Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Propozycja mini-zlotu jerkbait WARSZAWIAKóW

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
272 odpowiedzi w tym temacie

#121 OFFLINE   Tomek.M

Tomek.M

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3753 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Tomek

Napisano 09 październik 2007 - 08:29

Ja też za Górą :D

#122 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 09 październik 2007 - 08:29

@yeah - zdjęcie super no i te miejscówki <_< KUSZĄCE aby tam pomoczyć wabiki :D

#123 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 09 październik 2007 - 08:36

Wybór łowiska powoli się klaruje za GÓRĄ KALWARIĄ głosuje już 11 osób :mellow:

1. pirania74
2. hasior
3. Remek
4. SaNdaCZ
5. jozek
6. SzymusS
7. Karolcia
8. BartekP
9. lukexio
10. yeah
11. TomCast

Tak więc łowisko zaklepane - GÓRA KALWARIA na 101 % :mellow:

Ja mam w samochodzie 1 wolne miejsce - zabieram lukexio, i jeszcze 1 wolne - zabrałbym dodatkowo jeszcze 2 osoby, ale autko małe - Peugeot 206 3 drzwiowy i sprzęt jakoś pomieścić trzeba - jeśli ktoś ma krótkie wędki, zabiore łącznie 3 osoby - lukexio i jeszcze dwie.

Jestem z Ząbek i po drodze wpadam do Warszawy - mogę zabrać kogoś w okolicach CH Wileńska - ul. Białostocka, lub w okolicach Stadionu 10-lecia

Zmotoryzowani dogadajmy się jeszcze kto kogo zabiera

Co do godziny to myślę że 8:00 jest OK nad wodą już w okolicach Góry Kalwarii - miejsce spotkania gdzieś przy moście - jak uwazacie

#124 OFFLINE   SzymusS

SzymusS

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Łukasz

Napisano 09 październik 2007 - 08:53

Godzina spotkania: 8:00 rano pasuje (nie mają to być zawody wedkarskie, więc nie trzeba sie spotykać przed świtem )

Odnośnie planu dnia proponuję:

8:00 - zapoznanie się, rozstawienie, parę słów o łowisku przez osoby znające teren

..łowienie...

ok. 13:00 - spotkanie i rozmowy kto co dzisiaj i na co złowił.
Oraz ... (jeszcze potwierdzę to na 100%) - chciałbym urządzić mały konkurs rzutu do celu. Sprzęt: dowolny (spinning/casting), będziemy rzucać swoimi przynętami (ew. dowolnymi innymi ciężarkami - w/g uznania), więc proszę o wybranie tej ulubionej, którą uważacie, że ma dodatkowy zmysł i leci tam gdzie akurat wy chcecie
Na zwycięzcę będzie czekała mała nagroda :D

później znów ..łowienie... :D

PS - ja w samochodzie mam dwa miejsca wolne (samochód 5-cio drzwiona almera, ale jedno miejsce okupuje mój nieskładany kijek ). Ruszam z Żoliborza, ew. mogę gdzieś po drodze podjechać

#125 OFFLINE   Yeah

Yeah

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 760 postów
  • LokalizacjaDar es Salaam

Napisano 09 październik 2007 - 11:11

ja bym chciał tylko zaptać miejscowych kolegów... czy nie ma tam za dużo plaż przy tym poziomie wody??

może jak się uda, będe tam przejazdem w najbliższy czwartek to sprawdze co i jak

#126 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 09 październik 2007 - 11:17

ja bym chciał tylko zaptać miejscowych kolegów... czy nie ma tam za dużo plaż przy tym poziomie wody??

może jak się uda, będe tam przejazdem w najbliższy czwartek to sprawdze co i jak

:lol: :lol: :lol: zabierasz ze sobą kostium kąpielowy? :lol: :mellow:

#127 OFFLINE   Włóczykij

Włóczykij

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1252 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 09 październik 2007 - 15:41

PS - ja w samochodzie mam dwa miejsca wolne (samochód 5-cio drzwiona almera, ale jedno miejsce okupuje mój nieskładany kijek ). Ruszam z Żoliborza, ew. mogę gdzieś po drodze podjechać

Dzięki za wcześniejsze słowa uznania, ale niestety specem od wiślanych szczupaków nie jestem Przyczepiła się metrówka to podprowadziłem pod brzeg i tyle :mellow:

A co do mojej obecności to nie jest ona stu procentowa bo właśnie zauważyłem że mój grafik jest lekko nieaktualny, zobacze co da się zrobić.
Jeśli się uda to chętnie bym zaklepał jedno z tych wolnych miejsc.
Z żoliborza bardzo by mi pasowało :D

Pozdrawiam

#128 OFFLINE   lukexio

lukexio

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 399 postów

Napisano 09 październik 2007 - 18:16

[quote]

[/quote]

:lol: :lol: :lol: zabierasz ze sobą kostium kąpielowy? :lol: :mellow:
[/quote]

:lol: :lol: :lol: hehe ja tez wezme kostium kąpielowy bo tam bedzie plywac i opalac sie :lol: tez PINK!!!!! <_< <_<

#129 OFFLINE   SzymusS

SzymusS

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 09 październik 2007 - 20:26

A co do mojej obecności to nie jest ona stu procentowa bo właśnie zauważyłem że mój grafik jest lekko nieaktualny, zobacze co da się zrobić.
Jeśli się uda to chętnie bym zaklepał jedno z tych wolnych miejsc.
Z żoliborza bardzo by mi pasowało :D

Pozdrawiam

To rób co da się zrobić a ja tymczasem rezerwuje jedno miejsce dla Ciebie

...pozostaje jeszcze jedno wolne

#130 OFFLINE   SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt;

SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt;

Forumowicz

• Forumowicze
  • PipPip
  • 380 postów
  • LokalizacjaWarszawa - Miasto Feniksa

Napisano 09 październik 2007 - 20:57

ja cały czas uśmiecham się do kogoś zmotoryzowanego co by się zabrać mieszkam u zbiegu ulic gagarina i czerniakowskiej, ale jeśli będzie trzeba to oczywiście moge gdzieś podjechać

#131 Guest__*

Guest__*
  • Guests

Napisano 09 październik 2007 - 21:18

.

Użytkownik J_J edytował ten post 25 czerwiec 2014 - 22:46

#132 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 09 październik 2007 - 21:22

ja cały czas uśmiecham się do kogoś zmotoryzowanego co by się zabrać mieszkam u zbiegu ulic gagarina i czerniakowskiej, ale jeśli będzie trzeba to oczywiście moge gdzieś podjechać

@SaNdAcZ mogę cię zabrać - ja z Ząbek i będę jechał Wałem Miedzeszyńskim - wstąpię więc po drodze na Gagarina/Czerniakowska i cię zabiorę - jak pasuje oczywiście :D Daj znaka i jakoś się zgadamy. Ja mam Peugeota 206 - mały :D Zabieram lukexio no i wolne będzie jedno miejsce - drugie zarezerwowane na SPRZęT :mellow:

#133 OFFLINE   SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt;

SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt;

Forumowicz

• Forumowicze
  • PipPip
  • 380 postów
  • LokalizacjaWarszawa - Miasto Feniksa

Napisano 09 październik 2007 - 21:56

panowie Jozek i pirania74 może ustalcie między sobą któremu z was będzie bardzie po drodze mnie zgarnąć ja oczywiście moge gzieś podjechać jeśli będzie taka potrzeba...no i oczywiście dziękuje za zainteresowanie moja skromną czasowo nie zmotoryzowaną osobą :D

#134 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 10 październik 2007 - 07:24

panowie Jozek i pirania74 może ustalcie między sobą któremu z was będzie bardzie po drodze mnie zgarnąć ja oczywiście moge gzieś podjechać jeśli będzie taka potrzeba...no i oczywiście dziękuje za zainteresowanie moja skromną czasowo nie zmotoryzowaną osobą :D

