Dagon,w tej chwili mój świat legł w gruzach!!! przecież Nemo przeżył,widziałem na własne oczy!!!
Ferdek powiedział by nawet," że te rzeczy Panie kosztują cienżkie piniondze"
No, a tak to i gruba micha jest i szacunek rodziny i sunsiadów.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 lipiec 2013 - 15:50
Dagon,w tej chwili mój świat legł w gruzach!!! przecież Nemo przeżył,widziałem na własne oczy!!!
Ferdek powiedział by nawet," że te rzeczy Panie kosztują cienżkie piniondze"
No, a tak to i gruba micha jest i szacunek rodziny i sunsiadów.
Napisano 25 lipiec 2013 - 15:56
Wobi ,ale super .Troche plywałem tu i ów po Regalicy... jak byś zcharakteryzowal dobra nocna mete?
Napisano 25 lipiec 2013 - 16:57
Brawo Wojtek...tym bardziej, że złowiony z premedytacją ... koledze Slawito gratuluję wrodzonej glupoty...sam takiej bys nie wypracował ....a koledze kolegi- Borowikowi moge tylko życzyć .....smacznego tobie juz nic nie pomoże
kolego z tą głupotą...możesz jaśniej bo chyba nie kumam Twojej skomplikowanej wypowiedzi;)
po kilkukrotnym przeczytaniu Twojego posta wyjaśniam : TO NIE JEST MÓJ KOLEGA!!
po edycji:
to nasz wspólny kolega http://jerkbait.pl/user/50566-borovik/
Użytkownik slawito edytował ten post 25 lipiec 2013 - 17:21
Napisano 25 lipiec 2013 - 17:22
kolego z tą głupotą...możesz jaśniej bo chyba nie kumam Twojej skomplikowanej wypowiedzi;)
po kilkukrotnym przeczytaniu Twojego posta wyjaśniam : TO NIE JEST MÓJ KOLEGA!!
Nie kumasz bo masz wrodzoną głupotę
Żartowałem oczywiście he he he ...
A tak na poważnie kolega @czocho już się chyba jorgnął -jak to mówił Pan Siara bodajże - że gafę strzelił i edytował post
Użytkownik Pszemo edytował ten post 25 lipiec 2013 - 17:30
Napisano 25 lipiec 2013 - 17:49
hehe awatar jak u hasiora
Użytkownik fish28 edytował ten post 25 lipiec 2013 - 17:51
Napisano 25 lipiec 2013 - 18:23
Wobi ,ale super .Troche plywałem tu i ów po Regalicy... jak byś zcharakteryzowal dobra nocna mete?
Tak w teorii to płytko max ok. 2m, dużo drobnicy i głębokie zaczepowe, sumowe mety w okolicy. W praktyce to bywa różnie....
Ja wybieram na wieczór 2 mety i jak na pierwszej od 8ej do szarówki się nic nie dzieje to płynę na drugą,jeżeli na drugiej też nic to nocka stracona i na następną typuję nowe miejscówki.
Napisano 25 lipiec 2013 - 19:13
Nie kumasz bo masz wrodzoną głupotę
Żartowałem oczywiście he he he ...
A tak na poważnie kolega @czocho już się chyba jorgnął -jak to mówił Pan Siara bodajże - że gafę strzelił i edytował post
dokladnie tak jak piszesz...jorgnałem się ...jak napisałem w privie...nie doczytałem się sarkazmu za to koneksji tak jeszcze raz sorki pozdrawiam
Napisano 25 lipiec 2013 - 20:31
Napisano 25 lipiec 2013 - 20:37
Pewnie i żygjącego suma by wciągnął.
nawet gdyby później miał go wyrzygać...
Napisano 27 lipiec 2013 - 10:08
http://www.pomorska....ADY04/130729565
".... - 209 centymetrów, waga 45 kilogramów - mówi Marek Granat. - Takiego okazu jeszcze w Zalewie Koronowskim nie złowiono. - No cóż, teraz poćwiartujemy rybę, rozdamy rodzinie, znajomym i zjemy - mówi pan Dariusz . - Ciekawe, jak będzie smakować taki kolos."
Kolejny dostał w łeb
Panu Dariuszowi życzę, żeby po konsumpcji nie opuszczał muszli klozetowej przez miesiąc. Może następnym razem mu się odechce kosztowania takiego kolosa.
Użytkownik dawcaR6 edytował ten post 27 lipiec 2013 - 10:14
Napisano 27 lipiec 2013 - 13:09
Brak słów i aż nie chce się tak debilnych decyzji komentować.
Panu Darkowi i panu strażnikowi Markowi już nic ani nikt nie jest w stanie pomóc.
Skrajny przypadek braku edukacji i debilizmu w połączeniu z brakiem poszanowania takiego okazu.
Oby posrali się po pachy po skonsumowaniu tej biednej ryby tego im życze bo na opamiętanie już za póżno - nistety.
Taki niestety mamy obraz głupoty w naszym rodzimym wędkarstwie.
Zawsze myślałem że gdy stare gumofilce wymrą to może bedzie jakaś poprawa w kwesti No Kill.
Jednak watachy młodych wędkarzy czytaj mięsiarzy są jeszcze gorsze od dziadków.
Są lepiej wyposażeni , bardziej mobilni , jeszcze bardziej nastawieni na medialny lans i kurwa jeszcze bardziej zachłanni sukcesów i rybiego mięsa.
Przepraszam za brak kultury pisanego słowa ale już powsztrzymać się nie mogłem.
Pozdr Karol.
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 27 lipiec 2013 - 13:34
Napisano 27 lipiec 2013 - 13:17
209 cm i 45 kg....litosci
Napisano 27 lipiec 2013 - 14:08
Są lepiej wyposażeni , bardziej mobilni , jeszcze bardziej nastawieni na medialny lans i kurwa jeszcze bardziej zachłanni sukcesów i rybiego mięsa.
Do tego porady w internecie, gazetach, książkach. Sumy z tego co obserwuję na "mojej" Wiśle będą miały przesrane przez kilka najblizszych lat. Ciężko przepłynąć kawałek rzeki żeby nie natknąć się na bojki, spławiki i inne cary sumowe. Wędkarstwo sumowe to jest teraz bardziej powszechne niż łowienie na dzwoneczek leszczy. Kwokanie i pływanie z żywcem to chleb powszedni krakowskiej Wisły. Ludzie siedzą w obozowiskach po kilka tygodni i zjeżdżają tylko do domu dowieść rybę. Bez zmian w PZW za kilka lat będzie tak jak ze szczupakiem na Wiśle. Jak zaczynałem łowić na Wiśle łowiłem naście wymiarowych szczupaków za sezon. W tym roku jeszcze ani jednego z rzeki nie mam.
Tak samo bolenie - pod zaporami 70% ryb nie wraca do wody. Jeden tylko koleś, znajomy mojego dziadka, wyssał w tym roku ponad 25 boleni z jednej miejscówki. I jest to prawda, bo od maja go widziałem niemal codziennie.
Napisano 27 lipiec 2013 - 14:09
Guzu: z rzeki na wiosnę można by uwierzyć że tyle miał.
Napisano 27 lipiec 2013 - 14:31
"Ryba żyła jeszcze i dyskutowano, czy jej nie wypuścić do wody.
Stanęło na tym, że trzeba go zjeść."
- nie mam pytań
Napisano 27 lipiec 2013 - 14:33
Napisano 27 lipiec 2013 - 15:15
209 cm i 45 kg....litosci
SWIETE SLOWA GUZU,jak tamta ryba miala 209 cm to ja mam wzrostu 225
@SPY nawet z rzeki nie mial by tak malo .
Pozdro dla wszystkich.
Napisano 27 lipiec 2013 - 16:44
Witam
Taka moja 1 kijanka na spina. Sumik 84cm.
PS była fotka nie ma fotki. Doczytałem regulamin i usunąłem.
Pozdr.
Użytkownik Wookash edytował ten post 27 lipiec 2013 - 17:06
Napisano 27 lipiec 2013 - 16:59
Witam
Taka moja 1 kijanka na spina. Sumik 84cm.
Napisano 27 lipiec 2013 - 17:03
Hmmm regulamin tylko odnośnie rozmiarów wymiaów zdjęcia jak coś pominołem to sorry. Jeśli jest jakiś regulamin poproszę o link chyba że uda mi się szybciej znależć.
PS. Znalazłem zaraz usuwam zdjęcie sorry.
Użytkownik Wookash edytował ten post 27 lipiec 2013 - 17:05
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych