Hej kilka s艂贸w nt. nowego jerka, kt贸re ju偶 mog臋 o nim napisa膰.
D艂ugo艣膰: 11,5cm
Waga: 35g
Praca: jerk pracuje jak glider szerokim wahad艂em przy jednostajnym zwijaniu. Prac臋 mo偶na dodatkowo animowa膰 szczyt贸wk膮, dzi臋ki czemu i odje偶d偶a na boki podbijany na d艂u偶szym dystansie. Jerk mocno b艂yska bokami dzi臋ki rozmieszczeniu obci膮偶enia i szeroko wychyla si臋 grzbietem. Cz臋艣膰 艣rutu jest po prostu umieszczona wysoko. Korpus przyn臋ty zosta艂 zaprojektowany tak, 偶eby nie by艂 wypierany przez wod臋 p艂yn膮c膮. Jak cz臋艣膰 z Was wie, cz臋sto jerkuj臋 na rzekach i chcia艂em zrobi膰 przyn臋t臋, kt贸ra nie b臋dzie wypierana przez pr膮d ani nadmiernie popychana mocniejszym przep艂ywem, a jednocze艣nie nada si臋 do 艂owienia na wodzie stoj膮cej. Rozmiar dobra艂em taki szczupakowo-uniwersalny. Na koniec troch臋 wr贸偶enia z fus贸w, wrzuci艂em dzisiaj jerka w szybki wi艣lany odcinek i na moje oko w膮saty te偶 nie pogardzi ale zaznaczam, 偶e g艂贸wny cel to szczupaki. Chyba tyle na razie. Je艣li mi si臋 uda to przeoram nim jeszcze kana艂 w Pu艂tusku bo to woda, kt贸r膮 znam i kt贸ra wiele mnie uczy w temacie tworzenia przyn臋t.
IMG_20221209_140515.jpg 76,84 KB 10 Ilo艣膰 pobra艅 IMG_20221209_140853.jpg 70,32 KB 10 Ilo艣膰 pobra艅 IMG_20221209_140940.jpg 88,24 KB 10 Ilo艣膰 pobra艅
U偶ytkownik Hesher edytowa艂 ten post 09 grudzie艅 2022 - 16:05