Wilk był śmieszny Pamiętam jego teksty, że od małego musiał walczyć o swoje i ma pięści jak bochenki chleba
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 listopad 2013 - 17:06
Wilk był śmieszny Pamiętam jego teksty, że od małego musiał walczyć o swoje i ma pięści jak bochenki chleba
Napisano 27 listopad 2013 - 17:29
(...) Zdradźcie mi proszę jak to się dzieje że gdy tylko Wilk pojawi się na forum to nie zdąży jeszcze się dobrze usadowić a już ktoś go rozpoznaje i dostaje Bana. (...) Interesuje mnie tylko to , jakim cudem za każdym razem zostaje tak szybko zdemaskowany.
duze oczy, duze uszy i wielkie zeby ... ale chyba najlepiej bedzie, jak sobie zrobisz jeden z wielu workshopow u czerwonego kapturka
Napisano 27 listopad 2013 - 17:35
aha, jeszcze mi do glowy przyszlo, ze nadal aktywny jest pierwszy, the first one, the one and only, the real one, the fucking account wilka (i jak mu tam ku@#$&! jeszcze bylo) http://jerkbait.pl/user/46164-pike/ i jak ktos bardzo chce sobie jakies notatki zrobic, screeny posciagac czy po prostu zebrac dobry material na studia z socjopatologii, to ma jeszcze szanse, dopoki admin sie nie obudzi i nie zrobi mu kilim
Napisano 27 listopad 2013 - 18:10
A ja mam jego adres.
Coś mu tam kiedyś wysyłałem.
Może ktoś z forum mieszka w Łodzi , ma za dużo czasu i wieczorkiem chadza z pieskiem w okolicach tego jego bloku na przeciw lumpexu (google earth) każdego wieczoru i mógłby wykręcić mu korki w piwnicy , albo drzwi zamurować???
Napisano 27 listopad 2013 - 18:15
z lodzi jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ...
nie wytrzymalby biedaczek
Napisano 27 listopad 2013 - 18:18
z lodzi jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ...
Wilk by chyba w płomieniach stanął.
Napisano 27 listopad 2013 - 18:22
A wilka potrafi zdemaskować nasz bohater narodowy ... Kloss !
02:00
http://www.tvp.pl/se...er-wolf/2499280
Napisano 27 listopad 2013 - 18:32
I do Media Markt ... a nieeee - zapomniałem - z wilkiem nie przejdzie...
imgres.jpg 4,93 KB 8 Ilość pobrań
Napisano 27 listopad 2013 - 18:40
Wilk grasuje tu i ówdzie...na fejsie mozna go podziwiać w całej (no prawie ) okazałości
U.
Użytkownik Ugly edytował ten post 27 listopad 2013 - 18:43
Napisano 27 listopad 2013 - 18:50
Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku, jednak wędkarstwo w wydaniu netowym jest niestrawne.
Napisano 27 listopad 2013 - 19:08
Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku, jednak wędkarstwo w wydaniu netowym jest niestrawne.
Zapytaj się na samosi czemu tak jest
Napisano 27 listopad 2013 - 19:11
Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku
wolno nam, jest demokracja i hejt
Napisano 27 listopad 2013 - 20:14
Bo widzisz Tfu... rczy Ekspiert, za przeproszeniem, sprawa wygląda tak:
Przyjemny brandzel nigdy się nie nudzi
Kiedy trafia we Wilka a nie w innych ludzi...
Użytkownik skippi66 edytował ten post 27 listopad 2013 - 20:14
Napisano 27 listopad 2013 - 22:22
Swoją drogą to ciekawe, jak jeden chory człowiek, mitoman i konfabulant, potrafi pobudzić do nadaktywności tylu rozumnych ludzi. Pewnie dlatego że inność jest interesująca a zarazem budzi obawę. Stąd obronna agresja w postach.
Napisano 27 listopad 2013 - 23:26
A wiesz? Prawda jest taka, że jak bym wpadł pierwszy na taki pomysł rozdwojenia awatara, to bardzo ciężko byłoby się oprzeć. Bo Fun musi z tego być niesamowity, pod warunkiem że traktuje się to jako przerywnik i nie na serio.
Forów ci u nas dostatek, nic straconego.
No nie wiem, czy byłoby ciężko mi się oprzeć i byłby taki Fun, chyba nie mam takiej natury. A tak poza tym, to taką gadką nie unieważnisz demaskacji, którą tobie poczyniłem w innym wątku, panie W.
Napisano 27 listopad 2013 - 23:31
Tak sobie czytam, i czytam, i doszedłem do wniosku:
Wilk jest kobietą!!! Żoną, kochanką lub dziewczyną spinningisty i odgrywa się na nas za kłopoty z facetem
Napisano 27 listopad 2013 - 23:39
Wadera? Powiadasz...
To by tłumaczyło cykliczne, comiesięczne nawroty, tej trapiącej forum przypadłości.
Napisano 27 listopad 2013 - 23:40
Swoją drogą to ciekawe, jak jeden chory człowiek, mitoman i konfabulant, potrafi pobudzić do nadaktywności tylu rozumnych ludzi. Pewnie dlatego że inność jest interesująca a zarazem budzi obawę. Stąd obronna agresja w postach.
Nic w tym dziwnego ! Po prostu instynkt łowcy, (który wszyscy mamy dobrze rozwiniety) uaktywnił sie w innym kierunku. Huzia na wilka! Na dodatek samo nazwisko(pseudonim?) tego pana rozbudza to co drzemie gdzieś w głębokich pokladach naszej kultury i tradycji: wilk = wróg.
U.
Użytkownik Ugly edytował ten post 27 listopad 2013 - 23:40
Napisano 27 listopad 2013 - 23:41
Wadera? Powiadasz...
To by tłumaczyło cykliczne, comiesięczne nawroty, tej trapiącej forum przypadłości.
Ująłeś to lepiej niż ja
Napisano 27 listopad 2013 - 23:42
Wilk (...) w całej (no prawie ) okazałości
jest tez tutaj http://www.fotosik.p...ilk-t/zdjecia/1 link z jego starch postow alias PIke_
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych