Witam DB9 wersja specjalna na bałtyckie trotki 22g mega lotne pociski również na bolki Od jutra urlop od strugania i wyjazd na wiejskie wakacje... do sadu wiśniowego mojego znajomego hehe
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 lipiec 2014 - 18:34
Witam DB9 wersja specjalna na bałtyckie trotki 22g mega lotne pociski również na bolki Od jutra urlop od strugania i wyjazd na wiejskie wakacje... do sadu wiśniowego mojego znajomego hehe
Napisano 30 lipiec 2014 - 20:19
Witam, jakoś ostatnio mam mało czasu na wstawianie tutaj zdjęć z wobami ale powoli ogarniam już pewne tematy i będę tutaj przynudzał bardziej systematycznie
Nowa rozmiarówka Basuńskiego bezsterowca 9cm 20g będzie on występował tylko w wersji ekonomicznej ponieważ większa ilość lakieru zabiła by pracę a ta jak dla mnie jest bombowa, nie chcę tu porównywać ale pracują jak stare dobre siudaki, kolebią się delikatnie błyskając pięknie bokami, na górnym oczku drobiutkie lustereczko Niebawem będzie spory nacisk na ten model, wersja testowa już była sprawdzana na rybach i nie tylko boleniach bo uczepił się pan z wąsem jak i mętnooki psiak a wobek był tylko kilka godzin nad wodą tak więc nadzieje bardzo duże.
Wobki jutro jadą do grodu Kraka aby tamtejsze rybki mogły w nich zasmakować
BB9 jak widać dolna część pyszczka trochę się zaokrągliła. Malowanie najprostsze i takie moim zdaniem wystarczy wszak liczy się praca. W niedalekiej przyszłości dojdzie pewnie opalizacja i takie tam.
Jerki DB9 przed czyszczeniem oczek z lakieru, dwie wersje 18g oraz 24g tymi kamieniami 24 gramowymi bałem się, że 150m żyłki będzie za mało
Napisano 30 lipiec 2014 - 20:32
Właśnie te widziałem.
Napisano 30 lipiec 2014 - 20:35
Powrót w pięknym stylu
Napisano 30 lipiec 2014 - 20:36
To nie powrót, to prawidłowy rozwój
Napisano 30 lipiec 2014 - 20:45
Które Robercie testowałeś? Jerki boleniowe czy Basuńskie bezsterowce? Mam nadzieję, że rozwój dopiero przede mną bo aktualnie nie mam czasu na kombinowanie z dizajnem, niestety jak to na wsi latem zrób to zrób tamto hehe a o rybach to już zapomniałem całkowicie choć i tak woda tzn to nie woda to jakieś szambo i na dodatek jeszcze trochę wysokie.
Napisano 30 lipiec 2014 - 21:06
Rybka z Wieprza nadesłana przez kolegę Krzyśka
Tym razem Basuński sterowiec w akcji.
A taki pojazd sobie sprawiłem na rybki, w końcu nie będę musiał śmigać pięta-palec
Napisano 30 lipiec 2014 - 21:43
Pięknie Tomek.Nowe pomysły.Przemyśłane i nie nachalnie prezentowane.Czekam na wiecej i chyba odezwe się na prv
Napisano 31 lipiec 2014 - 09:10
Napisano 31 lipiec 2014 - 09:30
Mnie bardziej się podoba pojazd który wystaje z garażu .... ALFA jedno z tych aut które sprawia że serce szybciej bije u mnie
Tomku niestety Alfa nie moja, fotka robiona u pewnego Niemca na podwórku u którego był zakupiony quad No ale bryka fajna (mowa o Alfie )
Napisano 31 lipiec 2014 - 09:32
Napisano 31 lipiec 2014 - 13:22
Siemanko Tomek
Fajny pojazd na rybki Tylko nie podjeżdżaj zbyt blisko wody,bo Basuńskie bolenie płochliwe
Jeszcze na temat dizajnu Moim zdaniem ten-niby ekonomiczny jest THE BEST !!
ps
Niedługo Cie tam nawiedzimy
Pozdro
Napisano 31 lipiec 2014 - 21:21
Marku zapraszam, na razie woda jeszcze syfiasta i lekko podniesiona a po dzisiejszych burzach na południu znowu może coś skoczyć
A tym czasem nowy model "Sandokan 9" na tapecie Oczywiście woby dostaną stery, na razie wersja pływająca oraz lekko tonąca według zaleceń znajomego
Napisano 31 lipiec 2014 - 21:40
o kur....czaki fajne te nowe sandokany .... teraz na klada i heja nad wiselke pozdro lux robotka
Napisano 02 sierpień 2014 - 17:47
Sandokany skończone, wyszło 8g przy 9cm, wobki są tonące.
Napisano 02 sierpień 2014 - 21:33
Idealne Tomku. Też poproszę o takie .
Napisano 02 sierpień 2014 - 21:46
Idealne Tomku. Też poproszę o takie .
Dziękuję Marcinie Masz je u mnie jak banku a kolorki dobiorę odpowiednie jak paczuszka przyjdzie od Ciebie Te z górnych fotek lecą do @Krzysztof Jeżyna który już interweniował abym komuś nie oddał tych sandaczówek, Krzysiu bez obaw, wobki czekają na Twój powrót z wakacji
Użytkownik Tomek1988 edytował ten post 02 sierpień 2014 - 21:47
Napisano 02 sierpień 2014 - 22:04
Dzięki,
ps. BB jadą ze mna nad morze wiec może podeśle jakaś fajną fotkę
Napisano 03 sierpień 2014 - 17:05
Poranny na sterowca Tomek robisz dobrą robotę efekty mówia same za siebie
Napisano 03 sierpień 2014 - 20:54
Piękny bolo Marcin, jeszcze raz gratulacje Dzisiaj dowiedziałem się o bolesławie 88cm na BB7, to musiała być rakieta
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych