Ten wątek w moim zamyśle miał być jedynie prześmiewczy. Do jego założenia sprowokowała mnie absurdalna moim zdaniem sytuacja gdy facet ( powszechnie nietolerowany na tym forum ) po raz kolejny ujawnia się pod nowym nickiem i po raz kolejny zostaje niemal natychmiast zdemaskowany. Przyznacie że to istna burleska.
Mało tego , podczas trwania tego wątku pojawia się po raz kolejny ( prawdopodobnie ? ) pod kolejnym nickiem i znowu natychmiast zostaje rozpoznany.
Nie rozumiem dlaczego ktoś tak robi i śmieszy mnie to , ale po prawdzie nie oburza ( bo i dla czego ? )
Wilk , castomek , smiechu i jak mu tam jeszcze ; moim zdaniem mógłby po prostu zarejestrować się pod prawdziwym nazwiskiem ( które zresztą wszyscy już znają ) ; w pierwszym poście przeprosić tych którym zalazł za skórę , obiecać że podniesie kulturę swojej obecności w tym towarzystwie i normalnie dalej funkcjonować.
Myślę że nikt nie odmówiłby mu do tego prawa.
Ja osobiście nic do Wilka nie mam ( pisałem to już wcześniej ) więc z mojej strony nic mu nie grozi i nie wyobrażam sobie żeby groziło mu z czyjejkolwiek strony na tym forum.
Trochę się tu znamy i jestem pewien że jeżeli Wilk miałby czuć się zagrożony , to tylko ze strony jednej osoby - samego siebie.
No może jeszcze ze strony Boga ( jeśli ten go jeszcze nie opuścił ) ;-)
Tak więc . Bój się Boga Wilku.
Użytkownik samwieszkto edytował ten post 29 listopad 2013 - 10:39