Pozyskiwanie białka. Wiadra pełne. Koty też się pożywią
co ty pierniczysz -- jak uważasz że wyjazd 4 dniowy w 2 osoby za 3 tys ,i 10 -20 kilo śledzia (20 kg x 8 zł w polsce ) jest dla ciebie pozyskiwaniem białka , to jest coś z tobą nie halo ,,,
nie będe cie przekonywał do moich wędzonych śledzi (koszt kilo za 200 zł ) , ale mylisz sie strasznie , koty ?? kpina , 15 minut po uwędzeniu , wędzarnia zostaje pusta ( zawsze znajomi wyczyszczą ),, oczywiście free
poza tym oglądnij filmy i zobaczysz wypuszczane rybki , szczupaka nie za bardzo lubie ,a w swoim stawie przy domu mam zatrzęsienie sandacza i pstrąga(opisywałem to już na forum), oprócz tego mam też swoje jezioro - jakby ci było mało
co do wielkości szczupaków -- fajne są ,, ale to wina warunków i ekosystemu na rugi , żadne próby jądrowe (średnia głebokość 2m i trawy ) oraz mnóstwo pożywienia -- ot i cała tajemnica
wędkarstwo na rugi jest bardzo ciężkie i kosztowne , jestem tam żółtodziobem i wiele lat mnie czeka aby poznać tą wode , a niestety nikt ci w tym nie pomoże , i tylko na siebie możesz liczyć
myślałem że jest to forum towarzyskie promujące zasady normalnego wędkarstwa i dzielenia się wiedzą i doświadczeniami , ale mam już wątpliwości
a najbardziej irytuje mnie chęć zysku , na wszystkim i od wszystkich za pomoc ( nie będe wymieniał sytuacji ) , ale co poniektórzy "doświadczeni koledzy" powinni sie zastanowić nad swoim postępowaniem i popukać sie po swoich główkach
następna wyprawa 05/05 do 14 /05
belona i łosoś --- filmy zostaną na twardym dysku , nie będe zaśmiecał tematu piszcie tu o niczym i jak jest fajnie na rugi , a czytający niech i tak nic nie wie
no chyba że o próbach nuklearnych i o kotach(fajne są z was chłopaki --- ale jak pozna sie bliżej i w realu (kilka osób już znam ) , lecz teksty na forum co poniektórych są poniżej mojego poziomu ), i niestety psuja mi wieczór
pozdrowionka dla wszystkich
Użytkownik inter edytował ten post 18 kwiecień 2017 - 21:36