Znowu powtarzasz swoją mantrę - inni się nie znają, tylko ty jesteś fachowcem. Poza tym wciskasz w moje usta słowa, których nie powiedziałem - to nie ja widzę, że Jackson jest stabilny tylko GoloGolo tak mowi, a on go ma i jemu nie mam powodu nie wierzyć - nie manipuluj.Piszesz by pisać ,a o kajakach nie masz żadnego pojęcia bo na nich nie pływałeś
Twoje stwierdzenia ,że Ty widzisz po kajaku ,że jest stabilny ;-)
na czym opierasz te teorie ,jak nie sprawdziłeś tego w praktyce
Nie pojmujesz nawet podstawowych zasad w konstrukcji dna kajaka ,które wpływają na jego pływalność i wykluczają niektóre funkcje
Tak ,kajak stricte wędkarski bardzo słabo pływa na wiosłach ,ale skąd to Ty możesz wiedzieć jak oglądasz tylko zjięcia
Więc jaką wartość mają Twoje rady ,odpowiedz sobie sam
Poza tym, nie wycinaj słów z treści i nie przekręcaj , jest pewna różnica w nazwaniu kogoś osłem, a napisaniu ,że jest uparty jak osioł , ale Ty pewnie , też tego nie dostrzegasz
Nie znasz mnie, nie jestem twoim kolegą, skąd wiesz co pojmuję? To wynik megalomani.
Zdecyduj się, bo wcześniej pisałeś, że Jackson jest dobry na wiosła. Zaprzeczasz sam sobie. Jeszcze wcześniej pisałeś, że nie rozumiesz Cardinala, a też się wypowiadasz na jego temat...
Wyluzuj, przyjmij że ludzie mogą mieć inne potrzeby niż Ty i od razu będzie lepiej.
To co wykasował moderator, to nie była pyskówka, tylko dyskusja o kondycji tego wątku.
Użytkownik Tapirro edytował ten post 21 styczeń 2021 - 19:21