Wycofaliśmy pieniądze, wyjazd na razie jest odwołanyNo i co jedziecie Panowie?
"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...
#381 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2020 - 18:50
#382 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2020 - 16:25
#383 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2020 - 13:03
Czy ktoś coś nieśmiało organizuje do Szwecji w czerwcu?
- analityk lubi to
#384 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2020 - 17:00
Tomek
#385 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2020 - 18:36
ktoś jedzie do Szwecji w maju?
- analityk lubi to
#386 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2020 - 07:58
Niedawno się tu przeprowadziłem i szukam takiego maniaka jak ja
- szydłoś lubi to
#387 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2020 - 08:39
ktoś jedzie do Szwecji w maju?
Jezeli niemcy zniosá kwarantanné to ja jadé 30 maja ,no i oczywiscie Szwedzi niczego nie zmieniá
#388 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2020 - 09:11
Nastawiamy się na szybkie decyzje i wyjazd (na szczupaki) jak tylko ogłoszą zniesienie zamknięcia granic i zniesienie kwarantanny.
Kierunek podstawowy: Szwecja - szkiery lub Laponia.
Termin: druga połowa maja lub czerwiec.
Prawdopodobnie zabraknie nam do ekipy jednej lub dwóch osób.
Koszt prawdopodobnie 2,5-3,5 tys. na głowę.
Pojedziemy sami lub z którymś z biur zależnie od oferty.
Mało pijemy, dużo łowimy (choć nie wszyscy), ryby zabieramy tylko na kolację.
Zapraszam do kontaktu przez PRIV jeżeli ktoś jest gotów do wyjazdu w tym terminie.
#389 OFFLINE
Napisano 06 maj 2020 - 09:46
- Koincydencja i S.N. lubią to
#390 OFFLINE
Napisano 09 maj 2020 - 14:20
Mam na jutro zarezerwowaną łódkę w Serocku . Szukam 1 chętnego na wspólne wędkowanie . Metoda - baitcasting i spining . Szczegóły do dogadania na priv lub telefonicznie . . Do 18.00 muszę potwierdzić rezerwację łódki .
#391 OFFLINE
Napisano 11 maj 2020 - 13:05
#392 OFFLINE
Napisano 11 maj 2020 - 13:11
Poszukuję 2 osób na wyjazd do Szwecji. Termin 20.09-26.09.Warunek to możliwość dojazdu własnym autem. Szczegóły na priv.
Koledzy co mieli jechac ze mná wymiékli i chyba jesienny wyjazd bédé musial odmówic ,wiéc podaj moze wiécej informacji o tym wyjezdzie .
#393 OFFLINE
Napisano 11 maj 2020 - 13:17
Poszukuję 2 osób na wyjazd do Szwecji. Termin 20.09-26.09.Warunek to możliwość dojazdu własnym autem. Szczegóły na priv.
Witam. Ja też byłbym wstępie zainteresowany.
#394 OFFLINE
Napisano 17 maj 2020 - 11:53
Witam, jakiś czas temu wprowadziłem się do Śremu i szukam osoby chętnej na wspólną spinningową wyprawę, nie znam terenów więc chętnie połowię z "tubylcem".
#395 OFFLINE
Napisano 26 maj 2020 - 12:21
W soboté 30.05 jest mój wyjazd do Szwecji .Niestety jak juz pisalem moji koledzy wymiékli i nie pojadé .Zostalem sam z kosztami i z problemem .W zwiázku z tym szukam jednego chétnego (najlepiej z Niemiec bo juz nie ma kwarantanny po powrocie).Koszta mam w nosie ale samemu tydzien siedziec to mnie troché przerasta .Wiem ,wiem ,przekornie pisalem ze nawet sam pojadé .
A tak naprawdé to chcialem zeby zona ze mná jechala .Niestety ,musi pracowac .Jezeli jest ktos chétny to zapraszam .A moze jakis emeryt z Polski co mu kwarantanna nie straszna sié znajdzie.
Kontakt na priv.
#396 OFFLINE
Napisano 26 maj 2020 - 20:27
W soboté 30.05 jest mój wyjazd do Szwecji .Niestety jak juz pisalem moji koledzy wymiékli i nie pojadé .Zostalem sam z kosztami i z problemem .W zwiázku z tym szukam jednego chétnego (najlepiej z Niemiec bo juz nie ma kwarantanny po powrocie).Koszta mam w nosie ale samemu tydzien siedziec to mnie troché przerasta .Wiem ,wiem ,przekornie pisalem ze nawet sam pojadé .
A tak naprawdé to chcialem zeby zona ze mná jechala .Niestety ,musi pracowac .Jezeli jest ktos chétny to zapraszam .A moze jakis emeryt z Polski co mu kwarantanna nie straszna sié znajdzie.
Kontakt na priv.
Końcówka pażdziernika lub początek listopada......i jadę z Tobą !
Wiosna, to zawsze rosyjska ruletka, szczególnie na szkierach. Tyle ekip już tam zadek umoczyło i wróciło sfrustrowanych do kraju, ze szkoda sobie tym terminem głowę zawracać. Późna jesień i z łatwością lokalizujesz drapieżniki na danym akwenie. Pogodowo zauważyłem pewien trend dla południowej Szwecji.....pogoda na przełomie października/listopada jest dużo bardziej stabilna niż w maju. Chodzi mi głównie o ciśnienie atmosferyczne bo to ono definiuje głównie aktywność ryb.
Tak było w październiku/listopadzie 2013r i pażdzierniku 2015r. Piękne sandacze (największy 4.7kg) i trzy metrowe szczupaki się zameldowały. Ja akurat łowiłem głównie na żywca (na wielkie 25cm wzdręgi) gdyż to jedna z najbardziej finezyjnych metod. Sandacze reagowały na duże 20 cm jaskółki na systemiku w verticalu.
#397 OFFLINE
Napisano 27 maj 2020 - 19:22
Cześć Jerkbaitowa brać,
zaczynam dopiero swoją przygodę z wędkarstwem rzecznym i padło na Inę w okolicach Stargardu. Jest może ktoś tutaj na forum z tego miasta kto chciałby np. pójść kilka razy na wspólny wypad nad rzekę i być może podpowiedzieć pare kwestii odnośnie sprzętu, przynęt i sposobu ich prowadzenia lub po prostu wspólnie popróbować coś złowić?
Jeśli znalazłby się ktoś taki to byłoby super i zapraszam do kontaktu, myślę że można spędzić zawsze fajniej czas nad wodą z kimś niż samemu
Pozdrawiam
#398 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2020 - 20:12
Szukam chętnego z Trójmiasta na wspólny wyjazd na nocne łowienie węgorzy i linów. Wyjazd jutro lub w piątek ewentualnie w sobotę. Więcej info na priv.
#399 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2020 - 23:24
Witam,
Wirus namieszał w planach wyjazdowych, urlopy teraz kolidują, ekipa się rozsypała a ja chcę połowić szczupaków (lub pstrągów) w Szwecji.
Szukam 3 chętnych na około tygodniowy wyjazd do Szwecji w sierpniu - temat otwarty wszystko do dogadania - cel to szczupaki lub pstrągi (mucha).
Preferowana lokalizacja - Laponia.
Byłem w Szwecji już wiele razy więc mniej więcej znam tamte klimaty. Mam auto którym można jechać. Mało piję/dużo łowie na takich wyjazdach.
Zapraszam chętnych na PRIV.
#400 OFFLINE
Napisano 20 czerwiec 2020 - 11:22
Ja juz planuje wyprawé na rok nastépny .Tym razem daleko bo az 1600 kilometrów od Trelleborga .Wyjazd od 29 maja 2021do 19. czerwca2021 ,trzy tygodnie .Oczywiscie ze wzglédu na odleglosc trzeba wyjechac dzien wczesniej .Domek spartanski z kibelkiem na zewnátrz i brak prádu (za to dlugie dni i sauna )Lodówka i piecyk do gotowania na gaz . Dzikosc i przepiékne tereny .Szukam jednego chétnego na tá wyprawé .
Niestety po tegorocznym doswiadczeniu zaliczka obowiázkowa (kolega ,którego nie wymienié wystawil mnie z jesiennym wyjazdem do wiatru )Wczesniej nigdy zaliczek nie bralem .
Szacowany koszt na osobé ze wszystkim to jakies 3000 zl na osobé (dzisiejszy przelicznik €uro).W tej cenie jest domek ,prom z kabiná i nocleg w drodze w dwie strony i paliwo .
Jedzenie to sprawa do dogadania.
Mozna tez jechac w trzy osoby ale wtedy trzeba wypozyczyc dodatkowo lódké .Oczywiscie wtedy koszta na osobé zmniejszajá sie .Myslé ze wystarczajáco opisalem oferté .Lokalizacjé podam na priv .
Nadmieniam ze dysponuje wlasná lodziá z silnikiem i srodkiem transportu.
- Krzysiu lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych