Wersja do 7kg, w jakim dolnym cw najlepiej pracuje ?
20 gr to pewnie takie minimum.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 30 wrzesień 2013 - 20:25
Wersja do 7kg, w jakim dolnym cw najlepiej pracuje ?
Napisano 30 wrzesień 2013 - 21:25
Napisano 30 wrzesień 2013 - 21:57
Czyli główka 20g+guma 3' będzie git.
Dzięki za info.
Napisano 30 wrzesień 2013 - 22:05
Tak, jednak to minimum komfortu. Lepiej zachowuje się w granicach 40 gr.
Napisano 01 październik 2013 - 06:20
Napisano 01 październik 2013 - 10:31
Napisano 01 październik 2013 - 17:02
To trzeba zapytać kogoś kto łowił często na oba.
Xzoga jest czuła, RX8 też. Cieżko porównać. Ja się nie podejmuję bo wywołam burze
Napisano 01 październik 2013 - 18:04
Witam.
Kiedy w BRC będą fizycznie dostępne blanki Batson Revelation? Informacje o spodziewanej dostawie widnieją na stronie od miesiąca.
Dzięki za odpowiedź.
Napisano 01 październik 2013 - 18:29
Xzogą łowię od 1ego maja, RX8mką z rezonansem łowiłem ledwie kilkanaście minut. Nie mniej jednak, pokicałem nieco po dnie i biorąc pod uwagę, że Batson był dużo słabszy i miał tubę, byłem mocno uradowany wynikiem porównania. RX8 przy Japoneczce wypadł blado. To czysto subiektywne i z uwagi na poświęcony Batsonowi czas, zapewne nie w pełni miarodajne, jednak...
Napisano 01 październik 2013 - 19:32
Witam.
Kiedy w BRC będą fizycznie dostępne blanki Batson Revelation? Informacje o spodziewanej dostawie widnieją na stronie od miesiąca.
Dzięki za odpowiedź.
Fizycznie cześć już jest dostępna.
Jutro uzupełnie dane.
Napisano 01 październik 2013 - 20:13
Xzogą łowię od 1ego maja, RX8mką z rezonansem łowiłem ledwie kilkanaście minut. Nie mniej jednak, pokicałem nieco po dnie i biorąc pod uwagę, że Batson był dużo słabszy i miał tubę, byłem mocno uradowany wynikiem porównania. RX8 przy Japoneczce wypadł blado. To czysto subiektywne i z uwagi na poświęcony Batsonowi czas, zapewne nie w pełni miarodajne, jednak...
No to wybór chyba padnie na xzoge
Napisano 01 październik 2013 - 20:37
RX8 póki co nie było mi dane połowić, jednak Xzoga od RX7 w mojej ocenie jest o wieeeele bardziej czuła.
Napisano 30 październik 2013 - 18:30
Witam,
chciałbym publicznie pochwalić BRC z podejście do klienta
Dwa tygodnie temu kupiłem w ww. pracowni m.in. akrylowy insert uchwytu kołowrotka, w domu chcąc dopasować go do blanku postanowiłem go rozwiercić i w tym momencie nastąpiła awaria... insert rozpadł się na kawałki napisałem o tym do Roberta i w ciągu kilku dni dostałem za free nowy, odpowiednio rozwiercony insert Podkreślam, że nie pisałem z prośba o wymianę, a tylko poskarżyłem się na swoją nieuwagę i nędzną wiertarkę
Pozdrawiam i polecam zakupy w BRC
Aha - nie jest to post sponsorwany choć może tak wyglądać
Napisano 30 październik 2013 - 18:37
Ja też miałem podobną sytuację , Robert przez nie uwagę nie wrzucił do paczki nici - po telefonie na drugi dzień miałem je u siebie Więc polecam kolegę
Napisano 31 październik 2013 - 00:30
Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać , prosić o rachunek etc...
Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ......
ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC )
Napisano 31 październik 2013 - 08:14
Napisano 31 październik 2013 - 08:28
Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać , prosić o rachunek etc...
ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC )
Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz
Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami
Napisano 31 październik 2013 - 10:48
W zasadzie miało byc bez paniki , nie pisałbym tego bez podstaw . Wogóle nic bym nie pisał gdyby nie zaczęło trzeszczeć . Bo wyglądało , że grubo lubi lakieru dać to i kleju pewnie grubo a tu trzeszczy jak w starej daiwie która ma 10lat i wyjęła setki rybów
Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo.
Czysta przyjemność kontaktować sie z BRC ( z własnego doświadczenia piszę ) . Z tego co wiem BRC nie popełnia błędów a rachunek..... marzenie ściętego łba etc ...
Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz
Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami
Feedback był wcześniej , teraz tylko opis jak sie sprawuje badyl , tyle chciałem przekazać . Problemu nie ma , tylko fakt . Ok jeżeli chodzi o wypisywanie frustracji Nie tylko WY czytacie wątek
Napisano 31 październik 2013 - 11:00
Chyba już 10 raz negatywna wypowiedź wklejasz, a może i 20.
Napisano 31 październik 2013 - 11:05
Życzę sobie, żeby moja Żona miała do mnie tyle cierpliwości, co Robert BRC :-)
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych