Te pstrągówki z górnej foty to chyba moje.
Ha ha ha
Chyba sie Daniel będziesz musiał z Marcinkiem podzielić...
Pstrągówki miodzio!
Dzięks Santiago Najważniejsze, że robią zaje... robotę
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 20 kwiecień 2017 - 21:07
Te pstrągówki z górnej foty to chyba moje.
Ha ha ha
Chyba sie Daniel będziesz musiał z Marcinkiem podzielić...
Pstrągówki miodzio!
Dzięks Santiago Najważniejsze, że robią zaje... robotę
Napisano 20 kwiecień 2017 - 21:15
9-ka SDR w holo, z dedykowanymi kotwicami.
Użytkownik spinnerman edytował ten post 20 kwiecień 2017 - 21:15
Napisano 20 kwiecień 2017 - 22:35
Jest wolnych kilka olivek i kilka czarnych w dobrym wyzbrojeniu. Jak ktoś chetny priv.
Napisano 21 kwiecień 2017 - 10:48
Jeden z podstawowych killerów. FatBoy 11 cm w wersji F i S - Okoń w holo; agresywne ubarwienie powinno działać na początku wyjątkowo zimnego sezonu
Wykończone żywicą długo posłużą
Napisano 21 kwiecień 2017 - 11:07
To teraz Ty mi napisz co to za złote pisadło na grzbiecie i będziem kwita
Napisano 21 kwiecień 2017 - 11:35
Kwita to ty możesz dostać ...za spożywanie w miejscu publicznym
a marker taki; jest tego w pyte ba rynku tylko musisz sprawdzić czy twój lakier nie będzie z nim reagował .
Napisano 21 kwiecień 2017 - 11:52
W miejscu publicznym to ja tylko Żerańskie Solone Dzięki, nabędę.
Napisano 21 kwiecień 2017 - 16:12
Witam,
Ile waży FatBoy 11 cm w wersji F ..?
Napisano 21 kwiecień 2017 - 17:29
40 g
Napisano 21 kwiecień 2017 - 19:31
Kurde, @spinnerman, ale jedziesz z tematem woblery tradycyjnie klasa, wg. mnie jedne z najładniejszych na forum
Wszelkie dodatki holo idealnie pasują do Twojego stylu, very goooood
Napisano 21 kwiecień 2017 - 19:53
Jeden z podstawowych killerów. FatBoy 11 cm w wersji F i S - Okoń w holo; agresywne ubarwienie powinno działać na początku wyjątkowo zimnego sezonu
Wykończone żywicą długo posłużą
Fajne malowanie. Czy mocno się różnia pracą od pierwowzoru ?
Użytkownik godski edytował ten post 21 kwiecień 2017 - 19:55
Napisano 21 kwiecień 2017 - 20:32
Kurde, @spinnerman, ale jedziesz z tematem woblery tradycyjnie klasa, wg. mnie jedne z najładniejszych na forum
Wszelkie dodatki holo idealnie pasują do Twojego stylu, very goooood
Pewnie mówisz o SliderzeFajne malowanie. Czy mocno się różnia pracą od pierwowzoru ?
Użytkownik spinnerman edytował ten post 21 kwiecień 2017 - 20:33
Napisano 21 kwiecień 2017 - 20:57
Czy przy wolnym trolingu wersja pływająca pracuje lepiej od Slidera? Powiedzmy tak jak Pirania Melka. Zakosy lewo prawo bez podszarpywania.
Napisano 21 kwiecień 2017 - 21:08
Użytkownik spinnerman edytował ten post 22 kwiecień 2017 - 07:37
Napisano 22 kwiecień 2017 - 09:44
Dzięki. Dużo uwagi przywiązuje do kolorystyki i wszelkich akcentów. Uważam, ze odpowiednio pomalowany wobler, to połowa sukcesu Ogólnie, temat rzeka
Pewnie mówisz o Sliderze
Otóż moje FB, są nieco bardziej korpulentne i mają inaczej umiejscowiony balast. Nie łowiłem nigdy Sliderami, ale z tego co mówią ludzie moje FB, są dużo żwawsze, wersja F przy jednostajnym podbijaniu potrafi zejść na 1,5 m i utrzymywać się na tym poziomie niemal do łódki, natomiast wersja S świetnie sprawdza się również w trolu. Dwa lata temu w Szwecji była ekipa lowiaca Sliderami i FB. 90% szczupaków i sansaczy padło na FB, 9% na gumy i 1 % na Slidery
Myślę, ze diabeł tkwił tez w kolorystyce. FB oklejane są folią Alu dającą naturalne refleksy świetlne imitujące rybę, slider to tylko matowa kalkomania .
Hej,
Możesz rozwinąć "żwawsze" ?
Nie miałem sposobności testować FB więc nie mam skali porównawczej, ale na Salmo Slider łowię od dawna i uważam je za dość żwawe.
P.S. Salmo Slider to nie tylko matowa kalkomania, jest kilka kolorów w wersji holo:
http://www.salmo.com.pl/slider/
Napisano 22 kwiecień 2017 - 09:59
Napisano 22 kwiecień 2017 - 10:29
Dla mnie te dwa kolory, biją na łeb wszystkie holo, reale i inne kolorowe wynalazki. Wole mieć na łódce tylko te dwa woblery, niż sto innych a tych nie mieć. Jak mi Piotrek pokażesz wobler z masówki podobny kolorystycznie do tych FB; stawiam duże piwo.
Napisano 22 kwiecień 2017 - 10:32
Napisano 22 kwiecień 2017 - 10:36
Hej,
Możesz rozwinąć "żwawsze" ?
Nie miałem sposobności testować FB więc nie mam skali porównawczej, ale na Salmo Slider łowię od dawna i uważam je za dość żwawe.
P.S. Salmo Slider to nie tylko matowa kalkomania, jest kilka kolorów w wersji holo:
Tylko że z tych Salmo holo ta folia szybko się odkleja (zero trwałości) te starsze były lepszej jakości a w tych nowszych to piankę paznokciem wgniatasz! zrób tak z FB
Napisano 22 kwiecień 2017 - 11:01
Żwawsze, to żwawsze. Znaczenie słowa jest chyba jasne i zrozumiałe. Nie doszukuj się drugiego dna, bo tu go nie znajdziesz . Nie będę tu niczego udowadniał, bo i tak nikogo nie przekonam taka juz specyfika tego forum hehe Kto chce niech łowi na Slajki, kto chce na FB. Nic mi do tego.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych