Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Wszystkie Stelle sa do d..y, wedlug mnie oczywiscie - czyli o wolności słowa i jakości informacji w internecie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
187 odpowiedzi w tym temacie

#161 ONLINE   Marcin Rafalski

Marcin Rafalski

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 753 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 30 sierpień 2013 - 15:12

Ja w sprawie tego  tam Teamu. A czy nie można by paru zespołów utworzyć? Ja na ten przykład chetnie bym sie zapisał do Teamu "Oszołomy, wstecznicy, rasiści, homofoby i cykliści" Albo drugi "Zapychacze Stelli" (z podgrupami od tyłu i od przodu)

U.

P.S. W zasadzie nie tylko Stelle sa do d...Ale mając 9 stałoszpulowców i 18 multi jak zmieścic? Jak zmieścić Panie Premierze, tfu coś mi sie pokręciło....

Użytkownik Ugly edytował ten post 30 sierpień 2013 - 15:35

• Maynard i Dienekes lubią to

#162 OFFLINE   Karol Krause

Karol Krause

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4148 postów
  • LokalizacjaBIAŁOŁĘKA-GŁOGÓW
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Krause

Napisano 30 sierpień 2013 - 16:23

Kurcze sezon w pełni a dyskusja trwa w najlepsze nadal ;)

Nawet na ryby nie ma jak iść bo człek czyta z zaciekawieniem :P

Tak sobie myślałem że chłopaki się wystrzelają :ph34r: i w końcu zapanuje błoga cisza , ale co tam to już 9 strona przerzucania się argumentami  i końca nie widać :lol:  :lol:  :lol:

Jak już się wystrzelacie i te stelle są faktycznie do d....y to ja nie mam nic przeciwko żeby je przygarnąć  :D  :D  :D

A i jak by się formował jakiś Ku Klux Klan to chętnie się pisze  :lol:  :lol:  :lol:

#163 OFFLINE   Dagon

Dagon

:P

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3079 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 sierpień 2013 - 16:32

Wystarczy zamieścić dupę w temacie i popularność wątku gwarantowana. ;)

#164 OFFLINE   paawelek83

paawelek83

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1300 postów
  • LokalizacjaOżarów Mazowiecki

Napisano 30 sierpień 2013 - 16:36

OK, Czyli wielu jest zgodnych, że przy obecnej powtarzalności w produkcji blanków każdy pojedynczy egzemplarz jest taki sam. Można go również uzbroić wg jednego szablonu. Czyli jak sobie odrysuje schemat od kijów Paawelek83 z FC to mogę sobie spokojnie zbroić kilka różnych modeli Batsonów, a może jeszcze i MHX'y ogarnę. Super dzięki, taka wiedza jest dla mnie bezcenna.

miałem już nie pisać ale nie mogę się oprzeć.

Stosując od lat pewne uzbrojenie w/g jakiejś tabeli opracowanej podczas montażu np. pierwszego blanku można popełnić błąd.

1. nie każdy blank jest kropka w kropkę identyczny mimo że to jest przyjmijmy MHX P844-2

2. ostatnio widziałem 3 szt blanków dokładnie MHX P844-2 które były zupełnie różne. każdy z nich znacząco różnił się od kolejnego grubością w każdym mierzonym miejscu co zmienia ich charakterystykę i wymusza nieszablonowe, indywidualne podejście do każdego z nich(jeden z nich był z przed kilku lat a dwa kolejne z niedawnej produkcji)

3. te nowsze blanki były krzywe jak bambus co też nie powinno pozostać bez wpływu rozmieszczenie przelotek.

Po raz kolejny przypomnę że nigdzie nie napisałem że wędki z FC są do... tego co Stelle.

pozdrawiam.

PS. Bujo w końcu sam zapędziłeś się w kozi róg.

