Oj po wodowaliśmy na szybko z Francem i Krystkwolfem nowe prototypy oraz kilka modyfikacji, a także sterowce na daleko-wschodnią Azję.
Jedynie Król żab w rozmiarze 7cm mnie nie zadowolił bo tonie, a nie o to w nim chodzi. Krystian i tak go chciał zgarnąć
Denat, jak nazwał nową przynętę Franc jet genialny. Zaraz robię kilka sztuk. Wolno tonący 50g 13cm.
łup (1).jpg 518,52 KB
12 Ilość pobrań
Koniecznie coś dużego z tego modelu musi być. Ależ jestem podekscytowany.
Lekko skorygowane Cannibale 10cm i 13,5cm. Jak dobrze, że mnie podkusiło i po grzebałem w nich mimo wszystko.
Melanrzyk mi nagadał o Roninie 125. Jemu nie pasi bo on ciąga za łodzią, a ta wersja jest do głębokiego jiggowania. Więc zrobiłem nowe wyważenie. Odjazdy po 1,5m bez problemu, a nie mieliśmy gdzie się rozpędzić. Jest lżejszy od ojca o 6g, czyli waży 70g z kotwicami 1/0. Nie wiem jeszcze jakie tempo tonięcia, lecz na pewno będzie wolniejszy.
Poza tym koledzy widzieli zieloną makrelę i nowego Ronina 7cm, a i tak nie zabrałem wszystkiego co jeszcze ściśle tajne
Boronowy kij Krystka z FA mnie oczarował. Kapitalne wędzisko, a nie wierzyłem w ten kij na sucho bez maszynki.
Użytkownik joker edytował ten post 29 maj 2014 - 21:20