ocieplacze do woderow pros
Napisano 19 listopad 2023 - 21:36
Napisano 21 listopad 2023 - 17:32
Uzywa ktos? Jakie grube sa te filcowe?
o jakie Tobie chodzi?
wklej link
Napisano 21 listopad 2023 - 17:38
Napisano 21 listopad 2023 - 17:39
Chodzi mi wylacznie o stopy. Mam takie ocieplacze z gumowcow lemigo najwiekszych, ale sa za duze do prosow (prisy tez mam najwieksze jakie robia)
ok, to nie wiem
mam inne, kupione razem z butami
Napisano 21 listopad 2023 - 20:37
Ale juz mnie diabli biora od cieknacych woderow. Winie za to siedzaca pozycje w bb. Ostatnio kupilem prosy (oczywiscie sa w naturze duzo krotsze niz w tabelce, ale zaryzykuje teze, ze w nich raczej nitka nie przetnie materialu jak za bardzo zegne noge. I mysle czym by zaizolowac te prosy tak by mozna bylo w zimie uzywac. Wszystkie skarpety z merynosa czy welny owczej probowalem ze skarpeta neoprenowa etc moze dadza rade, ale w cienkim gumowcu im sukcesu nie wroze. Jakie uzywales i w jakiej wodzie?
Napisano 21 listopad 2023 - 23:13
Napisano 22 listopad 2023 - 17:52
mam dlugie nogi i wszystkei spodniobuty sa na mnie za krotkie (nawet jak na papierze i do stania sa ok to przy siedzeniu sa bardzo mocno naciagniete co skutkuje regularnym rozszczelnianiem - wydaje mi sie, ze to nici rozcinaja material w okolicy szwow). rzadko mi jest zimno w nogi powyzej kostki nawet jak siedze w zimnej wodzie za to stopy to inna sprawa. Chyba jutro sprobuje sie przeprosic z onucami zrobionymi z bluzy polarowej. 2 pary grubych skarpet do prosow w wodzie 7st bylo po 4h juz na granicy kompletnej utraty czucia dla mnie.
Popatrzylem na www prosa czy nie maja butow z eva i katem oka dostrzeglem ocieplacze to pomyslalem, ze zapytam.
Napisano 22 listopad 2023 - 19:10
A rozważałeś ogrzewacze do stóp, takie chemiczne-jednorazowe lub na powerbanka-wielorazowe?
Napisano 25 listopad 2023 - 10:53
Napisano 25 listopad 2023 - 10:54
Napisano 26 listopad 2023 - 15:50
Ps mysle, ze z braku konkretnych odpowiedzi watek mozna polaczyc z tym "co pod spodniobuty".
a dodatkowe neoprenowe skarpety próbowałeś?
plus skarpety z primaloftem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych