Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Celebryci wędkarscy a przepisy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
243 odpowiedzi w tym temacie

#81 OFFLINE   scOOtt

scOOtt

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 815 postów
  • LokalizacjaLubin
  • Imię:Łukasz

Napisano 09 czerwiec 2021 - 16:43

Obejrzałem jeden filmik Pana Włodarczyka czy też Włodarczaka. Filmik był o boleniach a bohater filmu w co drugim zdaniu powtarzał ''wobler Tomasza Janeczka ''. Mimo, że woblery uważam za łowne, to gość mi je skutecznie obrzydził tą gadką!

Swego czasu po tych filmach był wielki boom na wobki Tomasza. 

• Pawgas lubi to

#82 OFFLINE   Maciej1979

Maciej1979

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 361 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Maciej

Napisano 09 czerwiec 2021 - 18:50

No dzisiaj trafilem,człowiek pasjonat.Kto zaczyna przygodę ze spiningiem lektura obowiązkowa.

• Robert Crocker lubi to

#83 OFFLINE   grisha

grisha

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 307 postów
  • LokalizacjaMazowsze
  • Imię:Grzegorz
  • Nazwisko:po ojcu

Napisano 10 czerwiec 2021 - 09:40

https://m.facebook.c...100000674963549 pominę już te trzymanie ryby w siatce czy innym wynalazku celem pokazania rzeszy fanów dla fejmu. Po tym fikołku ten szczupak to chyba już tylko do konsumpcji się nadawał

Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka
  • Alexspin lubi to

#84 OFFLINE   Alexspin

Alexspin

No comment - subjective opinion only

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3753 postów
  • LokalizacjaŁódź (łowiska O/Sieradz, O/Piotrków).
  • Imię:Aleksander
  • Nazwisko:senatorskie

Napisano 23 czerwiec 2021 - 07:24

Przykre, że na takich przykładach później wzorują się nowicjusze.dobani.gif

#85 OFFLINE   theslut

theslut

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 04 lipiec 2021 - 19:59

Inni też mają swoich "celebrytów"

https://www.fakt.pl/...bialego/9ek2wn4

#86 OFFLINE   Artech

Artech

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2698 postów
  • LokalizacjaSzczecin
  • Imię:Artur

Napisano 05 lipiec 2021 - 08:01

https://www.youtube....h?v=xMPYnls8XPM
Ryba złowiona 2:20.wypuszczona po długim holu, ponad 2 minuty później. Brandzlowanko przed obiektywem rzecz święta....

Na początku pomyślałem, że przesadzasz i 2 minuty to nie tak długo, ale obejrzałem ten film i... porażka. Gość kompletnie nie przygotowany. Sprzęt i pokazanie swojego woblera ważniejsze niż szybkie wypuszczenie ryby. Ryba na brzegu prawie 3 minuty. Przy takiej rybie zajmuje mi to max połowę tego czasu.
  • Alexspin lubi to

#87 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 05 lipiec 2021 - 20:03

. Przy takiej rybie zajmuje mi to max połowę tego czasu.

Nadal O całą minutę za długo, chyba ze trzymasz rybę w podbieraku w wodzie cały czas.

#88 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 05 lipiec 2021 - 22:54

:ph34r:

#89 OFFLINE   FanAtyk

FanAtyk

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 203 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Przemek

Napisano 07 lipiec 2021 - 10:00

Walicki, Smółek, Corona Fishing - to do mnie przemawia, chłopaki sprawiają wrażenie skromnych, ale doświadczonych i kumatych. Ale Pleciona to prawie jakby taka wędkarska Ekipa Friza...

• TomekSudety lubi to

#90 OFFLINE   Krzysiu

Krzysiu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 674 postów

Napisano 07 lipiec 2021 - 12:58

Nie mam pojęcia kto to ekipa friza nawet naszej klasy nie miałem nie wspominając o obecnych mediach społecznościowych ale jak dla mnie poziom Pleciony jest tak pomiędzy biedą a żenadą .

#91 OFFLINE   rower26

rower26

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1444 postów

Napisano 07 lipiec 2021 - 13:28

Nie mam pojęcia kto to ekipa friza nawet naszej klasy nie miałem nie wspominając o obecnych mediach społecznościowych ale jak dla mnie poziom Pleciony jest tak pomiędzy biedą a żenadą .

Już wielokrotnie to pisałem i powtórzę kolejny raz. To odpowiednio kierowany marketing. W normalnej rozmowie chłopaki z pleciony nie są dzbanami. Taki jest target i taki jest przekaz. Chwyciło. 

• Gadget, korol i czacha79 lubią to

#92 OFFLINE   witeg

witeg

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 168 postów
  • Imię:Witek

Napisano 07 lipiec 2021 - 13:47

No i właśnie niektórym przeszkadza, że ten marketing polega na uprawianiu i promowaniu kłusownictwa. Tu już nie mówimy o budowaniu etosu, o moralności, czy etyce wędkarskiej, tylko o łamaniu obowiązującego prawa i nakłanianiu do tego.

Dealer narkotyków w prywatnej rozmowie też może być cudownym interlokutorem, co raczej nie powinno zmieniać negatywnej oceny przestępczej działalności zarobkowej.

#93 OFFLINE   Pickerel

Pickerel

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1205 postów
  • Imię:Wojtek

Napisano 07 lipiec 2021 - 14:30

W normalnej rozmowie chłopaki z pleciony nie są dzbanami. 

Tylko która rozmowa tak na prawdę jest "normalna"?  Ta w sklepie przy kasie czy ta jak walą wódę na filmiku z otwarcia sezonu?  Obstawiam to drugie. 

#94 OFFLINE   Krzysiu

Krzysiu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 674 postów

Napisano 07 lipiec 2021 - 18:58

Jeśli to tylko marketing to znaczy ze ktoś w celach zarobkowych robi z siebie „dzbana” jak to powiedziałeś .
A jeśli ktoś robi z siebie idiotę dla pieniędzy to również do mnie nie przemawia .

Użytkownik Krzysiu edytował ten post 07 lipiec 2021 - 19:00

#95 OFFLINE   rower26

rower26

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1444 postów

Napisano 08 lipiec 2021 - 08:14

Jeśli to tylko marketing to znaczy ze ktoś w celach zarobkowych robi z siebie „dzbana” jak to powiedziałeś .
A jeśli ktoś robi z siebie idiotę dla pieniędzy to również do mnie nie przemawia .

Wyjąłeś mi to z ust. Widocznie w tych czasach tak trzeba, żeby hajs się zgadzał. 

• Profil_Nieaktywny, Krzysiu i Alexspin lubią to

#96 OFFLINE   Alexspin

Alexspin

No comment - subjective opinion only

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3753 postów
  • LokalizacjaŁódź (łowiska O/Sieradz, O/Piotrków).
  • Imię:Aleksander
  • Nazwisko:senatorskie

Napisano 08 lipiec 2021 - 09:10

Niestety, mamona rządzi Światem. Masz "sianko", to jedziesz nad Ebro i łowisz ryby, ;)  nie masz to odbywasz relaks nad bezrybnymi wodami PZW... :(

Właśnie zaczynam się pakować na 3-dniowy relaks nad Wartą, z nadzieją, że choć odpocznę, zresztą w doborowym towarzystwie niemarketingowców... :D

Użytkownik Alexspin edytował ten post 08 lipiec 2021 - 09:13

• Krzysiu lubi to

#97 OFFLINE   korol

korol

Zaawansowany

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPip
  • 2255 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotr
  • Nazwisko:K

Napisano 08 lipiec 2021 - 19:43

Niestety, mamona rządzi Światem. Masz "sianko", to jedziesz nad Ebro i łowisz ryby, ;)  nie masz to odbywasz relaks nad bezrybnymi wodami PZW... :(

Właśnie zaczynam się pakować na 3-dniowy relaks nad Wartą, z nadzieją, że choć odpocznę, zresztą w doborowym towarzystwie niemarketingowców... :D

Ebro jest tanie, tylko trzeba znać język obcy i samemu sobie zorganizować. Dodam, że warto planować z wyprzedzeniem, wcześniej wykupić bilety, zarezerwować samochód, wybrać najtańszą kwaterę. Ceny żywności  niskie, roczna karta kiedyś z 65PLN.

#98 OFFLINE   Krzysiu

Krzysiu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 674 postów

Napisano 08 lipiec 2021 - 20:05

Ebro jest tanie, tylko trzeba znać język obcy i samemu sobie zorganizować. Dodam, że warto planować z wyprzedzeniem, wcześniej wykupić bilety, zarezerwować samochód, wybrać najtańszą kwaterę. Ceny żywności  niskie, roczna karta kiedyś z 65PLN.

Każdy inaczej rozumie znaczenie słowa „tanie” niestety nie każdego stać na na takie wypady dobrze wiem o czym mowie bo znam to z autopsji jak tylko chciałbym zaplanować taki wypad to zaraz człowiek musi mierzyć się z niezaplanowanymi wydatkami które szybko sprowadzają na ziemie i po wypadzie . Trzeba szanować każda godzinę spędzona nad woda jaka by nie była bo i tego może kiedyś zabraknąć także Alex udanego wypadu nad warte i połamania .
  • Alexspin lubi to

#99 OFFLINE   Lokityrem

Lokityrem

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 25 lipiec 2021 - 01:45

C&R Pełną gębą ja -pier..ole...

#100 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2141 postów
  • LokalizacjaPyrlandia
  • Nazwisko:Adamek

Napisano 25 lipiec 2021 - 22:07

Z drugiej strony....dziesiątki sumów wleczonych za łodzią czy też pontonem na najbliższą płyciznę tylko po to żeby zrobić sobie foto na "łyżeczkę "......albo co gorsza ,trzymane na sznurku do świtu...ELYTA 😖
  • jbk i Krzysiu lubią to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych