Napisano 02 sierpień 2017 - 08:33
Kwestia ceny oczywiście jest istotna ale cena to nie wszystko...
Żadnego echo nigdy nie miałem, jedynie kilka lat temu pływałem ze znajomym, który ma (i do tej pory uważa ze jest to najlepsze echo na świecie) jakiegoś czarno-białego humminbirda. Modelu nie pamietam ale rozmiary były dość słuszne, osobiście była to dla mnie czarna magia ale on widział na niej wszystko...
Wracając do moich potrzeb-w PL nie lowie w ogóle, jedynie Szwecja, a wiec mapy PL raczej mnie nie interesują za to SE jak najbardziej, dlatefo dobrze żeby echo miało GPS, również do zaznaczania miejscówek, których tu nie brakuje. Kolejna kwestia jest to, ze chciałbym poznać strukturę dna swoich łowisk, które są bardzo zaczepów-zatopione kamienie duże, mniejsze oraz na prawdę wielkie, drzewa itp. Fajnie byłoby gdyby dało się "zeskanować" dno w forum "płaskiej", czyli przekroju poziomego, a nie tylko pionowego(o ile w ogóle się da?)
Oczywiście na początek fajnie wyglada funkcja DSV/DSI i patrząc na fotki na niej wszystko widze(przynajmniej tak mi się wydaje), a na ile ona później będzie przydatna?
Poza tym sam nie wiem ale może Wy podpowiecie co jest istotne?
P.S.
Czy Hook 4 poniżej 1000pln to dobra opcja?