na imię Karol, z woj opolskiego, gdyby nie 3-4 noc w tyg spedzone w domu napisał bym że mieszkam nad rzeką
minimum 10 razy w tyg nad woda w tym minimum 2 noce. Głównie spin, nocami odrobinka gruntu.
Pozdrawiam,
spiningowy popapraniec oliweX
#1738 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2015 - 21:20
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Mariusz, jestem ze Szczecina. Moim łowiskiem jest rzeka Odra i parę małych, może trochę zapomnianych rzeczek w okolicy.
Pozdrawiam
#1739 OFFLINE
Napisano 17 listopad 2015 - 17:25
Hej, z tej strony Tomasz. Łowię od pół roku. Główne łowiska to Turawa i jeziora Lubelszczyzny.
#1740 OFFLINE
Napisano 17 listopad 2015 - 18:38
Witajcie.
Już od dłuższego czasu jestem stałym czylenikiem tego forum. Chyba nadszedł czas na mnie, aby czasami coś również z siebie wykrzesać. Tak więc w miarę możliwości będę się starać pomagać w tematach wędkarstwa muchowego.
Pozdrawiam,
Artek.
- joker lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych