8412 xsv lub 1223 xsv
8412xsv ma chyba lepszą rozdzielczość (1920x1080) od 1223xsv (1280 x 800)
używam czasem 1223 xsv i wkurzają mnie ramki które jak nie masz wbudowanego ekranu w ściankę/kokpit to przy zdejmowaniu osłony ekranu wypadają ramki. Osłona ekranu wchodzi strasznie na wcisk, dla mnie najwygodniesza osłona to HB w Solixie gumowa
W trybie live różnica praktycznie niezauważalna jest pomiędzy powyższymi, a ramki z tego co kojarzę są takie same dla wszystkich gpsmapów, w moim 923 takie też są i nic nie odpada, dobry wcisk załatwia, Fakt, że guma na hb jest spoko.
odpuść lvs62, tam jest o połowę mniejsza detalizacja obiektu, zasięg większy oczywiście w związku z niższym khz ale to nie jest sprzęt na sródlądzie nasze, został zaprojektowany do łowienia w morzu, w bardzo głębokim trollingu łososiowym czy łowieniu innych ryb na 30m i więcej głębi. Na płytkiej wodzie są zakłócenia i obrazz rozmyty. LVS34 jest na nasze warunki najlepszym rozwiązaniem, głównie przez to że prosto z pudła ładnie pokazuje i nie trzeba ustawieniami manipulować no i nie ma tylu martwych stref pomiędzy wiązkami live, które niestety są w lvs 32
Dzięki Panowie . Bardzo mi pomogliście.