Arek, ja wiem, ale niech zerwie się burza lub przepłynie jakiś wariat na motorówce i zrobie falę. To tak jak przez 30 lat i 500 tyś. kilometrów nie masz nawet stłuczki i ten jeden raz na prostej i krótkiej drodze nie zapniesz dzieciaka w foteliku ...... odpukać w niemalowane... Wiem, że może jestem trochę przeczulony ale nasłuchałem się sporo takich niemożliwych wręcz przypadków.
Wędkarski kajak
#841 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 12:31
#842 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 13:04
🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶Arek, ja wiem, ale niech zerwie się burza lub przepłynie jakiś wariat na motorówce i zrobie falę. To tak jak przez 30 lat i 500 tyś. kilometrów nie masz nawet stłuczki i ten jeden raz na prostej i krótkiej drodze nie zapniesz dzieciaka w foteliku ...... odpukać w niemalowane... Wiem, że może jestem trochę przeczulony ale nasłuchałem się sporo takich niemożliwych wręcz przypadków.
Mój drogi 😊 pływam tak jedynie po leśnych jeziorkach , są osłonięte drzewami z każdej strony i bardzo słabo tam wieje.
Nie ma tam łodzi z silnikami spalinowymi co najwyżej mogę dostać w głowę szyszką bądź jabłkiem od lokalesów.😎
Użytkownik Kayak Fishing Poland edytował ten post 06 marzec 2018 - 13:21
- Dano. i Alexspin lubią to
#843 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 13:29
To od razu to zastrzec:) Bo jeszcze ktoś mniej roztropny weźmie z Ciebie przykład i wypłynie z dzieciakami na Zegrze:)
#844 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 13:35
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Użytkownik Kayak Fishing Poland edytował ten post 06 marzec 2018 - 13:42
- Alexspin lubi to
#845 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 16:53
#846 Guest_buszmen_*
Napisano 06 marzec 2018 - 17:30
Arek, ja wiem, ale niech zerwie się burza lub przepłynie jakiś wariat na motorówce i zrobie falę. To tak jak przez 30 lat i 500 tyś. kilometrów nie masz nawet stłuczki i ten jeden raz na prostej i krótkiej drodze nie zapniesz dzieciaka w foteliku ...... odpukać w niemalowane... Wiem, że może jestem trochę przeczulony ale nasłuchałem się sporo takich niemożliwych wręcz przypadków.
Ja to mówię ''co komu pisane'' sam nie lubię zbędnego ryzyka , autem jeżdżę na emeryta - 4 lata temu na skrzyżowaniu zatrzymałem się na pomarańczowym , to małolat wjechał mi w doopę jego pierwsze słowa to '' myślałem że przeskoczysz'' !
#847 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 17:35
Sprzedajesz? Zapodaj linka. Żona ma mi kupić w prezencie to jej jakoś podstawie.Kapok jak kapok , ale to prawda mam po 200 zł fajne pneumatyki które są wygodniejsze i bardziej poręczne.
#848 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 17:39
Nie bo będzie , że reklama.Sprzedajesz? Zapodaj linka. Żona ma mi kupić w prezencie to jej jakoś podstawie.
Na priv
Użytkownik Kayak Fishing Poland edytował ten post 06 marzec 2018 - 17:50
- ~30 lubi to
#849 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 17:58
Nie bo będzie , że reklama.
Na priv
O tempora, o mores Jutro dobijamy niecnie zaaranżowanego tutaj targu
#850 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 23:53
Panowie nie popadajmy w paranoje , wszystko jest dla ludzi,wszystko z głową.
I miałem sobie sam zbudować zestaw do kotwicy ale jakoś odechciało mi się kombinowania. Znalazłem oryginalne zestawy Hobie do mojego kajaka na Amazonie za 160zł + 26 wysyłka się połowę tego co pewnie kosztują w Polsce u dilera
Użytkownik Tu nie ma ryb. edytował ten post 06 marzec 2018 - 23:53
- @Brig lubi to
#851 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2018 - 17:31
Witam niedawno zakupiłem lure 13,5 a że sezon się zbliża, muszę zacząć szykować sprzęcik, czy jest może ktoś z Warszawy lub okolic kto posiada kajak w pełni przygotowany do wędkowania (kotwica, echo, uchwyty), ewenteualnie może jakiś sklep gdzie to wszystko sobie na spokojnie zobaczę.
#852 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2018 - 19:37
🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶🛶Witam niedawno zakupiłem lure 13,5 a że sezon się zbliża, muszę zacząć szykować sprzęcik, czy jest może ktoś z Warszawy lub okolic kto posiada kajak w pełni przygotowany do wędkowania (kotwica, echo, uchwyty), ewenteualnie może jakiś sklep gdzie to wszystko sobie na spokojnie zobaczę.
To my😁 jesteśmy zawsze na miejscu dawaj na priv.💪
Bo tutaj nie mażna linkować.☹
Było inaczej , ale jest prośba by tego nie robić , bo będzie kasowane.
ps.Ale kupiłeś klamota 😁, kto go dziwiga?😎
Użytkownik Kayak Fishing Poland edytował ten post 08 marzec 2018 - 19:42
#853 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2018 - 20:36
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
- wobler129, gulf, ManieQ i 4 innych osób lubią to
#854 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2018 - 21:12
Won z lodem, pora na wodowanie Dzięki Arek
- Tu nie ma ryb., Dano. i @Brig lubią to
#855 Guest_buszmen_*
Napisano 09 marzec 2018 - 06:29
Won z lodem, pora na wodowanie Dzięki Arek
Zdążysz się jeszcze napływać - jeszcze Ci zbrzydnie nie zapomnij że kajakiem można także po rzece , a one raczej nie są zamarznięte A czy w najbliższym czasie mógłbym prosić o focię mocowania siedzenia od Lure? ciekawi mnie czy by nie pasowało do Mokena ?chciałbym mieć jakieś inne w kajaku , w moim nie podoba mi się oparcie , jak dla mnie za wysokie i za szerokie. Pozdrawiam i połamania wędek jak i wiosła
#856 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2018 - 07:44
🛶😭🛶🛶😭🛶🛶🛶🛶🛶🛶Zdążysz się jeszcze napływać - jeszcze Ci zbrzydnie nie zapomnij że kajakiem można także po rzece , a one raczej nie są zamarznięte A czy w najbliższym czasie mógłbym prosić o focię mocowania siedzenia od Lure? ciekawi mnie czy by nie pasowało do Mokena ?chciałbym mieć jakieś inne w kajaku , w moim nie podoba mi się oparcie , jak dla mnie za wysokie i za szerokie. Pozdrawiam i połamania wędek jak i wiosła
Jaki masz model kajaka ?
#857 Guest_buszmen_*
Napisano 09 marzec 2018 - 17:29
Jaki masz model kajaka ?
Napisałem że Moken10lite
#858 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2018 - 17:51
Napisałem że Moken10lite
Nic nie zrobisz.
#859 Guest_buszmen_*
Napisano 09 marzec 2018 - 18:17
Nie chodzi mi o to że w Lure jest takie fajne że można sobie je podnieść wyżej przy łowieniu , te z Mokena jest też wygodne ,ale jak dla mnie ma za wysokie i szerokie oparcie , latem i tak pływam bez niego , no i te zapinanie/odpinanie , wolał bym coś plastikowego( coś jak na stadionach) z szybkim montażem np. mini nóżki które by wchodziły w te otwory odpływowe.
#860 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2018 - 19:00
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych