o to to to chodzi dzi臋ki meyger
Nie ma sprawy.
U mnie 艣miga bez problemu.
Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.
Napisano 18 stycze艅 2014 - 18:36
o to to to chodzi dzi臋ki meyger
Nie ma sprawy.
U mnie 艣miga bez problemu.
Napisano 19 stycze艅 2014 - 15:06
Nie stosuj臋 wobk贸w z wklejonym oczkiem w ster(brak zaufania), . A co do kupczych i ich opis贸w na 30kg to nie b臋d臋 nic pisa艂, nie chc臋 si臋 spina膰 przed snem. Pozdrawiam
Widzisz....Ten ma wyniki nad wod膮 kto kombinuje i jest elastyczny . A SKUTECZNE woby s膮 cz臋sto s艂abe , z rapalek cz臋sto wy艂a偶膮 stery bo s膮 p艂ytko wklejone(tylko kilka wzor贸w).A nast臋pna sprawa to nie 艁owi艂e艣 nigdy sum贸w(nie sumik贸w), powtarzam SUM脫W.Nie wyobra偶am sobie za艂o偶enie stali kt贸ra mia艂aby mniej jak 30 KG i kr贸tszej jak 60 cm 艂owi膮c na kamienistym dnie . Kto 艂owi te RYBKI wie o co chodzi
Poza tym cytuje jeszcze koleg臋.(" przypony wykonuj臋 sam ju偶 spory czas i pr臋dzej p臋ka mi linka budowlana ni偶 przypon") to nie wiem dla czego ma nie spa膰 je艣li ja pisz臋 tylko o 30 kg
U偶ytkownik pontoniarz edytowa艂 ten post 19 stycze艅 2014 - 15:55
Napisano 19 stycze艅 2014 - 17:00
U偶ytkownik r贸zga艣 edytowa艂 ten post 19 stycze艅 2014 - 17:01
Napisano 19 stycze艅 2014 - 17:01
Widzisz....Ten ma wyniki nad wod膮 kto kombinuje i jest elastyczny . A SKUTECZNE woby s膮 cz臋sto s艂abe , z rapalek cz臋sto wy艂a偶膮 stery bo s膮 p艂ytko wklejone(tylko kilka wzor贸w).A nast臋pna sprawa to nie 艁owi艂e艣 nigdy sum贸w(nie sumik贸w), powtarzam SUM脫W.Nie wyobra偶am sobie za艂o偶enie stali kt贸ra mia艂aby mniej jak 30 KG i kr贸tszej jak 60 cm 艂owi膮c na kamienistym dnie . Kto 艂owi te RYBKI wie o co chodzi
Poza tym cytuje jeszcze koleg臋.(" przypony wykonuj臋 sam ju偶 spory czas i pr臋dzej p臋ka mi linka budowlana ni偶 przypon") to nie wiem dla czego ma nie spa膰 je艣li ja pisz臋 tylko o 30 kg
Czy mo偶na po Polsku??? Nie wiem czy to o to chodzi, ale prosz臋, sprawdz ile kupne przypony trzymaj膮 a ile maj膮 napisane na opakowaniu. Rzadko kiedy si臋 to pokrywa z prawd膮, a ju偶 stosowane w niby mocnych przyponach kr臋tlik贸w, agrafek to bardzo cz臋sto 艣miech. O d艂ugo艣ci nic nie pisa艂em, dwa o sumach tutaj te偶 nie wspomina艂em, ale w zasadzie co sumy maj膮 do odczepiacza???
Napisano 19 stycze艅 2014 - 17:51
Polecam szpul臋 z duuu偶ego ko艂owrotka. Odczepiacz jak zje偶d偶a sam sobie wybiera i 艣miga 偶e hohoho
Pontoniarz, a kto jeszcze 艂owi sumy na rapalki??? :-)
艁owi臋 suma najcz臋艣ciej na normany ale w pewnym okresie przechodz臋 na rapal臋 (ukleja bez grzechotki ). Lepsze wyniki.
Napisano 19 stycze艅 2014 - 18:04
Kolego MAJO.
Najpierw Sugerujesz 偶e 艂owi膮c na 30-stki 艂owi臋 za grubo. Po chwili okazuje si臋 偶e 艁OWISZ ta samo (albo grubiej) i nie Wiesz O czym pisz臋
Napisano 19 stycze艅 2014 - 18:20
Kolego MAJO.
Najpierw Sugerujesz 偶e 艂owi膮c na 30-stki 艂owi臋 za grubo. Po chwili okazuje si臋 偶e 艁OWISZ ta samo (albo grubiej) i nie Wiesz O czym pisz臋
Ja nigdzie nie napisa艂em 偶e wg.mnie 艂owisz za grubo. Tylko 偶e opisy przypon贸w na niby 30kg nie trzymaj膮 parametr贸w i b.cz臋sto jest to znacznie mniej. Pewnie chodzi Ci o to zdanie ,, A co do kupczych i ich opis贸w na 30kg to nie b臋d臋 nic pisa艂, nie chc臋 si臋 spina膰 przed snem."
Napisano 19 stycze艅 2014 - 18:38
W ko艅cu si臋 dogadali艣my chyba . Tak na marginesie to na Dragona nie narzekam. Pozdrawiam.
Napisano 07 luty 2014 - 21:44
Napisano 07 luty 2014 - 22:29
Mo偶e ma kto艣 z Was wiedz臋 jak odczepiacze spisuj膮 si臋 przy 艂owieniu z brzegu?
Na pstr膮gach zdecydowanie ratuj膮 dup臋.......... I portfel
Napisano 08 luty 2014 - 07:56
Napisano 08 luty 2014 - 16:43
Mo偶e ma kto艣 z Was wiedz臋 jak odczepiacze spisuj膮 si臋 przy 艂owieniu z brzegu?
Kupi艂em v-free z allegro i na 偶y艂k臋 0,18mm nie mog艂em na tyle napi膮膰 偶y艂ki 偶eby zjecha艂 do dna ok 2m jakie艣 5m od brzegu my艣l臋 偶e tylko na 艂贸dce si臋 spisze to ustrojstwo lub na do艣膰 mocnej plecionce, kt贸r膮 da si臋 napi膮膰 jak strun臋. Sznur jaki zastosowa艂em to ten do 偶aluzji z castoramy 1z艂 za metr
Napisano 08 luty 2014 - 16:48
Kupi艂em v-free z allegro i na 偶y艂k臋 0,18mm nie mog艂em na tyle napi膮膰 偶y艂ki 偶eby zjecha艂 do dna ok 2m jakie艣 5m od brzegu my艣l臋 偶e tylko na 艂贸dce si臋 spisze to ustrojstwo lub na do艣膰 mocnej plecionce, kt贸r膮 da si臋 napi膮膰 jak strun臋. Sznur jaki zastosowa艂em to ten do 偶aluzji z castoramy 1z艂 za metr
Interesuj膮ce. U mnie dzia艂a z skuteczno艣ci膮, jak膮艣... powiedzmy 6:1 O ile nie dochodzi do kr臋tlika, to albo co艣 po drodze (trawa, folia, krzaczek itp.) albo naprawd臋 do艣膰 daleko a spadek niewielki.
U偶ytkownik popper edytowa艂 ten post 08 luty 2014 - 16:50
Napisano 08 luty 2014 - 17:31
Napisano 08 luty 2014 - 17:38
A ja zastosowa艂em co艣 takiego; http://allegro.pl/dr...3815770768.html
tylko sznurek zmieni艂em
Super patent. Dzi臋ki. Ju偶 kupuj臋 do Surfera.
Napisano 08 luty 2014 - 17:42
Super patent. Dzi臋ki. Ju偶 kupuj臋 do Surfera.
No nie wiem. Do surfera, raczej gada艂bym z producentem. Mo偶e co艣 znalaz艂by jeszcze w rezerwach
Napisano 08 luty 2014 - 18:10
No nie wiem. Do surfera, raczej gada艂bym z producentem. Mo偶e co艣 znalaz艂by jeszcze w rezerwa
????? Surfera ju偶 mam.
Napisano 08 luty 2014 - 18:13
Ja o sznurku Andrzeju. Nie o urz膮dzeniu
Napisano 08 luty 2014 - 18:27
A sznurek ju偶 dawno mam od producenta Zahara.
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych