#681 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 19:17
p.s.
zajeśliczny kijek,kopara opada.
- Del Toro lubi to
#682 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 20:25
dobrze że w korku są jakieś naturalne "uchybienia" i widać że to korek by było by zbyt idealnie
- Del Toro lubi to
#683 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 21:43
Świetny kij
- Del Toro lubi to
#684 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 21:44
"dobrze że w korku są jakieś naturalne "uchybienia" i widać że to korek by było by zbyt idealnie"
------------------
Ten korek robi jeden z najważniejszych efektów estetycznych. Gdyby był kiepski, inne piękne detale też by przyćmił.
Niestety, nie każdy może taki trafić.
#685 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 21:57
warto było czekać...
czad
- Del Toro lubi to
#686 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 22:08
Wykonanie kija - poezja ręce się same do oklasków składają !
- Del Toro lubi to
#687 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 22:15
Super sie prezentuje A masz moze jakies fotki z ugiecia?
Zdjęcia ma ale z gabloty na ścianie przecież to aż żal sie przedzierać przez krzaczory z nim Nowy właściciel już ma dylemat, miał mieć kij na pstrąga a tu dostał perełke za szkło i teraz seryjniaka pewnie szuka na kropka
- Del Toro lubi to
#688 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 22:37
jaka jest średnica zew i waga uchwytu Restaffine ?
#689 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 23:34
Paweł wkurzasz mnie! Bo jesteś już drugą osobą do której chce się równać, przy jednej nie było wyboru Choć to będzie pewnie w odległej przyszłości Gratuluję wielce! Bo faktycznie jest czego
- Del Toro lubi to
#690 OFFLINE
Napisano 30 kwiecień 2016 - 23:47
ja pie....dole poezja rodbuildingu, amerykańskie wariacje albo japońskie nawet nie powinny koło tego leżeć, Polski rodbuilding to designerskie K2, Panowie robimy najładniejsze wędki na świecie.....
- Del Toro lubi to
#691 OFFLINE
Napisano 01 maj 2016 - 09:59
ja pie....dole poezja rodbuildingu, amerykańskie wariacje albo japońskie nawet nie powinny koło tego leżeć, Polski rodbuilding to designerskie K2, Panowie robimy najładniejsze wędki na świecie.....
Uchwyt kolego szanowny jest JAPOŃSKI a nie polski i w światku RB funkcjonuje już długo ,zarówno rodbuilderzy amerykańscy jak i japońscy ochoczo po ten uchwyt sięgają ,więc to nic nowego i myślę że kolega stawiający takie tezy bardzo się zagalopował bo projekt mimo że bardzo śliczny już niestety nie pierwszej świeżości i kolega Del Toro powielił go czy lekko zmodyfikował kolejny raz nie wnosząc poza bardzo perfekcyjnym wykonaniem tak naprawdę nic nowego, a więc kolego @jedin "znaj proporcje mocium panie"
- Del Toro lubi to
#692 OFFLINE
Napisano 01 maj 2016 - 10:51
Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka
- Del Toro i dreadknight lubią to
#693 OFFLINE
Napisano 01 maj 2016 - 19:57
Piękny projekt, to co uderza to " czystość" wykonania i spójność kompozycji. Miło mi że miałem swój drobny wkład.
Wyszło Byczo
Użytkownik ark70 edytował ten post 01 maj 2016 - 19:58
- popper, Tomasz eS, Del Toro i 2 innych osób lubią to
#694 OFFLINE
Napisano 01 maj 2016 - 21:06
Dzieki Panowie za mile slowa Na wszelkie pytania postaram sie odpowiedziec jutro.
Majowke zaczalem zrywajac dwa lososie, wiec ide leczyc rany...
#695 OFFLINE
Napisano 01 maj 2016 - 23:17
Uchwyt kolego szanowny jest JAPOŃSKI a nie polski i w światku RB funkcjonuje już długo ,zarówno rodbuilderzy amerykańscy jak i japońscy ochoczo po ten uchwyt sięgają ,więc to nic nowego i myślę że kolega stawiający takie tezy bardzo się zagalopował bo projekt mimo że bardzo śliczny już niestety nie pierwszej świeżości i kolega Del Toro powielił go czy lekko zmodyfikował kolejny raz nie wnosząc poza bardzo perfekcyjnym wykonaniem tak naprawdę nic nowego, a więc kolego @jedin "znaj proporcje mocium panie"
oczywiście jest to tylko moje zdanie ...
#696 OFFLINE
Napisano 02 maj 2016 - 07:06
- Del Toro lubi to
#697 OFFLINE
Napisano 03 maj 2016 - 10:53
Wedka jak wedka, oby byla fartowna
Rekojesc jak najbardziej stylizowana na rekojesci Rastka, taki pomysl byl od samego poczatku.
Ładniutko.
A cóż to za srebrna tulejka prowadząca powyżej fore? Elastyczna czy sztywna metalowa?
Tulejka z miekkiego alu, nie jest osadzona bezposrednio na blanku.
Ładny kijek i takie pytanie czy w zestawie do niego jest lokaj w surducie który nosi za tobą podbierak i wszelkie niezbedne akcesoria ?
Co do lokaja to nie wiem, musze sie kumpla zapytac czy zatrudnil Ale chyba mu musze zaproponowac taki kijek do brodzenia hahaha
http://www.farlows.c...ding-staff.html
Piękny kijek i zdjęcia też super co razem daje efekt wow
Zdjecia z telefonu, zrobilem z 50, wybralem te ktore wyszly najlepiej i najmniej rozmazane
Super sie prezentuje A masz moze jakies fotki z ugiecia?
Piotr, niestety nie udalo sie zrobic.
#698 OFFLINE
Napisano 03 maj 2016 - 12:14
Tylko jak z taką wędką iść na ryby???Ja bym się bał...Wspaniały egzemplarz do gabloty lub do stelki co się kręci tylko w fotelu.
Co do gabloty to nie wiem, moze w sejfie
i teraz seryjniaka pewnie szuka na kropka
hehehe tez przez mysl przeszlo
jaka jest średnica zew i waga uchwytu Restaffine ?
Kamil, 25mm srednica zewnetrzna. Dokladnie z tego co pamietam tak bardziej 25.2mm
Wage podam wieczorem jak bede w domu
Piękny projekt, to co uderza to " czystość" wykonania i spójność kompozycji. Miło mi że miałem swój drobny wkład.
Wyszło Byczo
Wklad bardzo widoczny
---------------------------------------------------
Takze jeszcze raz dzieki za dobre slowo. Do mistrzow czy profesjonalistow ciagle mi daleko.
Zreszta nie planuje wychodzic z rodbuldingiem z poziomu hobby, maks 3-5 wedek rocznie
#699 OFFLINE
Napisano 03 maj 2016 - 13:57
----------
Hyyyyymmmmm. Tak sie wlasnie zastanawiałem czy przy pełnym ugięciu (do korka) nie nastąpi "ścięcie" blanku na jej krawędzi. Chyba że aż tak dołem nie pracuje.
Obawa jednak zostaje mimo tego że świetnie to gra z tą "nakrętką".
#700 OFFLINE
Napisano 03 maj 2016 - 14:02
"Tulejka z miekkiego alu, nie jest osadzona bezposrednio na blanku."
----------
Hyyyyymmmmm. Tak sie wlasnie zastanawiałem czy przy pełnym ugięciu (do korka) nie nastąpi "ścięcie" blanku na jej krawędzi. Chyba że aż tak dołem nie pracuje.
Obawa jednak zostaje mimo tego że świetnie to gra z tą "nakrętką".
Nie ma szans na sciecie Nie jest wklejona w uchwyt, wiec zapracuje miedzy tulejka a uchwytem.
Widzialem ze Japonczyki kleja takie przy blankach nawet 6lb i nic sie nie dzieje, wiec tutaj tez nie przewiduje takiej ewentualnosci.
Użytkownik Del Toro edytował ten post 03 maj 2016 - 14:04
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: autorski, autorski-rb
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →