Nikogo jeszcze nie biję a juz na pewno nie do Ciebie
Piłem do tych co krytykują starsze. I to nie po roku ale kilku dniach używania, często … w fotelu.
Sam kupiłem TP i to jest świetny kołowrotek, mimo, ze to ten stary klekot sprzed roku . Czy wart swoich pieniędzy … nie wiem. Czy wart radości posiadania? A jakże! Możliwe, ze to mój mózg pozwala mi zachować równowagę emocjonalną .
Przy okoniówce miałem grata sg6 zamieniłem na Vanquisha. Chodzi fajnie. Maleństwo. Dla mnie? Już za lekki. Żałuje ze nie kupiłem trzeciego TP klekota w rozmiarze 2500. Czy różnica jest. Jest. Czy duża i warta takiej kasy … nie wiem. Tamten tez łowił.
I naprawdę rozumiem kupowanie zabawek i radość z tego. Tez tak mam. Ale nie zachowujmy sie jak rozwydrzone dzieci w piaskownicy i nie negujmy zabawek innych dzieci
Trudno jest udoskonalić wyraźnie coś co jest już prawie doskonale. A te wszystkie kołowrotki są.
Tez kupiłem bo się chciałem przekonać i sie przekonałem. Ale jestem techniczny i sobie obejrzałem schematy. Jaką przekładnię ma stella, TP i vaniek … i czym sie tak naprawdę różnią. Polecam zgłębić. Dla mnie waga ponizej 220g jest juz super, nie musi być 165g. Dlatego tp jest dla mnie de best.
A pare dni temu o mało nie kupiłem 2500 daiwy, żeby sie przekonać … ale odpuściłem bo po co? Wole pojechać nad wodę.
Mi wystarczy ze sobie poczytam.
A i śmieszne bo tej certate nie kupiłem bo … mi sie po prostu Shimano optycznie bardziej podoba
To szkoda ze nie kupiłeś tej daiwy
Mógłbyś się zdziwić
Mam jedną caldie mq fc2000 '21
Kolowrotek za 7 stowek który kręci lepiej jak te wszystkie shimano