gratuluje pieknej ryby i serdecznie zazdroszcze zdjecia tez bym chcial, zeby mi ktos mogl mi takie od czasu do czasu zrobic
takze i ja otworzylem kleniowy sezon 2013, bylem w zeszla niedziele na 'mojej' rzeczce, za kleniem, i udalo sie, klenie mialy tego dnia swoje 45 minut, a jedyny 50+, tego dnia, dostal szanse na mala sesje zdjeciowa ... OK klenie, ryby stoja u mnie porozdzielane, w grupkach po 2-3 ryby, ogolnie stoja gleboko i gleboko zeruja, mam na mysli, ze bez roznicy na glebokosc wody zagryzaja tuz nad gruntem, powiedzmy tak na szerokosc dloni, tak bylo bynajmniej w niedziele, woda lekko tracona byla i zupelnie nieprzeswietlona, wysoka mgla i zero slonca absolutnie zacienialy lowisko, wiec ryby zerowaly tuz nad gruntem z innych powodow ... brania mialem na male, gumowe shady lub zaby, o wielkosci 4-6 cm, na glowkach 4-7 gram, woblery byly ignorowane
wiecej o otwarciu sezonu 2013 w moim blogu http://jerkbait.pl/b...bang-kiss-kiss/
Może to dziwne, ale mam pytanie nie dotyczące pięknego klenia, ale agrafki widocznej na zdjęciu. Zastanawiam się co to za model.