Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
688 odpowiedzi w tym temacie

#421 OFFLINE   JJack

JJack

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 87 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 07 wrzesień 2020 - 11:45

Cały wyjazd 2050 zł, jest to cena za:

Pobyt od 7.10-14.10 na miejscu (łodzie itp. oprócz paliwa)

prom 6.10. i 15.10.

Wyjazd wykupiony u https://przewodnicyw...baza-wedkarska/

Użytkownik JJack edytował ten post 07 wrzesień 2020 - 11:53

#422 OFFLINE   Krzysztof

Krzysztof

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 511 postów
  • LokalizacjaNiemcy

Napisano 07 wrzesień 2020 - 11:55

Ponawiam oferté 

Wyjazd do Szwecji na dwa tygodnie od 19 wrzesnia do  3 pazdziernika .

Dom ,prom zaplacone .Wlasna lódz i silnik .Szukam jednej osoby .

Chétnych zapraszam na priv.

Koszt za dwa tygodnie (domek ,prom ,paliwo) 1700 zl ,do tego dochodzi jedzenie .

#423 OFFLINE   Sebka

Sebka

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 11 postów
  • LokalizacjaOrzesze
  • Imię:Sebastian

Napisano 08 wrzesień 2020 - 15:36

heyka...mam wolne miejsce w domku w bazie czort i na łodzi w dniach 24 do 27 wrzesień. Może ktoś chętny aby poszukać sandaczy. Ja ruszam ze śląska i mogę kogoś zabrać ze Śląska albo z Krakowa. Jeśli ktoś coś to piszcie.

#424 OFFLINE   Robert Crocker

Robert Crocker

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1973 postów
  • LokalizacjaNYC
  • Imię:Bobby
  • Nazwisko:Crocker

Napisano 10 wrzesień 2020 - 09:12

Panowie. Szukam "przewodnika" - "pasjonata" ze sprzętem pływającym żeby połowić morskie okonie z Polski. Trochę mam za mało czasu na Rugię w tym roku i pojechałbym na weekend na nasze Wybrzeże. Znacie kogoś ? Możecie polecić ? Województwo Pomorskie.

#425 OFFLINE   Kapitan

Kapitan

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 61 postów

Napisano 11 wrzesień 2020 - 13:15

W dalszym ciągu oferta na Rugię aktualna. Mogę przygarnąć na każdy turnus po dwie osoby. Pierwszy 20-27 wrzesień i drugi 27 wrzesień -04 październik. Każdy od niedzieli do niedzieli. Koszt jak na tydzień łowienia naprawdę zachęcający. Łódź wygodna, bezpieczna i dobrze wyposażona. Silnik 50 km. Polowanie na duże okonie i szczupaki.  Zachęcam bo warto. Apartament 2 km od portu w pełni wyposażony. 

#426 OFFLINE   Krzysztof

Krzysztof

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 511 postów
  • LokalizacjaNiemcy

Napisano 15 wrzesień 2020 - 11:07

Koszt za dwa tygodnie (domek ,prom ,paliwo) 1700 zl ,do tego dochodzi jedzenie .

Witam 

Po raz ostatni szukam chétnego na wyjazd do Szwecji na dwa tygodnie .Wyjazd jest w piátek 18 09.2020 .Powrót 03.10.2020

Do zaplacenia 1500 zl.Obnizam cené bo chodzi mi bardziej o towarzystwo niz pieniádze .( w tej cenie jest wszystko) Niestety nastépny chétny bez powiadomienia mnie o tym ze nie jedzie po prostu sié nie odzywa .(sam sobie wyznaczyl czas do poniedzialku) 
Oferta jest wazna tylko do czwartku do poludnia (chodzi o logistyké ).Mam tylko warunek ,spimy bez wczesnego wstawania i jemy w domku a nie na wyspach z kuchenká gazowá i nie lowimy do pólnocy .Robimy przerwé na obiad i grzybobranie .Utrzymujemy porzádek co nie zawsze jest oczywiste .Chodzi o wypoczynek a nie o gonitwé .Reszta na priv.

