Łowienie z plaży - Czołpino
#1 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2022 - 21:38
Za kilka tygodni wybieram się nad piękne polskie morze w okolice Czołpina i mam pytanie czy jest tam możliwość złowienia czegoś na spina? Już dawno po cieniu szansy na belonę a o troci przy brzegu to już chyba można zapomnieć przy tej temperaturze wody. Może są bolenie? Czy to jednak tylko miejsce pod surfcasta?
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź w tym temacie, bo fajnie by było zaliczyć wyjazd z kijem w łapie i szansą na złowienie czegoś.
#2 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2022 - 23:05
Bolenie - nigdy sie nie spotkalem, troc - nigdy nie slyszalem, ale pewnie da sie cos wychodzic jakims cudem. Nie ma za wiele wedkarzy. Uwaznie popatrz gdzie lowisz bo kawalek do wody morskie a kawalek SPN na ktorym lowic odcinku nie wolno.
edit.
odnioslem sie z do tematu tylko, nie mam znajomych duzo ktorzy lataja za trocia w PL po nabrzezu, ale zawsze warto sprobowac, nie trzeba zawsze lowic ryb by byc szczesliwym z wedkowania
Użytkownik UncleZin edytował ten post 06 lipiec 2022 - 23:31
#3 OFFLINE
Napisano 07 lipiec 2022 - 07:12
O tej porze roku to jedyna szansa na troć jest w nocy lub bardzo bardzo wczesnym rankiem. Natomiast raczej traktowałbym to w ramach porzucania niż nastawienia się na złowienie
- strary i Okonhel lubią to
#4 OFFLINE
Napisano 10 lipiec 2022 - 12:11
Witam wszystkich
Za kilka tygodni wybieram się nad piękne polskie morze w okolice Czołpina i mam pytanie czy jest tam możliwość złowienia czegoś na spina?(...)Może są bolenie? (...)
Na YouTube jest filmik z łowienia boleni w morzu z falochronu w Rowach. Boleń występuje też w obu jeziorach Gardnie i Łebsku. Więc wg. mnie jest opcja że będą też się kręcić wzdłuż wybrzeża. Ale czy uda Ci się je namierzyć a potem złowić to już inna historia... Próbować zawsze warto, a potencjalny sukces na pewno da dużo satysfakcji.
#5 OFFLINE
Napisano 10 lipiec 2022 - 12:18
Na YouTube jest filmik z łowienia boleni w morzu z falochronu w Rowach. Boleń występuje też w obu jeziorach Gardnie i Łebsku. Więc wg. mnie jest opcja że będą też się kręcić wzdłuż wybrzeża. Ale czy uda Ci się je namierzyć a potem złowić to już inna historia... Próbować zawsze warto, a potencjalny sukces na pewno da dużo satysfakcji.
Boleń w Łebsku? To dla mnie nowość
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: morze, plaża, spinning, czołpino, lipiec
Wędkarz nad wodą →
Fotografia wędkarska i przyrodnicza →
WILD FISH FILM FESTIWAL 2024Napisany przez Wild Fish , 08 wrz 2023 festiwal, filmy wędkarskie i 2 więcej |
|
|
||
|
Wędkarz nad wodą →
Wieści znad wody →
Szwecja vs Rugia vs ResztaNapisany przez janekmarczyk , 27 mar 2023 szwecja, szkiery, rugia, spinning i 1 więcej |
|
|
|
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Wędki Flagman/AzuraNapisany przez cobrax , 24 sty 2021 wędki, spinning, sprzęt |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Jaxon Wild HorseNapisany przez sandacz999 , 04 kwi 2022 wędki, jaxon, wild horse i 2 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Budżetowe lekkie łowienie - okonie, białoryb i wrocławski niewymiarowy szczupak ;)Napisany przez Andżej , 03 sty 2022 spinning, xul, okoń, wędka i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych