W lipcopadzie jak woda idzie w g贸r臋 to no 偶adnym odcinku Wis艂y nie po艂owisz...
A ja i tak jestem dziwny i wiem , 偶e nic nie wiem. Bo dla mnie nie ma regu艂 z tym zwi膮zanych. 艁owie ryby czasem tam gdzie ich nie powinno by膰 o danej porze , na woblery jaziowe sandacze , na sandaczowe klenie itp. Podchodz膮c do w臋dkarstwa we wspomniany spos贸b, nigdy bym nie wyszed艂 nad wod臋 . A co gdy ci艣nienie spada, podnosi si臋 ? Woda opada ? Wieje nie ten wiatr co trzeba ? Teoretycznie powinienem zosta膰 w domu . A ja 艂owie zawsze ,wtedy gdy tylko mam na to chwil臋 ... Nie wa偶na pogoda teoria itp. Wa偶na rado艣膰 czerpana z najpi臋kniejszego hobby na 艣wiecie!!! Tak偶e Panowie nie teoria a praktyka . Ka偶dy Wam to powie Np coraz cz臋艣ciej czytam o tym jak si臋 powinno 艂owi膰 , na co , czym itp. Ludzie maj膮 po milion post贸w i uwa偶ani s膮 za mistrz贸w 艣wiata,autorytety z kt贸rymi si臋 nie dyskutuj臋.... A ja pozna艂em tu ch艂opka贸w ,kt贸rzy maj膮 po 7 post贸w i posiadaj膮 wiedz臋 jakiej ja nie b臋de mia艂 chyba nigdy. Ciekawostk膮 jest to , 偶e oni nie pisz膮 jak na co kiedy itp. Oni po prostu lowia i sa nad wod膮 non stop. Nie maj膮 czasu pisa膰 ...bo zaj臋ci sa w wolnyh chwilach czym艣 innym (np 艂owi膮 ryby ? ) . Ja tak偶e nale偶a艂em kiedy艣 do grupy ludzi b臋d膮cych nad wod膮 po 6 dni w tygodniu ,ale niestety czas leci , rodzina obowi膮zki , nie pozwalaj膮 mi juz na takie 偶ycie. Teraz 艂apie ka偶d膮 chwilk臋 aby wyskoczy膰 cho膰 na godzin臋 , na dwie . Dlatego o tym pisz臋 , 偶e nie wa偶ne s膮 teori臋 , s艂uchanie teoretyk贸w, itp. Wi臋c nie gada膰 mi tu bzdur o wodzie itp. I艣膰 na ryby i ko偶ysta膰 z wolnego czasu puki go drodzy koledzy macie.
Wi臋c to na tyle moich ob艂膮kanych m膮dro艣ci Id臋 zmieni膰 lekarza bo ten najwyrazniej mi nie pomaga
Pozdrawiam ciep艂o!
Ps. Pawe艂 olej w ko艅cu ta nauk臋 i chodz na ryby !!!
U偶ytkownik pablo208 edytowa艂 ten post 18 listopad 2016 - 09:42