• strary i S.N. lubią to

#427 OFFLINE   Kapitan

Kapitan

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 61 postów

Napisano 15 wrzesień 2020 - 14:34

A u mnie na Rugii termin 27.09 -04.10 już niedostępny. Ale 20-27 wrzesień jeszcze aktualny. Teraz Krzysztof patrz jak zachęcić kogoś na wyprawę wędkarską.

Każdy kto się zgłosi na wolny termin dostanie codzienne kieszonkowe w wysokości 50 E. Na koniec wyprawy premię 350 E. Jedynym warunkiem będzie złowienie w czasie 7 dni połowów chociaż jednej wymiarowej palii lub arapaimy. Myślę, że można by powiedzieć w tym przypadku -złotej rybki. Ha, ha już nie mogę doczekać się tej niedzieli...

• strary i smwrc lubią to

#428 OFFLINE   Mariusz1000

Mariusz1000

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 332 postów
  • Lokalizacjanad wodą
  • Imię:Mariusz
  • Nazwisko:G

Napisano 15 wrzesień 2020 - 16:28

Witam 

Po raz ostatni szukam chétnego na wyjazd do Szwecji na dwa tygodnie .Wyjazd jest w piátek 18 09.2020 .Powrót 03.10.2020

Do zaplacenia 1500 zl.Obnizam cené bo chodzi mi bardziej o towarzystwo niz pieniádze .( w tej cenie jest wszystko) Niestety nastépny chétny bez powiadomienia mnie o tym ze nie jedzie po prostu sié nie odzywa .(sam sobie wyznaczyl czas do poniedzialku) 
Oferta jest wazna tylko do czwartku do poludnia (chodzi o logistyké ).Mam tylko warunek ,spimy bez wczesnego wstawania i jemy w domku a nie na wyspach z kuchenká gazowá i nie lowimy do pólnocy .Robimy przerwé na obiad i grzybobranie .Utrzymujemy porzádek co nie zawsze jest oczywiste .Chodzi o wypoczynek a nie o gonitwé .Reszta na priv.

Bez żadnej złośliwości, ale jak masz takie własnie warunki co do wyprawy na ryby do SE to nic dziwnego, że nie możesz znaleźć chetnego, przecież późne wstawanie, przerwy na obiad i to koniecznie w domu i jeszcze zbieranie grzybów, które tez trzeba przygotować do jedzenia, czy suszenia, do tego jeszcze pewnie ciągłe sprzątanie w domku, żeby był porządek, oznacza przy krotkim dniu we wrzesniu/pazdzierniku, że na łowienie nie zostaje zbyt wiele czasu, albo w ogóle nie ma na łowienie czasu  :huh: .

Użytkownik Mariusz1000 edytował ten post 15 wrzesień 2020 - 16:30

• skorupa13, TOFIX99 i smwrc lubią to

#429 OFFLINE   Krzysztof

Krzysztof

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 511 postów
  • LokalizacjaNiemcy

Napisano 15 wrzesień 2020 - 17:05

Bez żadnej złośliwości, ale jak masz takie własnie warunki co do wyprawy na ryby do SE to nic dziwnego, że nie możesz znaleźć chetnego, przecież późne wstawanie, przerwy na obiad i to koniecznie w domu i jeszcze zbieranie grzybów, które tez trzeba przygotować do jedzenia, czy suszenia, do tego jeszcze pewnie ciągłe sprzątanie w domku, żeby był porządek, oznacza przy krotkim dniu we wrzesniu/pazdzierniku, że na łowienie nie zostaje zbyt wiele czasu, albo w ogóle nie ma na łowienie czasu  :huh: .