#165 ONLINE   Andrzej Stanek

Andrzej Stanek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4087 postów
  • LokalizacjaŚLĄSK

Napisano 30 sierpień 2013 - 17:02

Na 3 i 4 stronie zagadałem o poradę co do zakupu młynka tego z "d" lub stosownej dla niego alternatywy. Dzisiaj doszedł - "funkiel nówka", jest milutki, posiada swój własny numer. Słowem - jestem bardzo Hepiiiiii. Jak dla mnie wątek ma swój pozytywny finał. Dzięki Michał w Pieninach stawiam piwo... :D

#166 OFFLINE   Karol Krause

Karol Krause

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4148 postów
  • LokalizacjaBIAŁOŁĘKA-GŁOGÓW
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Krause

Napisano 30 sierpień 2013 - 17:15

Na 3 i 4 stronie zagadałem o poradę co do zakupu młynka tego z "d" lub stosownej dla niego alternatywy. Dzisiaj doszedł - "funkiel nówka", jest milutki, posiada swój własny numer. Słowem - jestem bardzo Hepiiiiii. Jak dla mnie wątek ma swój pozytywny finał. Dzięki Michał w Pieninach stawiam piwo... :D

Będziesz Pan zadowolony ;) - napewno  :D  :D  :D 

#167 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 30 sierpień 2013 - 17:20

Jaki kreciolek kupiles? Ja dzis zanabylem starego tp2500 bo jak wiadomo stelle sa do d..y :) A na glowatki mam Metaroyala :) Brakuje jeszcze wedki ale niedlugo :) 

#168 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 30 sierpień 2013 - 17:21

PS. Bujo w końcu sam zapędziłeś się w kozi róg.

Jesli juz gdzies widzisz rogi to zapewne w lustrze  :o

#169 OFFLINE   Maynard

Maynard

Cast Spinn C&R

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1912 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 30 sierpień 2013 - 17:45

Ja w sprawie tego  tam Teamu. A czy nie można by paru zespołów utworzyć? Ja na ten przykład chetnie bym sie zapisał do Teamu "Oszołomy, wstecznicy, rasiści, homofoby i cykliści" Albo drugi "Zapychacze Stelli" (z podgrupami od tyłu i od przodu)

U.

P.S. W zasadzie nie tylko Stelle sa do d...

Podłączę się oraz rozwinę. Wszystkie korby są do d#####py!!!
Byłem dzisiaj nad rzeką. Po raz pierwszy od bardzo dawna zabrałem korbę, bo to niby sieczkę żrą, a że dalej rzucę tymi przecinkami itp. itd.
Efektem naostrzonych kotwic padły kolejno: okoń 10cm - dziabnął pod nogami jak wyciągałem przynętę, szczupak 20cm - dziabnął po odstrzeleniu wabika z napływu & last but not least - boleń, całe 30cm, dziabnął prawidłowo. Możliwe, że to najmniejszy jakiego złowiłem w życiu.
Jaki z tego wniosek? Korby są do .....  :D  :P   :lol: 

Pozdrawiam
Grzesiek

#170 OFFLINE   Krzysiek_W

Krzysiek_W

-

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3558 postów

Napisano 30 sierpień 2013 - 18:36

Robi się prawie jak na spotkaniach grup wsparcia :lol: . Chyba czas na jakieś coming out'y? Kto pierwszy?

#171 OFFLINE   paawelek83

paawelek83

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1300 postów
  • LokalizacjaOżarów Mazowiecki

Napisano 30 sierpień 2013 - 18:48

Jesli juz gdzies widzisz rogi to zapewne w lustrze  :o

Nie robiłem w Twoim kierunku wycieczek osobistych i nie czepiałem się rodziny więc Ty również uważaj co piszesz.

#172 ONLINE   Andrzej Stanek

Andrzej Stanek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4087 postów
  • LokalizacjaŚLĄSK

Napisano 30 sierpień 2013 - 18:55

Michał, Karol - TP 2500 ze sklepu Mefiego.

http://www.mefistofi...2011-p-598.html

#173 OFFLINE   mdziam_78

mdziam_78

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1713 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Marcin

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:17

Paweł, przecież Bujo wyraźnie napisał. W FC jak blank jest za długi to tną, jak za gruby to szlifują, a jak krzywy to prostują.

Swoją drogą spod palców mi wyjąłęś przykład P844-2, ciekaw jestem czy nowy wypust. który jest 'dowinięty' wymaga innego zbrojenia i czy szablon FC się do niego stosuje :)?

Użytkownik mdziam_78 edytował ten post 30 sierpień 2013 - 19:37

#174 OFFLINE   Paweł Bugajski

Paweł Bugajski

dawniej "kardi"

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPip
  • 1995 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:Bugajski

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:32

Niech Ci będzie są do d..y.  :D

Hardy też....? Tak - do d..y.  :P  :D

Andrzeju! Protestuję :( :D

Załączony plik  IMG_8804.JPG   58,16 KB   38 Ilość pobrań

#175 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:39

Nie robiłem w Twoim kierunku wycieczek osobistych i nie czepiałem się rodziny więc Ty również uważaj co piszesz.

Jak  dlugo jeszcze zamierzasz pierdzielic glupoty w tym watku ??? Twoje argumenty jak dla mnie sa do d..y. Koniec, kropka. Jak masz cos wiecej do napisania o pracowni FC, tylko bardziej, ze tak rzekne merytorycznego to smialo. Inaczej daruj sobie, tak bedzie najlepiej.

Bujo

P.S. Wszystkie stelle sa do d..y

• Karol Krause lubi to

#176 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:40

Paweł, przecież Bujo wyraźnie napisał. W FC jak blank jest za długi to tną, jak za gruby to szlifują, a jak krzywy to prostują.

Swoją drogą spod palców mi wyjąłęś przykład P844-2, ciekaw jestem czy nowy wypust. który jest 'dowinięty' wymaga innego zbrojenia i czy szablon FC się do niego stosuje :)?

Zaloz swoja pracownie i uratuj nas wszystkich spod orlich szpon FC. 

Bujo

#177 OFFLINE   Bujo

Bujo

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:42

Michał, Karol - TP 2500 ze sklepu Mefiego.

http://www.mefistofi...2011-p-598.html

Super wybor i nie do d..y :) :) :) 

#178 ONLINE   Andrzej Stanek

Andrzej Stanek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4087 postów
  • LokalizacjaŚLĄSK

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:45

Paweł - przespałeś temat... Wszystkie na "S" i "H" są do d..y... :D

Dla bezpieczeństwa piję w chwili obecnej piwo na "Ż", ta literka jeszcze nie jest zagrożona... :P  :D

Michał to się okaże w praniu, wygląda solidnie i cholernie starannie wykonany... :)

• Karol Krause lubi to

#179 OFFLINE   thymalus

thymalus

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 720 postów
  • LokalizacjaWałcz

Napisano 30 sierpień 2013 - 19:59

Jak to nie jest zagrożona? - Żopa to co?

#180 ONLINE   Marcin Rafalski

Marcin Rafalski

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 753 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 30 sierpień 2013 - 20:56

Jak to nie jest zagrożona? - Żopa to co?

Protestuje przeciwko rusycyzmom na forum! Żop, a własciwie żopa:  жопа  to u słowian wschodnich ! U nas staropolska rzyć. Jak kto chce rzyci używać ( w mowie lub pismie, nie zaś w życiu seksualnym) polecem zapoznac się z prawidłową odmianą !

Wystarczy zamieścić dupę w temacie i popularność wątku gwarantowana. ;)

Z tą dupa nie tak prosto Panie Kolego! W przedwojennych bodaj "Wiadomościach Literackich" był dłuższy artykuł poświęcony owej d... gdzie analizowano owe słowo pod wzgledem morfologicznym, takoż zastanawino się na przyczynami, dla których u wielu wywołuje uśmiech na twarzy. Starałem się znależć jakiś link ale jakoś nie niesporo mi to idzie. Może ktoś pomoże?

U.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych