Serwis kołowrotków w Warszawie
#81 OFFLINE
Napisano 27 lipiec 2015 - 13:44
#82 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2015 - 13:25
Kołowrotki wylądowały dziś u Pana Sławka Zielińskiego na Żelaznej do piątku odbiór. Zobaczymy
Dobry wybór, z tym że nie zawsze zdąży na czas. Ale tym się nie przejmuj bo gość się zna.
#83 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2015 - 17:04
Informacyjnie dodam że Pan Sławek idzie w sierpniu na urlop
#84 OFFLINE
Napisano 30 lipiec 2015 - 14:04
#85 OFFLINE
Napisano 08 sierpień 2015 - 08:43
Znaczy się w obu kołowrotkach było łącznie 5,6 łożyska
#86 OFFLINE
Napisano 08 sierpień 2015 - 16:32
Znaczy się w obu kołowrotkach było łącznie 5,6 łożyska
Kolega zdecydował się na serwis u Sławka z Żelaznej , stąd te śmiesznie niskie koszty . Gdyby serwisował u tamtego cwaniaczka , za jeden kręcioł zapłacił by dużo więcej .
#87 OFFLINE
Napisano 08 sierpień 2015 - 18:37
Kolega zdecydował się na serwis u Sławka z Żelaznej , stąd te śmiesznie niskie koszty . Gdyby serwisował u tamtego cwaniaczka , za jeden kręcioł zapłacił by dużo więcej .
Koszty niskie ale firma solidna i warto polecać.
#88 ONLINE
Napisano 21 sierpień 2015 - 22:17
Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr ********
Kolejny post z kryptoreklamą, proszę o zaniechanie podawania danych kontaktowych
Użytkownik milupa edytował ten post 23 grudzień 2015 - 11:11
- homax i Jaroch lubią to
#89 OFFLINE
Napisano 22 sierpień 2015 - 14:26
Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr.532-510-800
No, jak pan Sławek pracował w serwisie schimano, to nie byle kto.
- Józef Lesniak lubi to
#90 ONLINE
Napisano 23 sierpień 2015 - 20:16
Polecam serwis przy ul. żelaznej
Użytkownik milupa edytował ten post 23 grudzień 2015 - 11:07
promowanie
#91 OFFLINE
Napisano 23 sierpień 2015 - 20:32
pomogę za dobre słowo ew. uznaniowy chmiel ^^
///edyta: a najlepiej to wpadnij z chmielem i zobaczymy co dolega pacjentowi
Użytkownik Cobaltus edytował ten post 23 sierpień 2015 - 20:33
#92 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2015 - 11:44
doświadczeniem serwisant.
#93 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2015 - 21:56
A ja dzisiaj z problemem byłem u Cobaltusa . Banalny problem którego nie zauważyłem . Plecionka mi jeździ na szpuli.
#94 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 05:56
A ja dzisiaj z problemem byłem u Cobaltusa . Banalny problem którego nie zauważyłem . Plecionka mi jeździ na szpuli.
Znaczy: nawój obraca się! Ach ta młodość
- sacha i cyprys19 lubią to
#95 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 06:46
Ach ta młodość
Raczej odwrotnie wzrok już nie ten.
#96 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 07:22
Raczej odwrotnie wzrok już nie ten.
Zjechać "na dno", podkleić taśmą izolacyjną elektryczną, nawinąć od nowa i zapomnieć o problemie.
- homax i Pisarz.......ewski Piotr lubią to
#97 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2015 - 12:52
Zjechać "na dno", podkleić taśmą izolacyjną elektryczną, nawinąć od nowa i zapomnieć o problemie.
Ewentualnie podwinąć 2m lub ile potrzeba grubszej żyłki..i zapomnieć o problemie
- kostom63 i cyprys19 lubią to
#98 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2015 - 00:38
Ewentualnie podwinąć 2m lub ile potrzeba grubszej żyłki..i zapomnieć o problemie
Też używam tego patentu :-)
#99 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 14:29
polecam: Sławomir Zieliński
532 510 800
Żelazna 83/85, Warszawa
Osobiście i kilku moich kolegów serwisujemy u niego kołowrotki i jest OK. W pobliżu jest też Salar (ul. Waliców), ale to inna osoba!
Dobre opinie dotyczą napraw mocno używanych kręćków, czy również topowych kołowrotków w zakresie standardowego corocznego czyszczenia/smarowania ?
- homax lubi to
#100 OFFLINE
Napisano 24 październik 2015 - 15:51
Skoro robił w Shimano/Normark to Stelkę udźwignie-a jeśli się nie podejmie,to przynajmniej nie będzie ściemniał...
p.Sławek na Żelaznej to wyjątkowo pozytywna i skromna osoba:rzadkość w tej profesji.
- homax, sajdol1 i cyprys19 lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych