A gdzie jest dostępny do kupienia Thermal 3? W Polsce gdzieś jest? Na stronie GA też praktycznie wszystkie rozmiary są wyprzedane...
Znalazłem na topfish.pl, dostępny każdy rozmiar lecz czy mają na stanie to jeszcze nie sprawdzałem.
P.S. Pisałem ostatnio do chłopaków z Fishtecha to mówili, że testują właśnie thermal 3 i powinien być w ofercie jeśli zda egzamin.
Kolego jak na stacjonarkę (np. łódka) to kombinezon jednoczęściowy jest niezastąpiony + bielizna termoaktywna + polar 100 lub 200. Nic lepszego nie widzę.
Natomiast do wędrówki już trzeba bardziej racjonalnie podchodzić do wyboru ubioru.
Też do zabiedzonych nie należę, jeszcze po rzuceniu fajek kilka kilogramów mi przybyło i do chodzenia po brzegu używam spodni urus 5, kurtki WS i pod spodem jakaś bielizna brubecka + polar 100 albo 200 w zależności od temperatury na zewnątrz. Ten zestaw na łowy od września do grudnia i na wiosenne wędrówki. Latem stosuję spodnie wojskowe, krótkie spodenki i koszule columbia z długim lub krótkim rękawem i wszelakiego rodzaju nakrycia głowy.
Nie widzę sensu przepłacać za bieliznę geoffa bo brubeck robi niezłe rzeczy.
Masz bieliznę chłodzącą cooler i ciepłą thermal, jest jeszcze pośrednia oddychająca. Mam te wszystkie, bo stosuję je jeszcze na podróże motocyklowe.
Sam musisz wypraktykować co stosować, bo generalnie organizmy mają różne termiki, jednemu w takim samym zestawie będzie zimno, drugiemu z gorąco, trzeciemu w sam raz.
Zgadzam się z tym kombinezonem lecz M jest ciasna, a L jest luźna tak że wyglądam w niej jak w worku
Dokładnie jak Ty zakładam bielizne brubecka + polar JW 200. Nawet przy +5 odczuwam chłód i nie czuje komfortu, bez różnicy czy to łódka czy brzeg.
Raczej należę do tych osób które szybko marzną, wiec można powiedzieć że szukam czegoś jako 3 warstwę, bo jak widać dwie nie starczają.