No hiciorek od 2011 roku
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 06 czerwiec 2013 - 21:33
Gratuluje Forecast
Jak nie jazie to bolki
Pogratulowac zaparcia w temacie .Cały czas do przodu.
Mieszkasz na rzeką czy jak
Pozdro
Napisano 06 czerwiec 2013 - 21:48
No tak Forecast, łowisz tylko na RH czy inne też rapom zapodajesz?
Napisano 06 czerwiec 2013 - 21:59
Przynęt mam 3 spore pudła ale jak widzę po sezonie będzie rotacja i lżejszy plecak. Na chlapacze raczej swoje woblery i rh 10 macham. Na te większe głównie RH guma jak i wobler oraz parę swoich wariatów głębiej chodzących. Czasem machnę sandaczową gumą w oczojebnej barwie lub innym woblerem ale to rzadkość która nie przynosi zbytnich rezultatów. Jedni wolą chlapacze na przykosach Ja wolę czekać czasem cały dzień nad boleniową rynną aż zaczną żreć.
Napisano 07 czerwiec 2013 - 13:19
Ładnie Pany poławiacie Gratulacje dla łowców, no i specjalne graty za ta 8z przodu
Paweł podeślij mi ta fotę z wobkiem na @, albo wklej do wątku.
Ja myślałem że już większość poszczepiona i se plaże (1szukałem w innych rejonach) odpuściłem na jakiś miesiąc, a tam jeszcze coś się dzieje...
Napisano 07 czerwiec 2013 - 13:30
alconite graty za 8 z przodu jeszcze z rzeki to marzenie.
A hiciorek ten od widła?
PGr podeśle. dzieje się dzieje mi się nie chciało wstać a "dzidziuś" 6szt wytarmosił.
Później coś wkleję.
Użytkownik strzalka edytował ten post 08 czerwiec 2013 - 08:45
Napisano 07 czerwiec 2013 - 14:30
Graty Forecast, piękna rapa z 8 z przodu to jest to co tygryski lubią najbardziej
alconite graty za 8 z przodu jeszcze z rzeki to marzenie.
A hiciorek ten od widła?
PGr podeśle. dzieje się dzieje mi się nie chciało wstać a "dzidziuś" 6szt wytarmosił.
Później coś wkleję.
Chodzi chyba o "hiciorka" RH
Napisano 07 czerwiec 2013 - 15:56
Brawo Forecast!
Gratuluje przepieknego Bolenia!
Napisano 07 czerwiec 2013 - 15:58
Korzystajac z wizyty w rejonach nadgranicznych odwiedzilem rewiry Odrzanskie.
Wyglodnialy boleniowo (od 2 sezonow nie mialem okazji polapac rap) tylko jedno mialem w glowie
Z nieba pelne slonce, rosnaca woda powodziowa, ale ryby braly (tak sie zdarza)
Ponizej najwiekszy z 3 boleni jakie zlapalismy z Tata.
Na hermesa sie skusil. W opadzie go trafil.
Potem byly klenie ...ale to juz inny watek
Napisano 07 czerwiec 2013 - 16:10
Napisano 07 czerwiec 2013 - 22:46
Gratuluję Danielu fotki,i ryb oczywiście ,lepsza taka rapa ,niż regulaminowe 65cm
Napisano 08 czerwiec 2013 - 07:08
Wreszcie i mnie ten zaszczyt kopną. Rapa z 8-mką z przodu. Zakochałem się w Bugu.
Forecast
można wiedzieć w jakich okolicach poławiasz takie piękne rapy.
Nie musisz pisać dokładnej miejscówki, wystarczy jak napiszesz że np koło Kuligowa/Wyszkowa
gratuluję pięknych ryb
Użytkownik lokoko83 edytował ten post 08 czerwiec 2013 - 07:12
Napisano 08 czerwiec 2013 - 07:46
Ewentualnie podaj numer słupa granicznego
Napisano 08 czerwiec 2013 - 10:16
Takich Boleni w Bugu jest troche , nie ma ich nie wiadomo ilu ale generalnie ten rok z Bolkiem jest na prawde przekozak , i Są one w przeróznych rejonach także tu nie chodzi o Miejsce a raczej o Technike łowienia i systematyczność (: Przede wszystkim Kolega Jakub wie co Tygryski lubią najbardziej
Napisano 08 czerwiec 2013 - 11:52
Alconite zacny boleń
Gratulacje!
P.S. Szkoda tylko, że taką ofiarę za niego musiałeś złożyć (BR)
Napisano 08 czerwiec 2013 - 11:58
Ofiary zawsze jakieś muszą być Już z FishingArtu idzie zastępstwo Ciesz się że masz tego N.Z. te chińskie i kolejne indyjskie jak podejrzewam będzie to samo kruche gówno sypiące się jak choinka na 3-ech króli.
Napisano 08 czerwiec 2013 - 18:43
..po 2l cytrynowki wszystko się złamie..tak czy siak, fajna rapa Kubuś...ja ostatnio mam żałobę po straconym zestawie i jadę sandaczowo ..
P.S. Gratki Daniel.... dziś za plecami fotografa waliły fajne metnookei i niezłe pajki...
Napisano 08 czerwiec 2013 - 18:47
O widzsz Patryk. Ciesze sie, ze cos sie dzialo.
Mysmy zalapali sie na poranne zery boleni a potem byly lekkie modyfikacje przeplywu. W poludnie spece pracowali...
Niewiarygodne jak to wiele zmienia na wodzie...
Napisano 08 czerwiec 2013 - 21:50
Dzisiaj fajnie jadły kilka 60+ i największy 72 cm
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych