Propozycja mini-zlotu jerkbait WARSZAWIAKóW
Napisano 09 październik 2007 - 08:29

Napisano 09 październik 2007 - 08:29

Napisano 09 październik 2007 - 08:36

1. pirania74
2. hasior
3. Remek
4. SaNdaCZ
5. jozek
6. SzymusS
7. Karolcia
8. BartekP
9. lukexio
10. yeah
11. TomCast
Tak więc łowisko zaklepane - GÓRA KALWARIA na 101 %

Ja mam w samochodzie 1 wolne miejsce - zabieram lukexio, i jeszcze 1 wolne - zabrałbym dodatkowo jeszcze 2 osoby, ale autko małe - Peugeot 206 3 drzwiowy i sprzęt jakoś pomieścić trzeba - jeśli ktoś ma krótkie wędki, zabiore łącznie 3 osoby - lukexio i jeszcze dwie.
Jestem z Ząbek i po drodze wpadam do Warszawy - mogę zabrać kogoś w okolicach CH Wileńska - ul. Białostocka, lub w okolicach Stadionu 10-lecia
Zmotoryzowani dogadajmy się jeszcze kto kogo zabiera
Co do godziny to myślę że 8:00 jest OK nad wodą już w okolicach Góry Kalwarii - miejsce spotkania gdzieś przy moście - jak uwazacie
Napisano 09 październik 2007 - 08:53
Odnośnie planu dnia proponuję:
8:00 - zapoznanie się, rozstawienie, parę słów o łowisku przez osoby znające teren
..łowienie...
ok. 13:00 - spotkanie i rozmowy kto co dzisiaj i na co złowił.
Oraz ... (jeszcze potwierdzę to na 100%) - chciałbym urządzić mały konkurs rzutu do celu. Sprzęt: dowolny (spinning/casting), będziemy rzucać swoimi przynętami (ew. dowolnymi innymi ciężarkami - w/g uznania), więc proszę o wybranie tej ulubionej, którą uważacie, że ma dodatkowy zmysł i leci tam gdzie akurat wy chcecie
Na zwycięzcę będzie czekała mała nagroda

później znów ..łowienie...

PS - ja w samochodzie mam dwa miejsca wolne (samochód 5-cio drzwiona almera, ale jedno miejsce okupuje mój nieskładany kijek ). Ruszam z Żoliborza, ew. mogę gdzieś po drodze podjechać
Napisano 09 październik 2007 - 11:11
może jak się uda, będe tam przejazdem w najbliższy czwartek to sprawdze co i jak
Napisano 09 październik 2007 - 11:17
ja bym chciał tylko zaptać miejscowych kolegów... czy nie ma tam za dużo plaż przy tym poziomie wody??
może jak się uda, będe tam przejazdem w najbliższy czwartek to sprawdze co i jak

Napisano 09 październik 2007 - 15:41
PS - ja w samochodzie mam dwa miejsca wolne (samochód 5-cio drzwiona almera, ale jedno miejsce okupuje mój nieskładany kijek ). Ruszam z Żoliborza, ew. mogę gdzieś po drodze podjechać
Dzięki za wcześniejsze słowa uznania, ale niestety specem od wiślanych szczupaków nie jestem Przyczepiła się metrówka to podprowadziłem pod brzeg i tyle

A co do mojej obecności to nie jest ona stu procentowa bo właśnie zauważyłem że mój grafik jest lekko nieaktualny, zobacze co da się zrobić.
Jeśli się uda to chętnie bym zaklepał jedno z tych wolnych miejsc.
Z żoliborza bardzo by mi pasowało

Pozdrawiam
Napisano 09 październik 2007 - 18:16
ja bym chciał tylko zaptać miejscowych kolegów... czy nie ma tam za dużo plaż przy tym poziomie wody??
[/quote]

[/quote]

Napisano 09 październik 2007 - 20:26
To rób co da się zrobić a ja tymczasem rezerwuje jedno miejsce dla CiebieA co do mojej obecności to nie jest ona stu procentowa bo właśnie zauważyłem że mój grafik jest lekko nieaktualny, zobacze co da się zrobić.
Jeśli się uda to chętnie bym zaklepał jedno z tych wolnych miejsc.
Z żoliborza bardzo by mi pasowało
Pozdrawiam
...pozostaje jeszcze jedno wolne
Napisano 09 październik 2007 - 20:57
Guest__*
Napisano 09 październik 2007 - 21:18
.
Użytkownik J_J edytował ten post 25 czerwiec 2014 - 22:46
Napisano 09 październik 2007 - 21:22
ja cały czas uśmiecham się do kogoś zmotoryzowanego co by się zabrać mieszkam u zbiegu ulic gagarina i czerniakowskiej, ale jeśli będzie trzeba to oczywiście moge gdzieś podjechać
@SaNdAcZ mogę cię zabrać - ja z Ząbek i będę jechał Wałem Miedzeszyńskim - wstąpię więc po drodze na Gagarina/Czerniakowska i cię zabiorę - jak pasuje oczywiście

Napisano 09 październik 2007 - 21:56

Napisano 10 październik 2007 - 07:24
panowie Jozek i pirania74 może ustalcie między sobą któremu z was będzie bardzie po drodze mnie zgarnąć ja oczywiście moge gzieś podjechać jeśli będzie taka potrzeba...no i oczywiście dziękuje za zainteresowanie moja skromną czasowo nie zmotoryzowaną osobą
![]()
Witaj! Ja podałem ci jak będę jechał i po drodze mogę podjechać na Gagarina/Czerniakowską Napisz do Jozka i zapytaj jak będzie jechał - zdecyduj sam kto cię zabierze

Napisano 10 październik 2007 - 07:45
Panowie a jakaś dokładna lokalizacja gdzie się spotkamy? Chyba, że przeoczyłem

Pozdrawiam
Remek
Napisano 10 październik 2007 - 08:08
Cześć,
Panowie a jakaś dokładna lokalizacja gdzie się spotkamy? Chyba, że przeoczyłem
Pozdrawiam
Remek
Remku, co do miejsca to na 101% Góra Kalwaria. Najprawdopodobniej miejscem spotkania będzie Ostrówek godzina 8:00 - jeszcze czekamy na opinię innych i jak już wszyscy zaakceptują Ostrówek to tam się spotkamy? Chyba że Glinki? Jak patrzyłem na mapę - też blisko do wody - wkleiłem fragment mapki i może tam? Co inni na to?
Załączone pliki
Guest__*
Napisano 10 październik 2007 - 08:08
.
Użytkownik J_J edytował ten post 25 czerwiec 2014 - 22:46
Napisano 10 październik 2007 - 08:32
Trafić na miejscówkę pod mostem jest bardzo łatwo. Z trasy 50:
-jadąc od ronda w Piotrowicach czyli od słynnej trasy Nadwiślanki skręcamy PRZED samym mostem, zaraz za wiaduktem kolejowym w lewo. Jest pas skrętny.
-jeśli ktoś będzie chciał jechać przez Piaseczno czy Konstancin to mija Górę Kalwarię i kieruje się też na trasę 50 na Mińsk Mazowiecki i ZA mostem przed wiaduktem kolejowym skręca w prawo.
Teraz lokalną dróżka, są dwa ostre zakręty: pierwszy w lewo, następny w prawo. Widać kościół i przy nim w prawo. Przejechać wał i już

[/quote]
Przeoczyłeś

[/quote]
OK OK znam to miejsce

Pozdrawiam
Remek
Napisano 10 październik 2007 - 09:05
Trafić na miejscówkę pod mostem jest bardzo łatwo. Z trasy 50:
-jadąc od ronda w Piotrowicach czyli od słynnej trasy Nadwiślanki skręcamy PRZED samym mostem, zaraz za wiaduktem kolejowym w lewo. Jest pas skrętny.
-jeśli ktoś będzie chciał jechać przez Piaseczno czy Konstancin to mija Górę Kalwarię i kieruje się też na trasę 50 na Mińsk Mazowiecki i ZA mostem przed wiaduktem kolejowym skręca w prawo.
Teraz lokalną dróżka, są dwa ostre zakręty: pierwszy w lewo, następny w prawo. Widać kościół i przy nim w prawo. Przejechać wał i już
Panowie! Miejsce zbiórki o 8:00 jak wyzej - opis podał PikeHunteR - pasuje wszystkim??
Napisano 10 październik 2007 - 12:21
Panowie! Miejsce zbiórki o 8:00 jak wyzej - opis podał PikeHunteR - pasuje wszystkim??
[/quote]
[/quote]
Nie widać żadnego sprzeciwu, więc TAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych