Fajnie że się podobają, niedługo jakieś nowości zapodam
Ja ogólnie mam stare i kiepskie foto. Może w nowym roku kupię cosik
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 listopad 2013 - 13:18
Fajnie że się podobają, niedługo jakieś nowości zapodam
Ja ogólnie mam stare i kiepskie foto. Może w nowym roku kupię cosik
Napisano 27 listopad 2013 - 17:47
Witam , chcialem bardzo podziekować za szybka i bezproblemowa tranzakcje , Wobki naprawde robia wrażenie , żaluje ze sam nie mam takiego talentu , wobki w realu wygladaja znacznie lepiej niz na fotkach .........
Napewno jeszcze dokonam zakupów Twoich Wobasów..............
Pozdrawiam Serdecznie
Napisano 30 listopad 2013 - 16:39
Witam.
Poniżej fotki nowych wobków 4cm, przygotowane na lutowe pstrągowanie ale i inne rybki powinny się skusić. Waga 3.5g, gł.pracy do 1.5m, akcja drobna. Wobki czekają na stery które dotrą po niedzieli.
Miłego oglądania
naturalesy w trzech odsłonach
fluo i peper
takie tam
i wszystkie razem
Mam jeszcze małe tęczaki, czerwony łeb i czarny w żółte kropy, ale schną po bezbarwnym. Foty wstawię jutro
Napisano 30 listopad 2013 - 17:42
Tylko wyjechalem a ten znowu cos nowego,ale za kare wzialem te wobki co mi wyslales nad Bug i Toma bez stera ,jutro troche roboty bedzie ale pojutrze beda plywac,jak nic zobaczymy.Witam.
Poniżej fotki nowych wobków 4cm, przygotowane na lutowe pstrągowanie ale i inne rybki powinny się skusić. Waga 3.5g, gł.pracy do 1.5m, akcja drobna. Wobki czekają na stery które dotrą po niedzieli.
Miłego oglądania
naturalesy w trzech odsłonach
fluo i peper
takie tam
i wszystkie razem
Mam jeszcze małe tęczaki, czerwony łeb i czarny w żółte kropy, ale schną po bezbarwnym. Foty wstawię jutro
Napisano 30 listopad 2013 - 18:08
Fajny kształt Marcino. Malowania standard czyli jak zwykle dobre
No to co ? Teraz na testy?
Napisano 30 listopad 2013 - 18:44
Krystekwolf , koniecznie musisz zdać raport .
BARENZ , dopiero w przyszły weekend , brak sterów.
Napisano 30 listopad 2013 - 18:53
Napisano 30 listopad 2013 - 21:50
Czwóreczki wyszły świetne Marcin....
Napisano 30 listopad 2013 - 23:10
Świetne te czwóreczki, czysta sterylna robota bez zbędnych fajerwerków, berdzo mi sie podobaja i myślę że nie tylko pstrągi je polubia a że będzie to woblerek mocno uniwersalny.
Napisano 30 listopad 2013 - 23:35
Napisano 01 grudzień 2013 - 09:27
Fluo, pepper i pstrążki powalają na kolana^^ ;D reszta też niczego sobie
Napisano 01 grudzień 2013 - 10:23
Fachowa robota
Napisano 01 grudzień 2013 - 10:41
Bardzo dobra robota. Najważniejsze, że dodałeś coś od siebie do malowania areo. Te kreski i kropki dopinają całość. Super.
Napisano 01 grudzień 2013 - 10:42
Super, naprawdę fajne.
Napisano 01 grudzień 2013 - 12:09
Dziękuję panowie za dobre słowa . Dziś pstrążki 2.8cm nieźle sobie radziły, szkoda że 4cm nie miałem. W przyszły weekend tylko one będą łowić ( albo i nie ).
Napisano 01 grudzień 2013 - 12:32
Zobaczymy Marcino. Maluchy dają radę to najważniejsze .
Napisano 01 grudzień 2013 - 12:37
widze styl pstragowy zachowany , jak przystalo na lakiernika malowanie musi byc 1 klasa, wobler jak auto musi byc pomalowany precyzyjnie...... dobra robota Marcinie...
Napisano 01 grudzień 2013 - 13:31
Ze stylu pstrągowego nie zrezygnuje nigdy, daje mi najwięcej frajdy a i rybcie nim nie gardzą. Będę starał się popróbować kolejnych wzorków pstrągowo-łososiowych.
Pomalowałem ostatnio kilka wobków 2.5cm w jednolitych kolorach z różnymi kropami, wiem że rybki lubią takie cóś ale ja przy tym radochy nie mialem
Napisano 01 grudzień 2013 - 18:08
Hej, wobki dotarły, wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach Dzięki!
Napisano 02 grudzień 2013 - 00:02
Super wobki, widzę że sie zbroisz na kropkowańca na całego i słusznie jak już będą gryzły to poganiamy razem za nimi
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych