Witam.
Ogl膮da艂em wszystkie nowe kijki Mikado nieca艂e trzy tygodnie temu. Sam by艂em zainteresowany po tym jak zobaczy艂em je w nowym katalogu. Niestety nie potrafiono jeszcze wtedy udzieli膰 mi informacji ile b臋d膮 kosztowa膰.
Moje osobiste odczucia (kto艣 inny niekoniecznie musi mie膰 takie same):
- przy kijkach #5 i #4 nie widzia艂em kompletnie, ale to naprawd臋 kompletnie 偶adnej r贸偶nicy pomi臋dzy nimi - wszystko identyczne, d艂ugo艣膰, waga w r臋ce, praca, ugi臋cie, grubo艣膰 blanku, mo偶e inaczej b臋d膮 pracowa膰 pod ryb膮 ... no napisy na blankach by艂y tylko inne ...
- kijek do nimfy - rozczarowanie kompletne, zwis wi臋kszy ni偶 przy dwukrotnie d艂u偶szym bacie, por贸wnuj膮c do innych niedrogich kij贸w nimfowych firmy r贸wnie偶 popularnej na naszym rynku, to w艂a艣ciwie nie by艂o co por贸wnywa膰
- kij do streamera bardzo mi si臋 spodoba艂, fajnie mi le偶a艂 w r臋ku i 艂adnie pracowa艂 przy wymachach, oczywi艣cie na sucho, ale pobawi艂em si臋 nim konkretnie nawet na zewn膮trz hali gdzie by艂a prezentacja, bo by艂o na tyle miejsca i czasu
Jedna rzecz mnie zdziwi艂a, mianowicie zabieraj膮c kije na taki pokaz, ja wybra艂 bym takie najstaranniej i nalepiej zrobione ... tymczasem dwa z tych czterech kijk贸w by艂y 藕le wykonane, jeden mia艂 krzyw膮 szczytow膮 przelotk臋, a drugi niemal wszystkie przelotki na szczytowym segmencie mia艂 we wszystkie strony 艣wiata poustawiane, co ju偶 na samym starcie mog艂o spowodowa膰 negatywne wra偶enie u ogladaj膮cego.
Wszystkie kijki w solidnych i estetycznych tubach.
Pozdrawiam.
U偶ytkownik Forest-Natura edytowa艂 ten post 28 marzec 2017 - 09:34