Witaj! Ja podałem ci jak będę jechał i po drodze mogę podjechać na Gagarina/Czerniakowską Napisz do Jozka i zapytaj jak będzie jechał - zdecyduj sam kto cię zabierze :D i daj znać co zdecydowałeś Jeśli możesz, zrób to szybko bo ewentualnie inne osoby mogą szukać wolnego miejsca Pozdrawiam

#135 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26628 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 10 październik 2007 - 07:45

Cześć,
Panowie a jakaś dokładna lokalizacja gdzie się spotkamy? Chyba, że przeoczyłem :D

Pozdrawiam
Remek

#136 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 10 październik 2007 - 08:08

Cześć,
Panowie a jakaś dokładna lokalizacja gdzie się spotkamy? Chyba, że przeoczyłem :D

Pozdrawiam
Remek

Remku, co do miejsca to na 101% Góra Kalwaria. Najprawdopodobniej miejscem spotkania będzie Ostrówek godzina 8:00 - jeszcze czekamy na opinię innych i jak już wszyscy zaakceptują Ostrówek to tam się spotkamy? Chyba że Glinki? Jak patrzyłem na mapę - też blisko do wody - wkleiłem fragment mapki i może tam? Co inni na to?

Załączone pliki

• Załączony plik  Góra.doc   72,5 KB   46 Ilość pobrań

#137 Guest__*

Guest__*
  • Guests

Napisano 10 październik 2007 - 08:08

.

Użytkownik J_J edytował ten post 25 czerwiec 2014 - 22:46

#138 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26628 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 10 październik 2007 - 08:32

[quote]
Trafić na miejscówkę pod mostem jest bardzo łatwo. Z trasy 50:

-jadąc od ronda w Piotrowicach czyli od słynnej trasy Nadwiślanki skręcamy PRZED samym mostem, zaraz za wiaduktem kolejowym w lewo. Jest pas skrętny.
-jeśli ktoś będzie chciał jechać przez Piaseczno czy Konstancin to mija Górę Kalwarię i kieruje się też na trasę 50 na Mińsk Mazowiecki i ZA mostem przed wiaduktem kolejowym skręca w prawo.

Teraz lokalną dróżka, są dwa ostre zakręty: pierwszy w lewo, następny w prawo. Widać kościół i przy nim w prawo. Przejechać wał i już ;)
[/quote]

Przeoczyłeś :mellow:
[/quote]

OK OK znam to miejsce :D Super!

Pozdrawiam
Remek

#139 OFFLINE   pirania74

pirania74

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1068 postów
  • LokalizacjaPOLSKA

Napisano 10 październik 2007 - 09:05

PikeHunteR napisał(a) dnia Mon, 08 October 2007 11:32

Trafić na miejscówkę pod mostem jest bardzo łatwo. Z trasy 50:

-jadąc od ronda w Piotrowicach czyli od słynnej trasy Nadwiślanki skręcamy PRZED samym mostem, zaraz za wiaduktem kolejowym w lewo. Jest pas skrętny.
-jeśli ktoś będzie chciał jechać przez Piaseczno czy Konstancin to mija Górę Kalwarię i kieruje się też na trasę 50 na Mińsk Mazowiecki i ZA mostem przed wiaduktem kolejowym skręca w prawo.

Teraz lokalną dróżka, są dwa ostre zakręty: pierwszy w lewo, następny w prawo. Widać kościół i przy nim w prawo. Przejechać wał i już

Panowie! Miejsce zbiórki o 8:00 jak wyzej - opis podał PikeHunteR - pasuje wszystkim??

#140 OFFLINE   SzymusS

SzymusS

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 10 październik 2007 - 12:21

[quote]
Panowie! Miejsce zbiórki o 8:00 jak wyzej - opis podał PikeHunteR - pasuje wszystkim??
[/quote]
[/quote]

Nie widać żadnego sprzeciwu, więc TAK :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych