a to dzisiejszy jaziorek na okonia 4cm kolor płotki DSC_0290.JPG 165,07 KB 20 Ilość pobrań
Woblery BONITO strugane z lipy
#81 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2013 - 21:43
#82 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 21:07
a to dzisiejszy jaziorek na okonia 4cm kolor płotkiDSC_0290.JPG
gdzie nie zamoczy kija tam nalowi hheehhe ladna fotka ale mimo wszystko jaski ladnie wybarwione tam wystepuja
jutro miejmy nadzieje ze pochlapia sie troche na wedeczkach
#83 OFFLINE
Napisano 24 listopad 2013 - 12:42
Dostalem od Jacka kilka korpusikow wiec jak tu sie nie pokusic o dodanie cos od siebie :-)
Załączone pliki
- Dienekes, Zwierzu i Negra lubią to
#84 OFFLINE
Napisano 24 listopad 2013 - 20:21
nadrobi sie Jacku za tydzien oby tez wtedy braly jak na metrowej wodzie to dobrze bardzo dobrze kilka zabawek mam na takowa wode zdzwonimy sie napewno
#85 OFFLINE
Napisano 25 listopad 2013 - 13:09
Kiedyś łowiłem na panowe Bonito i to z sukcesami.
#86 OFFLINE
Napisano 26 listopad 2013 - 20:11
Kiedyś łowiłem na panowe Bonito i to z sukcesami.
A dziękuje,miło to czytać.Zawsze staram się wykonywać wobki tak jakbym sam miał na nie łowić.Polecam grudniowe wydanie Wędkarskiego Swiata i artykuł Cud na Parsęcie,facet palnął Największą troć na boniciaka siedem centymerów. Oczywiście stara dobra i poczciwa piana
Użytkownik wobek edytował ten post 26 listopad 2013 - 20:12
#87 ONLINE
Napisano 26 listopad 2013 - 20:59
Na ''troc'' pomaranczowo-zolta kumpel trafil lososia 15 funtow, na krapie zlowilem pare okoni okolo kilograma zas ta nowa 17 w okoniu i sandaczu robi faktycznie lepiej niz stara:) zlowila na koniec sezonu kilka ladnych pstragow. Po swietach postaram sie ciebie odwiedzic z odpowiednim uprzedzeniem:)
Pozdrawiam,
Bujo
#88 OFFLINE
Napisano 26 listopad 2013 - 21:22
Hej Jacku,
Na ''troc'' pomaranczowo-zolta kumpel trafil lososia 15 funtow, na krapie zlowilem pare okoni okolo kilograma zas ta nowa 17 w okoniu i sandaczu robi faktycznie lepiej niz stara:) zlowila na koniec sezonu kilka ladnych pstragow. Po swietach postaram sie ciebie odwiedzic z odpowiednim uprzedzeniem:)
Pozdrawiam,
Bujo
A cześć zapraszam.Już zaczynam wyglądać
P.S. Powozisz mnie po płocku
#89 OFFLINE
Napisano 04 grudzień 2013 - 23:02
No mi sie tez udalo polowic na bonito, uzywam wielu rekodziel jednak bonito nigdy nie moze zabraknac w moim pudelku.Zdjecia wklejalem juz w "wiesci z nad wody" jednak te co zlowione na bonito chyba tez moga tu zawitac .Wszytskie zlowione na bonito 2,5 cm. pzdr
Załączone pliki
Użytkownik grunwald1980 edytował ten post 04 grudzień 2013 - 23:04
- Predatorhunter, pieczywko, Dienekes i 3 innych osób lubią to
#90 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 14:30
O proszę twórca moich ulubionych małych sprośnych (tak pieszczotliwie je nazywam) bonito-kleń.
Uwielbiam te wobasy, to jedyny seryjnie produkowany wobler który w 100% mi odpowiada, zostawiłem ich już mnóstwo po różnych krzokach.
A ilekroć jestem w sklepie zawsze kupuję na zapas.
Pozdrawiam
Dzięki za zaufanie.Co znaczy seryjnie?Z każdym woblerem śmigam nad wodę i ustawiam podginam drut góra lub dół by były odpowiednio agresywne.Wycinam dziesięć i sprawdzam jak pracują jak jest dobrze to dopiero resztę.Z tą seryjnością to bym polemizował.A może dlatego są skuteczne.
Pozdrawiam i dziękuję za zaufanie
A nie nie, nie zrozumieliśmy się. Ja w sezonie troszkę Bonito zostawiam po różnych krzokach.
Klnę wtedy jak szewc, ale wiem że jak zawitam do sklepu to bez problemu kupię 10szt (do następnego razu) i nikt mi nie powie - nie ma albo nie wiemy kiedy będą.
Co więcej, zakładając nowego Bonito na agrafkę wiem że jego praca będzie taka jak straconych poprzedników, nie muszę martwić się o to że wśród nowo kupionych 10szt trafi się tylko jeden lub dwa o takiej samej charakterystyce pracy i za to je lubię i korzystam z nich.
Stanowią element nie do wyplenienia z mojego pudła .
- Bujo i Negra lubią to
#91 OFFLINE
Napisano 07 grudzień 2013 - 20:32
I jeszcze jedna wazna cecha, to ze wszystkie sa dobrze ustawione i maja powtarzalna prace to fakt, faktem jest tez ze mamy wiele kolorow do wyboru, czesto jest tak ze zakladam bonito 2,5cm i ryba podchodzi ale nie bierze, biore ten sam tylko w innym kolorze i jest sukces nie ujmujac innym tworcom, czasem jest tak ze mozna wyruszyc na bialego drapieznika z samymi boniciakami.Pzdr
- Adri@n i bertold12 lubią to
#92 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2013 - 18:04
Adzisiaj Bonito dalo 55cm mam nadzieje ze to nie ostatnia taka sztuka w tym sezonie
Załączone pliki
- Piotrek Milupa lubi to
#93 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2013 - 20:03
Gratuluję piękna rybka,nawet troszkę zazdroszczę
#94 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2013 - 12:26
Witam, dopiero zaczynam przygodę z kleniami (a właściwie to planuje zacząc w nowym sezonie) i zacznam kompletowac sprzęt. Czy można jakos bezpośrednio od Pana kupić kilka sztuk?
#95 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2013 - 20:02
Pewnie że można.
#96 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2013 - 20:10
Podjechać i wybrać.
To tylko jakieś 500 km.
Sorry, nie mogłem się powstrzymać. Czytając te dwa wpisy tak mi się jakoś skojarzyło
Kolego @Pasta, nie obraź się, to był żart
#97 OFFLINE
Napisano 21 grudzień 2013 - 21:08
#98 OFFLINE
Napisano 21 grudzień 2013 - 21:16
Po kilka sztuk ???
Wariaci
- Piotrek Milupa lubi to
#99 ONLINE
Napisano 21 grudzień 2013 - 21:25
Może ja ślepy jestem ale miało być też, o tych na pstrąga a sezon tuż
#100 OFFLINE
Napisano 22 grudzień 2013 - 07:28
To przykład za mniejszej wody,jakieś 120 wobków o ile pamiętam.Hej Jacku,
Pozdrawiam,
Bujo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych