Nie da sie ukryc ze podlodowka z opadu zastrzelila wszystkie inny przynety.
Nokaut 10-1. Guma konta oblanka. Goran, Tomek, Gregor w roli glownej.Po drogiej stronie obiektywu-Ja.
Attached Files
Edited by TERMOS, 18 October 2020 - 07:31.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Posted 18 October 2020 - 07:29
Edited by TERMOS, 18 October 2020 - 07:31.
Posted 24 October 2020 - 17:19
Edited by TERMOS, 24 October 2020 - 17:25.
Posted 26 October 2020 - 21:25
Posted 29 October 2020 - 22:58
Edited by TERMOS, 29 October 2020 - 22:59.
Posted 30 October 2020 - 12:10
Przegladajac album natrafilem na troche sentymentalnych fotek. Czasu mial czlowiek wiecej i czesciej wieksze sie chyba lowilo.Nigdy nie bylo problemu z 5otka. Zima zawsze ladowaly 2kilowki. Ostatnimi czasy i zimy slabe a i rybom kilka centow brakuje. Nie mowie ze jest zle ale coraz trodniej o 50siatki.
Screenshot_20201028_203013.jpg
Zazdroszczę takich problemów
Posted 30 October 2020 - 18:50
Edited by TERMOS, 30 October 2020 - 19:30.
Posted 08 November 2020 - 21:14
Posted 08 November 2020 - 21:47
Dzis z synem mielismy okoniowa bonanze. Gryzlo wszedzie tam gdzie mewa bila za drobnica. Okonia do bolu od 10 do 40+. Na fotce blaszki ktore sprawdzaly sie najlepiej. Rzot, opad, podbiciec i strzal. Brania nie ustawaly przez caly dzien.Ponktem kulminacyjnym byl bigosik,ciepla cherbatka i jeden wielki balagan na lajbie. Junior zaczyna przygode z kastem i mam wrazenie ze na lajbie oprocz balaganu mialem tez ciagle trzesienie ziemi. Pomijajac te wszystkie brody na GTX i urwane blaszki, milo popatrzec jak wciaga sie powoli i to w pelnym tego slowa znaczeniu.Mogie byc tylko dumny i ciesze sie ze mam go przy sobie.
IMG_20201108_171306.jpg IMG_20201108_171609.jpg
Te blaszki to główny składnik bigosu?
Posted 09 November 2020 - 05:09
Posted 10 November 2020 - 14:28
Aragon 5cm 12g.
Kosa - prezent od dawnego znajomego.
Okonek bazowany na muszce z noza.
Poznaje nożyk, odezwij się Rafał na priv jeśli możesz
IMG_20200827_214607.jpg
Posted 10 November 2020 - 21:16
Posted 13 November 2020 - 18:36
Posted 15 November 2020 - 20:21
Edited by TERMOS, 15 November 2020 - 20:57.
Posted 19 November 2020 - 09:54
Klasyczna mormycha uzywana na Skandynawskie pstragi,trocie i sieje.
IMG_20201115_201855.jpg
Do mięsa ona? W sensie filety?
Posted 21 November 2020 - 14:48
Edited by TERMOS, 21 November 2020 - 15:03.
Posted 21 November 2020 - 14:52
Posted 21 November 2020 - 20:50
Posted 26 November 2020 - 21:51