Zaproponuj mi takie warunki a pojadé z tobâ na koniec świata.To raz.
Po drugie to dwa tygodnie,a wiéc czasu dośc. Po trzecie czasem trzeba od wody odpoczâc.wédkarstwo to równiez relaks a piéc czy sześc godzin na wodzie to wcale nie jest malo i nie trzeba sié o piâtej rano zrywac.A Ty mlody czlowieku jak chcesz to jedz i mozesz spac na lodzi jeśc na wyspie i zalatwiac sié w lesie ,czyli domek ci nie jest potrzebny.ja szukam towarzysza wyprawy a nie komentarzy .A szukam Bo trzech takich wystawilo mnie so wiatru na paré dni przed wyprawâ.Bo bylem durny nie wzielem zaliczek.Ot i wsio.

#430 OFFLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Robert

Napisano 15 wrzesień 2020 - 17:49

Gdyby nie mój własny wyjazd do Szwecji 19-go to przyjąłbym i akceptował wszystkie warunki Krzysztofa , negując jedynie zbieranie grzybów ...męczy mnie to oraz nudzi i boję się szwedzkich kleszczy, które wyjątkowo mnie lubią. :)  :good:

Użytkownik BOB edytował ten post 15 wrzesień 2020 - 17:51

#431 OFFLINE   Krzysztof

Krzysztof

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 511 postów
  • LokalizacjaNiemcy

Napisano 15 wrzesień 2020 - 18:20

Gdyby nie mój własny wyjazd do Szwecji 19-go to przyjąłbym i akceptował wszystkie warunki Krzysztofa , negując jedynie zbieranie grzybów ...męczy mnie to oraz nudzi i boję się szwedzkich kleszczy, które wyjątkowo mnie lubią. :)  :good:

To musisz byc smaczny .

Wiesz ludzie myslá ze zeby utrzymac porzádek to trzeba od rana do wieczora sprzátac ,a mnie chodzi tylko o to zeby po zjedzeniu czy wypiciu  zmyc po sobie naczynia ,czy wchodzác do domu zdjác kalosze .Skomplikowane ..Czy po wyjsciu z toalety posprzátac ,wiadomo co . A co tyczy lowienia to jest opcja wypozyczenia wlasnej lodzi i uniezaleznienia sié od mojej .Wtedy lowisz do bólu i kiedy chcesz .Przeciez to proste .Ja nie wiem czego ludzie oczekujá za te pieniádze ? Oferuje transport ,wlasná lódz ,prom z kabiná i dojazd .Jedno jest pewne juz nie béde zebrakiem i zadnej wyprawy nie bédé wiécej organizowal ,co najwyzej doláczé do jakiej ekipy .Jest tylko jeden problem bo ja nie lubié spédów .

• PETEREK i BOB lubią to

#432 OFFLINE   Kapitan

Kapitan

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 61 postów

Napisano 16 wrzesień 2020 - 05:53

Podobnie jak Bob. Gdybym nie miał wyjazdu na Rugię w tym samym terminie, to z wielką ochotą bym zabrał się na taką wyprawę z Krzysztofem na Szwecję.

Wszystko zorganizowane i podane na tacy. Zawiezie, przywiezie. Ale to trochę za mało.....Czegoś tu brakuje....Tylko nie wiem co.....

#433 OFFLINE   S.N.

S.N.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4677 postów
  • LokalizacjaMazowieckie. Lubelskie.
  • Imię:Sławek
  • Nazwisko:Nikt

Napisano 16 wrzesień 2020 - 06:58

Podobnie jak Bob. Gdybym nie miał wyjazdu na Rugię w tym samym terminie, to z wielką ochotą bym zabrał się na taką wyprawę z Krzysztofem na Szwecję.

Wszystko zorganizowane i podane na tacy. Zawiezie, przywiezie. Ale to trochę za mało.....Czegoś tu brakuje....Tylko nie wiem co.....

Ano brakuje ... Czasu tzn. urlopu aby jechać :D

#434 OFFLINE   Krzysztof

Krzysztof

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 511 postów
  • LokalizacjaNiemcy

Napisano 16 wrzesień 2020 - 07:28

Ty tez podajesz wszystko na tacy i chétnych brak.Côz,takie zycie.

#435 OFFLINE   Robert Crocker

Robert Crocker

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1973 postów
  • LokalizacjaNYC
  • Imię:Bobby
  • Nazwisko:Crocker

Napisano 16 wrzesień 2020 - 07:50

czasu, tylko tego. Rozmawalismy więc wiesz ;)

#436 OFFLINE   Sailfish

Sailfish

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1198 postów
  • LokalizacjaTurawa
  • Imię:Cezary

Napisano 16 wrzesień 2020 - 07:56

Gdyby nie to, że jestem w Szwecji, też bym pojechał z Krzysztofem. Wydaje się być równym gościem (chociaż nieco nerwowym).

#437 OFFLINE   Kapitan

Kapitan

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 61 postów

Napisano 16 wrzesień 2020 - 12:22

Ty tez podajesz wszystko na tacy i chétnych brak.Côz,takie zycie.

Krzysztof najważniejsza w tym wszystkim jest przygoda. Na pewno lepiej jest dwa tygodnie mieć przy sobie bratnią duszę. I nie rozmawiać  tylko z mewami. Ja na drugim turnusie mam już kompana a na pierwszy może będę miał. Obiecuję, że weźmiemy Cię pod kuratelę i będziemy do ciebie dzwonić i zasypywać fotkami złowionych okazów. ( Jak będą ) Na pewno nie będziesz się czuł samotnie.I  będziesz miał więcej czasu na grzybobranie. Po co miotać bez przerwy wabikiem.Holować, odczepiać i tytłać się w rybim śluzie. Chcesz szczupaka otwierasz galerię od Zibiego i masz. Garbus 40 +proszę bardzo.... Ha,ha Rugia szybko weryfikuje wędkarzy i często wraca się na tarczy. To  wtedy Ty nam wyślesz fotki.

Ale ja nie nerwowy i Neptun oraz jego poddani mnie lubią, więc coś tam dostaniesz. Włóż jakąś kartę pamięci. Ahoj....

• BOB lubi to

#438 OFFLINE   Krzysztof

Krzysztof

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 511 postów
  • LokalizacjaNiemcy

Napisano 16 wrzesień 2020 - 13:48

Krzysztof najważniejsza w tym wszystkim jest przygoda. Na pewno lepiej jest dwa tygodnie mieć przy sobie bratnią duszę. I nie rozmawiać  tylko z mewami. Ja na drugim turnusie mam już kompana a na pierwszy może będę miał.
Obiecuję, że weźmiemy Cię pod kuratelę i będziemy do ciebie dzwonić i zasypywać fotkami złowionych okazów. ( Jak będą ) Na pewno nie będziesz się czuł samotnie.I  będziesz miał więcej czasu na grzybobranie. Po co miotać bez przerwy wabikiem.Holować, odczepiać i tytłać się w rybim śluzie. Chcesz szczupaka otwierasz galerię od Zibiego i masz. Garbus 40 +proszę bardzo.... Ha,ha Rugia szybko weryfikuje wędkarzy i często wraca się na tarczy. To  wtedy Ty nam wyślesz fotki.
Ale ja nie nerwowy i Neptun oraz jego poddani mnie lubią, więc coś tam dostaniesz. Włóż jakąś kartę pamięci. Ahoj....

Oczywiscie masz racjé,Po co sié szarpać i babrać w šluzie.

#439 OFFLINE   etherni

etherni

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1848 postów
  • LokalizacjaWschód
  • Imię:Sławek

Napisano 16 wrzesień 2020 - 15:27

Panowie, pojechalbym gdzieś - blisko i tanio - na duże lipienie i ewentualnie okonie. Rosja? Finlandia?
Ktoś coś kojarzy, ktoś zna rejony, ktoś chętny ?
Ja normalny, pijam whisky, nad wodą mało gadam. Albo wcale.
  • strary i Sailfish lubią to

#440 OFFLINE   strary

strary

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1980 postów

Napisano 16 wrzesień 2020 - 15:43

Witam 

Dla mnie wyjazd marzeń. Jakbyś za rok szukał kompana to już masz.

I od razu wpłacę całość :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych