Wrzesień tuż tuż, więc dla kolegów, którzy czekają na ławicę mam dobre wieści, korpusy odlane. Woblery powinny być gotowe do końca tygodnia. Sam już nie mam ani jednej sztuki w wersji 65TW. Co ciekawe ostatnio na główkach połowiłem na ten wobler kleni. Nie były duże, największy może miał ok 40 cm, a co mnie najbardziej zdziwiło, prawie 7 centymetrową przynętę atakowały i skubały nawet 20 cm kleniki.
Obraz 037.jpg 36,47 KB
29 Ilość pobrań
okon.jpg 51,18 KB
28 Ilość pobrań
Bardzo pozytywne wieści płyną od osób, które łowią na małe kopytka. W nowym sezonie będzie zdecydowanie więcej kolorów i może wersja ciut większa. ja ostatnio połowiłem wiślanych okoni. Praca tych gum bardzo mi się podoba.
Obraz 040.jpg 33,71 KB
30 Ilość pobrań
Obiecany mały gadżet do pijawki. Przynęty będą zaopatrzone w mini stery. Wystarczy tylko zrobic dziurkę haczykiem na przedostatnim przegubie, przeciągnąc i już mamy trochę inną pracę - ot, takie zrób to sam:) Każdy lubi chyba kombinować z przynętami.
Obraz 047.jpg 47,08 KB
31 Ilość pobrań
Na koniec mały flash z pierwszych prób odlewania na Tomkowych formach. Oj popracuję nad tymi gumami, bo mają mega potencjał. Fajna nerwowa praca. Postaram się żeby jeszcze lepiej wyglądały