Cześć, też jestem ze Szczecina, jak zrobi się cieplej możemy się spotkać na Odrze.No dobra CZUPURKI i nie tylko, pochwalcie się jakie długie kije używacie wędkujac z kajaka (spławik i spining). Pewnie to sprawa bardzo indywidualna, ale jestem ciekaw.
Kompletuje sprzęt. Kupiłem w zeszłym roku NUCANOE Frontiera 12. Obecnie go doposażam i przygotowuję do eksploatacji. Dużo rzeczy (pierduł a jestem gadżeciażem) kupiłem w sklepie
www.kajakpeca.hu. Czekam na przesyłke, więc coś więcej o jakości obsługi klienta napiszę za kilka dni.
Temat kajaka wędkarskiego TU obserwuję od kilku lat i cieszę się, że jest nas coraz więcej. Przynajmniej będzie można wymienić się doświadczeniem.
Ktoś rzucił hasło wspólnego spotkania. Super pomysł. Proponuję na początek jezioro w centralnej Polsce, żeby był w miarę sprawiedliwy dojazd. Może jakiś weekend w lipcu na początek. Jestem ze Szczecina i co do miejsca nic nie zaproponuję.
Pozdrawiam
Pochwal się swoim kajakiem, kiedyś chorowałem na taki😉
W tym sklepie wypatrzyłem przejściówki do szyny do feel freestyle, tylko cena za 6 szt ok 130 zł, mały koszmar
Może ktoś wie gdzie u nas można coś takiego dostać, ew nakrętkę ślizgową M6 w tych wymiarach
http://www.kajakpeca...nitrack-adapter
Użytkownik mmedenski edytował ten post 21 marzec 2018 - 17:32