To jest VMC 9617 Ni - faktycznie ciężkie do kupienia, u nas można dostać tylko brązowe albo srebrne.
a gdzie można dostać te srebrne ?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 wrzesień 2013 - 09:20
To jest VMC 9617 Ni - faktycznie ciężkie do kupienia, u nas można dostać tylko brązowe albo srebrne.
a gdzie można dostać te srebrne ?
Napisano 13 wrzesień 2013 - 09:54
Wykonane z drewna lipowego. Moja wersja klasycznego ołówka o akcji zbliżonej do X-Dog Megabass; jednak to całkiem inna, nowatorska konstrukcja. Nisko umieszczone oczko pozwala łatwo wyrwać woba z wody na bardzo dużych dystansach co w klasycznych ołówkach było po prostu nie możliwe; tonęły tyłkiem do dołu i wabiły bolenie na krótkich przelotach...dodatkowa kotwica na przodzie niebotycznie zwiększa skuteczność zacięć-wiadomo , Bolek bije od łba Woblery bardzo lotne i nie robią w powietrzu piruetów. Zielona mordeczka ułatwia obserwację przynęty na dużych odległościach no i Bolki kochają ten kolorek A więc same superlatywy A tak poważnie to są to wiosenne killery na bełtach i wszelkich zwarach o czym zdążyliśmy się już przekonać.
Nisko umieszczone obciążenie sprawia, że wobek przy powolnym prowadzeniu pięknie lusterkuje a przy ekspresie zmienia się w chlapaka. Jak załatwię statyw to nagram filmik z testu wannowego
Napisano 13 wrzesień 2013 - 10:30
Krystek Twoje Goldy Big Eye
Napisano 13 wrzesień 2013 - 10:42
Te z żółtym akcentem wyglądają czadowo! ;D najlepszy ostatni czerwonooki z zezem
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:13
Te z żółtym akcentem wyglądają czadowo! ;D najlepszy ostatni czerwonooki z zezem
Mówisz Kolego o tym ???
Proponuję, żebyś pokazał coś swojego a później zajął się krytyką i ocenianiem pracy innych...
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:26
Nie wiem czy wiesz ale swój wątek autorski mam już od dawna ponadto nie rozumiem dlaczego poczułeś się urażony moją oceną skoro napisałem, że wobki wyglądają czadowo, a ten ostatni podoba mi się najbardziej
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:29
Sam znasz odpowiedź...No comment on............
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:33
Jakoś nie mogę znaleźć sensownej odpowiedzi więc proszę, oświeć mnie. Poza tym skoro pokazujesz swoje wyroby publicznie to chyba po to aby ktoś je ocenił? a może się mylę?
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:38
Proste, że tak. Ale jak nie masz pojęcia o perpektywie w fotografii to nie pitol, że wobler ma krzywo wklejone oczy...
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:39
Myślę że chodziło o kształt zrenic a nie o krzywo wklejone oczka...
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:41
mowa była o czerwonych oczach nie o skośnych i o ostatnim wobku nie o pierwszym...
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:41
@Majo od razu zrozumiał o co mi chodziło >.>
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:43
Nie wiem jak wg. Ciebie ale wg. mnie ostatni wobek z ostatniej fotki (z tych żółtych) ma czerwone oczy a kształt źrenicy jest jajowaty i wydaje się jakby lekko uciekał na dół.
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:43
nie wiem dlaczego dla Ciebie pierwszy wobler z rzędu jest ostatnim...??? Dobra nie było tematu
Ok. nie zrozumieliśmy się. Ostatni od góry patrząc. Spoko
Użytkownik spinnerman edytował ten post 13 wrzesień 2013 - 11:45
Napisano 13 wrzesień 2013 - 11:50
Rzeczywiście trochę nieprecyzyjnie to określiłem gdyż liczyłem je właśnie od góry nie zwracając uwagi, którego widać najlepiej temat również uważam za zamknięty, mam nadzieję, że nie uraziłem niczym za bardzo
Napisano 13 wrzesień 2013 - 12:17
Spoko Z tymi skośnymi oczami to miał być taki boleniowy Japan Style Taka krótka seria. No chyba, że się spodoba...
Napisano 13 wrzesień 2013 - 12:57
Świetne woblery! Jakość na wysokim poziomie.
Napisano 13 wrzesień 2013 - 13:15
wowwwww.....te "żółtki" kapitalnie Ci wyszły, mało kto łączy taką kolorystykę, jak dla mnie bomba połączenie, podejrzewam, że bolki powinny dobrze na to reagować, a jeżeli można wiedzieć - z puchy kładłeś lakier czy aero? cholernie mi przypadł do gustu ten kolor, kiedyś z puchy dawałem coś podobnego ale to była jakaś farba chyba dla drogowców i waliła nieprzeciętnie dlatego przestałem jej używać, no i tak genialnego efektu jak u Ciebie nie udało mi się osiągnąć
Napisano 13 wrzesień 2013 - 13:57
Jerki konkret mamy z Krystkiem kilka miejscówek gdzie połowią już pierwsze efekty są.
Napisano 13 wrzesień 2013 - 15:26
Zawsze mi się podobało kiedy do pokazywanej przynęty jest opis, dzięki któremu mogę się dowiedzieć co nieco o tym, dla jakiego rezultatu dana przynęta została wykonana. Świetny opis Pencil dog
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych