Te ze sterem świetne naprawdę !!!
Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.
#181 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 20:09
#182 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 20:18
Dzięki, ze sterem będę robił jednak bardzo rzadko tak aby przerwać bezsterową monotonię, łowię tylko na bezstery to i na nich się skupiam
#183 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 20:58
A ja wręcz odwrotnie i dlatego mi sie podobają a bezstery nie przemawiaja do mnie pewnie dlatego że na nie nie łowie bo nie mam
#184 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:01
A ja wręcz odwrotnie i dlatego mi sie podobają a bezstery nie przemawiaja do mnie pewnie dlatego że na nie nie łowie bo nie mam
Piter kup ............. bo warto, albo zrób .Nic tak nie podnosi ciśnienia ,jak branie na bez sterowca .
To całkiem inna robota,a bez stery Tomka naprawdę super drgają .
#185 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:03
Próby opalizacji się powiodły, niestety trudno to uchwycić na fotce a i aparat jaki posiadam nie daje zbyt wielu możliwości
W realu wygląda to o niebo lepiej, szczególnie fajny efekt powinien być w słoneczne dni
Ciekawie ,dwa od dołu moi faworyci designowi
#186 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:04
No to Piotrze musimy zrobić jakąś wymiankę Łowię czasami wobkami ze sterem ale tylko na jednej mojej miejscówce, reszta to szybkie przelewy gdzie bezstery moim zdaniem sa niezastąpione a ja nie lubię gdy wobler stawia zbyt duży opór w wodzie ale to tylko kwestia gustu Zawsze można się przełamać i spróbować czegoś innego.
#187 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:05
Krystek sorry ale kupować woblery ?? ja ?? jakos to do mnie nie pasuję, może spróbuję coś strugnąć albo nabyć drogą wymiany
#188 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:13
Nie no żeby lurebuilder kupował czyjeś woblery hehe coś podobnego Napisałem wyżej o możliwości ew. wymianki.
Krystian, ten z pierwszej fotki to całkiem inna konstrukcja i praca, zrobiłem go dla kolegi który lubi łowić na siudaki a ta konstrukcja wiernie je imituje, praca to lekkie kolebanie na boki to co w starych siudakach. W niedziele jak pogoda pozwoli nagram filmy z pracą wobków to i tego zaprezentuję.
#189 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:13
Tomek z miłą chęcią zrobie machniom za sztukę lub 2 tyle że ja nie robię takich ciężkich jak Ty, z reguły to takie 10 g max bo na moją Oderke cięższe nie potrzebne, chyba że coś innego Cie też interesuje ?
#190 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:24
Możemy zrobić wymianę na 2 sztuki, ja podeślę Ci bezsterki 5cm ok 10g i 7cm 16g chyba, że chcesz ciut lżejsze. Dla mnie mogą być i 10g mam takie miejscówki, że nie trzeba rzucać za horyzont także spoko. Jak mi zostanie coś z ostatnich serii to wyśle w środę bo będę rozsyłał trochę wobków po świecie.
#191 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:28
Tomek, żebyś o mnie nie zapomniał przy tej wysyłce.
Jak co to mogę przytulić też tą nieudaną opalizacją
#192 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:35
Krystek Ty możesz poczekać
- Krystekwolf i woblery z Bielska lubią to
#193 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:38
Opalizacja na pewno udana . Nie zapomnij i o mnie .
#194 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 21:53
Krystek Ty możesz poczekać
Muszę......... ja może i mogę poczekać ale nie wiem czy przy następnym czyszczeniu Glocka ,nie będzie miał miejsca ,wypadek przy czyszczeniu .
Cholera i to akurat w Głogowie
- piotro82 lubi to
#195 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 22:43
Pamiętam o wszystkich bez obaw, jutro idę przetestować woblery i w środę wysyłam. Marcin Twoja paczka to już mi się po nocach śni, głupio, że tak czekasz długo ale, że chciałeś jeszcze ze sterem to musiałeś poczekać
#196 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 23:19
Tomek, nic się nie dzieje, ciekaw ich jestem i tyle . A poza tym, szczęśliwi czasu nie liczą .
#197 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 23:31
Muszę......... ja może i mogę poczekać ale nie wiem czy przy następnym czyszczeniu Glocka ,nie będzie miał miejsca ,wypadek przy czyszczeniu .
Cholera i to akurat w Głogowie
Przecież Ty nawet nie wiesz gdzie jest Głogów , dobra konie zaśmiecania tematu
- Krystekwolf lubi to
#198 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2013 - 23:47
Ojjjj że też ja nie posiadam takich tajemnych mocy jak Panowie moderatorzy... już bym Was zbanował
Tomek, nic się nie dzieje, ciekaw ich jestem i tyle . A poza tym, szczęśliwi czasu nie liczą .
Cieszę się. Swoją drogą to niebawem chyba znowu się uśmiechnę o magiczną wodę w kubeczku na mocz która powoduje, że nawet najbrzydszy wobler w jej szacie wygląda co najmniej pięknie.
#199 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2013 - 00:09
Przecież Ty nawet nie wiesz gdzie jest Głogów , dobra konie zaśmiecania tematu
Wiem gdzie jest,byłem na wystawie z moim bradorem ,he he he.W cholerę jest daleko ale czego się nie robi dla kumpli ,albo żeby sprzęt był w należytym stanie
Ojjjj że też ja nie posiadam takich tajemnych mocy jak Panowie moderatorzy... już bym Was zbanował
Ale za co człowiek się o woblerki upomniał to od razu chcą banować ,nie będzie mnie znowu z tydzień to będziesz miał spokój ode mnie
#200 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2013 - 10:10
Dzięki, ze sterem będę robił jednak bardzo rzadko tak aby przerwać bezsterową monotonię, łowię tylko na bezstery to i na nich się skupiam
Może się ze mną nie zgodzicie ale uważam, że nazywanie bezsterowymi woblerów w takim kształcie jak robi Tomek to trochę nadużycie. Kształt przodu woblera jest już sterem. Ster to nie tylko poliwęglan czy blaszka.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych