A jak się nie kupi, to się Pan swoją wiedzą z nami już nie podzieli? Taka transakcja wiązana?
Otóż to, za te słowa konia z rzędem temu ,,PANU" !!! Święte słowa Kamilu
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 październik 2013 - 11:08
A jak się nie kupi, to się Pan swoją wiedzą z nami już nie podzieli? Taka transakcja wiązana?
Napisano 27 październik 2013 - 11:09
Napisano 27 październik 2013 - 11:11
Ja również jestem za tym aby dzielić się swoja wiedzą na temat sposobów łowienia konkretnych gatunków ryb.
Użytkownik Winko edytował ten post 27 październik 2013 - 11:16
Napisano 27 październik 2013 - 11:40
Kiedyś pisałem o sposobie prowadzenia moich boleniówek.Spadła tu na mnie straszliwa krytyka.Mimo że podpierałem swoją wiedzę aktualnymi zdjęciami.Więc dlaczego za darmo mam być krytykowany. A jak będą koledzy normalnie pisać bez prób naśmiewania to wiedzą chętnie się podzielę
Napisano 27 październik 2013 - 12:22
Nikt się nie śmieje. Chodzi bardziej o marketingowe przesłanie "kup, to Ci powiem"...
Skoro lepiej być krytykowanym, za pieniądze..To może do Sejmu by tak wystartować?
Napisano 27 październik 2013 - 12:55
Napisano 27 październik 2013 - 13:16
A ja bym kupił jednego woblera - niska cena za wiedzę. 10 ciu takich jak ja i łowisko zalatwione. Naprawdę niska cena...
Doliczając do tego zezwolenie na zabranie X ilości ryb, to już mamy pełny obraz naszej gospodarki ryb...wróć, wędkarskiej..
Napisano 27 październik 2013 - 18:28
Nikt się nie śmieje. Chodzi bardziej o marketingowe przesłanie "kup, to Ci powiem"...
Skoro lepiej być krytykowanym, za pieniądze..To może do Sejmu by tak wystartować?
Z tym sejmem .Polazłem dziś na Bzurę i lipa dwa klonki jeden 37 a drugi wstyd pisać DSC_0975.JPG 137,79 KB 9 Ilość pobrań,poszedłem za zakręcik dalej i jazia złowiłem.Ale to do innego działu.
Napisano 27 październik 2013 - 18:31
A ja bym kupił jednego woblera - niska cena za wiedzę. 10 ciu takich jak ja i łowisko zalatwione. Naprawdę niska cena...
To nie miejsce,metoda ani przynęta niszczy wodę tylko ludzie.Każdy odpowiada za siebie.
Napisano 28 październik 2013 - 16:22
Cześć koledzy sorka że nie wstawiam zdjęcia ale po ciemku nie dało rady zrobic ale w czwartek pobral na relaxa tego mniejszego od 3,5cala klenisko życiowka 51cm naprawde piękna rybka były też 2 mniejsze 41cm i 43cm więc wieksze gryzą
Napisano 31 październik 2013 - 21:34
Dziś korzystając z ćwiczeń ppoż. na budowie udałem się na Wisłę na dosłownie 2h. Efekty mnie przerosły, w temacie 4 klenie powyżej 40 cm, kilka mniejszych i jeden spad - kleń na jakiego czeka się całe życie Oceniam na mocną 60-kę. Na szczęście to nie były jedyne rybki i humor poprawiły mi sandacze i sumek (niewielki bo 70 cm ok ale zakończenie sezonu super). Fotek nie dam, ci co mieli zobaczyć widzieli a innym miejsca nie zdradzę
Napisano 09 listopad 2013 - 18:13
a to dzisiejszy kleń na bonitko 3.5cm miałem jeszcze jednego ale za mały i dwa ładne jazie mi spadły pod nogami
Użytkownik lukomat edytował ten post 20 listopad 2013 - 09:58
Fotka niezgodna z regulaminem.
Napisano 09 listopad 2013 - 19:33
a i ja mialem klonka na boniciaka 3,5 ale niefotogieniczny Jacek gratulacje
Napisano 13 listopad 2013 - 12:57
Dziś zakończyłem sezon kleniowy, niestety o kiju Największy kleń z tego sezonu miał 54cm, złowiony został w marcu. Ogólnie krucho było z kleniami w tym roku..
Użytkownik ryba7 edytował ten post 13 listopad 2013 - 12:59
Napisano 13 listopad 2013 - 14:16
Już składasz broń? co tak szybko. Myślę że jeszcze nie jednego grubasa uda się przechytrzyć.
Napisano 13 listopad 2013 - 18:03
Dziś zakończyłem sezon kleniowy, niestety o kiju Największy kleń z tego sezonu miał 54cm, złowiony został w marcu. Ogólnie krucho było z kleniami w tym roku..
Piękna klucha - GRATY Co do zakończenia sezonu kleniowego to jedni kończą a ja w przyszłym tygodniu mam zamiar drugą jego część zacząć
Napisano 13 listopad 2013 - 18:10
Piękna klucha - GRATY Co do zakończenia sezonu kleniowego to jedni kończą a ja w przyszłym tygodniu mam zamiar drugą jego część zacząć
No to się zacznie bedzie na co popatrzeć
Napisano 13 listopad 2013 - 18:41
@Luke nie składam broni tylko się przezbrajam, trzeba dać i okoniom szansę
Napisano 18 listopad 2013 - 21:03
Dzisiejszy przyłów przy sandałkach przywalił w 8cm wobka
Napisano 18 listopad 2013 - 21:26
Piękna klucha, gratulacje.
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych