Witam.Planujemy wyjazd na Caspe w Hiszpanii na poczatku marca 19'
Alternatywa dla zimnej wiosennej Szwecji.
Wyprzedzenie jest tak duże ponieważ chcemy zarezerwować całą bazę dla siebie.3 domki 6os.
Przy rezerwacji wszystkich miejsc zyskujemy 4 darmowe łodzie.Bedą wtedy łodki na 2 os bez dopłat.
13 miejsc jest już zajęte:głownie Polacy-wędkarze mieszkający w UK ale też kilka osób z Lubuskiego(wylot z Berlina)
Byłem już kilka razy i można połowić sandacza naprawdę dobrze.20-30szt dziennie powinno być standartem a jeśli się dobrze trafi to lepiej.Dodatkowo w tym okresie możliwość połapania dużych okoni.Wiadomo ,że wszystko zalezy od pogody i temp wody ale powinny być już zgrupowane przed tarłem.Oprócz tego oczywiście można spodziewać sie brania suma w każdej chwili.Nie trzeba zabierać grubych ubrań,rano może być zimno(polar+cienki waterproof styka) ale jak wychodzi słońce jest 15-20st.
Pobyt w bazie FISHINGPLANET u Adama
https://www.facebook...ishingplanetpl/
Koszta:
317e za 7dni pobytu
45e za 2 licencje
10e/os za sprzatanie koncowe
1.5e/so/dzien podatku
Koszta inne:
Przelow/dojazd
Transfer z/na lotnisko 50e/os
8h łowienia z przewodnikiem(150e/2os)
Wyżywienie(opcjonalne,można zamawiac na bieżąco dzien wstecz):
sniadanie(bufet z możliwoscia zabrania prowiantu na łódz) -7e
obiadokolacja -13e
Paliwo wg zużycia
piwo,alkohol,sprzet wedkarski dostepny w bazie wg zużycia indywidualnie
Dojazd:
Głownie samolot Barcelona lub Girona ale jesli ktos chce sie wybrać autem-prosze bardzo
Jak pisałem, jako że chcemy mieć całą bazę dla siebie rezerwacja musi być zrobiona bardzo wczesnie.Mamy 13 osób chetnych (30-50lat),zapłacone zaliczki ale kilka sie wykruszyło jak to zwykle bywa.Więc potrzeba jeszcze 5 osób.
Neijako czuję sie jako organizator odpowiedzialny za ludzi którzy przyjeżdżają wiec osoby kulturalne,umiejące sie zachowac po alkoholu mile widziane.
Wymagana zaliczka 100e jako zabezpieczenie.Płatne do mnie na konto lub bezposrednio do własciciela bazy.Z tego połacane są licencje,które własciciel opłaca i załatwia przez przyjazdem i czakają sobie na Nas na miejscu plus transfer busami z lotniska.
Pozdrawiam
Wojtek
Ostatnie podejście bo widze że jednak ludzie do Hiszpanii nie przekonani(a szkoda).Jeśli nie znajdziemy chętnych do konca maja,daję sobie spokój i zamykam listę.
Są juz dostępne bilety w easyjet/ryanair i wychodzi średnio 60-65e bez bagazu(z Berlina).3 osoby jada z Polski(Z. Góra/Słubice) reszta UK
Mamy 15 osób i sa jeszcze 3 miejsca