Józio to magik, walta śmiało tylko okien i drzwi nie rozwalcie
Serwis kołowrotków w Warszawie
#41 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2013 - 22:32
- szczupak1 lubi to
#42 ONLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 08:53
Sławomir Zieliński
502 838 061 Warszawa
Robił mi grzecznościowo Stelke z pozytywnym wynikiem. W CV ma pracę w serwisie Shimano. Wiele dobrego o nim słyszałem też od kolegów. Ostatnio, w jednej z warszawskich pracowni wędk, znalazłem wizytówki jego, nowo otwartego punktu serwisowego...
#43 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 18:47
Hej,
Mam 3 kołowrotki Spro Red Arc 10400, które chciałbym poddać profesjonalnemu smarowaniu i konserwacji, takiemu z rozkręcaniem, wyjmowaniem łożysk itd. Jeden ma się trochę gorzej po kontakcie ze słoną wodą, więc może się nie kończyć na samym smarowaniu. Gdzie w Warszawie mogę to załatwić? kogo polecacie? Najlepiej blisko centrum, ale nie koniecznie.
Pozdrawiam,
Traq
#44 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 19:04
#45 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 20:04
A ja nie polecam. Jak oddałem kij do przeróbki (dwuskład na travela + wklejka) do dostałem blank uwalony klejem, szczytówkę wklejoną chyba na ślinę bo odpadła przy pierwszym łowieniu, kij złamał się na pierwszym spigocie od korka (najgrubszym) a i jeszcze lakier na przelotkach wklejki popękał. Oddałem też raz kręćka do prostej naprawy- wymiana sprężyny kabłąka- chyba nawet gościu nie zajrzał bo oddał mi zbijającego tak samo c.ujowo i zgolił niebieskiego Kazimierza (podejrzewam, że za olśnienie kołowrotka blaskiem eksperckiego oka i za nic więcej). Obok jest gdzieś chłopak, który naprawia kije i kręciołki, jakiś sklep z AGD też na Żelaznej. Poszperaj w necie a Salara sobie odpuść.
- cyprys19 lubi to
#46 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 21:10
#47 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 21:31
Nie Żelazna tylko ul. Waliców 12,niedaleko Komendy Drogówki,tak dla sprostowania
Też nie polecam.
Na Żelaznej jest,tylko niewiem czy nadal funkcjonuje.Możesz oddać do CW do chłopaków.Oni mają jakiegos majstra,ponoc gośc trochę czasu przepracował w serwisie.
Użytkownik Mariano Italiano edytował ten post 13 luty 2014 - 21:34
#48 OFFLINE
Napisano 13 luty 2014 - 21:44
Użytkownik watykanczyk edytował ten post 13 luty 2014 - 21:46
- Szczupakos lubi to
#49 ONLINE
Napisano 16 luty 2014 - 20:57
Sławek Nowicki jest to Pracownia Salar przy ulicy Waliców..
Sławek Zieliński naprawia i serwisuje kołowrotki przy ulicy Żelaznej... Niedaleko Ogrodowej, naprzeciwko sklepu z akumulatorami. Jest tam mały sklepik wędkarski i komis..I tego pana polecam!!! Zdecydowanie
- cyprys19 lubi to
#50 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 13:22
A mógłbyś tak w skrócie napisać co u niego naprawiałeś?
#51 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 14:29
Skoro sklep i serwis wędkarski, to na pewno odkurzacz i kombajn zbożowy "Bizon"...
- dekosz, platynowłosy, Kajtelek2 i 3 innych osób lubią to
#52 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 14:32
Skoro sklep i serwis wędkarski, to na pewno odkurzacz i kombajn zbożowy "Bizon"...
Bizona się samemu naprawia
- RokiFishBoa i Pisarz.......ewski Piotr lubią to
#53 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 21:08
Tak jakoś jest,że jak wszystko w jednym to oznacza to bylejakość i niefachowość.Trzy sroki za ogon - nie da rady .
Ps.Mialem sporo do poprawienia z tego "serwisu".
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Użytkownik Józef Lesniak edytował ten post 18 luty 2014 - 21:19
#54 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 21:28
Wracając do mojego wcześniejszego pytania. Może kolega homax naprawiał tam trzydziestoletniego Delfina a może najnowszą konstrukcję z Magsealem lub innymi bajerami.
Użytkownik Pickerel edytował ten post 18 luty 2014 - 21:44
#55 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 21:41
Pozwolę sobie uprzedzić kolegę Zorro i zapytam. Te poprawki dotyczyły odkurzaczy czy kombajnów?
Dziwne pytanie - w związku z coraz bardziej wybrednymi klientami lubiącymi jak im kołowrotki kręcą się jak karuzela przechodzimy na kombajny i odkurzacze i właśnie te poprawki ich dotyczą
Pozdrawiam
#56 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 21:54
#57 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 22:07
To chyba nie tylko na to jedno forum bo opinia o jego cenach i "jakości" napraw jest powszechna. W moim przypadku dodatkowo całkowicie zasłużona. Dwa razy oddawałem sprzęt i dwa razy mnie zawiódł.
#58 OFFLINE
Napisano 18 luty 2014 - 23:26
Wypadałoby teraz zaprosić pana Sławka na forum w celu odniesienia się do zarzutów jakby nie patrzył ze strony konkurencji.
To o kombajnie i odkurzaczu, to napisałem pod wpływem pytania "co naprawiałeś"... Nie żeby złośliwie jakoś ale tak mi się skojarzyło... No bo niby co miał tam, kurna, innego naprawiać czy serwisować jak nie graty rybkowe...
#59 OFFLINE
Napisano 19 luty 2014 - 00:22
Tak jakoś jest,że jak wszystko w jednym to oznacza to bylejakość i niefachowość.Trzy sroki za ogon - nie da rady .
Ps.Mialem sporo do poprawienia z tego "serwisu".
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Za to Pan pewnie jest bezbłędny
Łatwo kogoś objechać.
A po Pańskich rękach też kołowrotki są poprawiane.
Na forum łatwo znaleźć niezadowolonych z Pańskiego serwisu.
Mi to bardziej podchodzi pod próbę dyskredytacji konkurencji.
Panowie każdy z was(fachowców) ma jakiś niezadowolonych klientów.
Osobiście znam po jednym nie zadowolonym kliencie Pana Józefa Leśniaka jak i Tomasza(@zorro) a obaj przez wielu jesteście uważani za speców od naszych karuzeli.
Wydaje mi się że nie na miejscu jest wystawianie opinii "koledze z branży"
Pozdrawiam.
- buszmen i Gad1979 lubią to
#60 ONLINE
Napisano 19 luty 2014 - 07:16
Jednym z kołowrotków była Stella Millenium 2500. Coś w niej przeskakiwało jakby przy obrotówce pod prąd... Serwisy nie dawały rady i w końcu "Sławek Zieliński z Żelaznej" Teraz Malina...tzn "masło"..
Co do dyskusji o poprawkach po kimś... Jak to mówią medycy: "każdy lekarzyk ma swój cmentarzyk"... Nie ma ludzi nieomylnych itd.. można by przytaczać różne przysłowia.
Zwracam tylko uwagę aby nie mylić dwóch serwisów.
Na Żelaznej- Sławek Zieliński (istnieje w tym miejscu może od roku)
i Sławek Nowicki- Salar, przy Waliców, tuż przy Żelaznej!
Użytkownik homax edytował ten post 19 luty 2014 - 09:18
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych