https://translate.go...2oRtKM5vzkYi2rw
allegro / olx hit!
#3121 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2019 - 20:22
#3122 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 08:34
Trzeci raz ta motorówka jest na sprzedaż, w tym dwa razy była na jerku. Co się dzieje, że tak szybko zmienia właściciela i to za niezłą kasę?
Z tego co pamiętam przy pierwszej sprzedaży było napisane o problemie z nasiąkniętą pianą i że trzeba to zrobić.
- szczupak1 lubi to
#3123 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 15:09
Jak ja się cieszę, że nie muszę kupować na alledrogo ! Ale czasami coś tam kupuję choć od dziś jeszcze mniej będę tam kupować. W zasadzie to od dziś unikam jak ognia i wszystkiego szukam gdzie indziej bo monopolu budowania ciąg dalszy ... Tylko skąd wiedzieli, że chcę kupić poza ich pośrednictwem ? Przecież chyba nie monitorują prywatnych maili użytkowników ? !
monopol.jpg 53,57 KB 24 Ilość pobrań
- elpojo i 17imago lubią to
#3124 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 15:57
...chronią swoją prowizję, której ewentualnie mogłeś ich pozbawić A że jesteś totalnie inwigilowany to nie wiedziałeś?
- szczupak1 i S.N. lubią to
#3125 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 15:59
...chronią swoją prowizję, której ewentualnie mogłeś ich pozbawić A że jesteś totalnie inwigilowany to nie wiedziałeś?
Nie wiedziałem, że alledrogo monitoruje maile wysyłane z mojego prywatnego adresu pocztowego do innych użytkowników. Bardzo mi się to nie podoba !!
- szczupak1 lubi to
#3126 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:05
Regulamin trzeba czytać.
#3127 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:05
Wspomnij Swojej kobiecie, że cenisz sobie bezpieczny sex a następnego dnia ...Durex napisze Ci pozdrowienia na priv i może Ci się to nie podobać
Użytkownik BOB edytował ten post 25 kwiecień 2019 - 16:05
- jack66, cyprys19 i KRZYCHU SZ-EK lubią to
#3128 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:25
Regulamin trzeba czytać.
Kolego, a co ma regulamin do mojej prywatnej korespondencji i chęci zakupu poza regulaminem ? To ja wtedy ponoszę ryzyko, a nie serwis i to moja sprawa komu chcę zaufać i dać zarobić pieniądze ! To chyba rozumiesz oprócz regulaminu ...
- szczupak1 lubi to
#3129 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:30
- coma, szczupak1, CR33D i 1 inna osoba lubią to
#3130 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:30
Zapewne dałeś przez zadaj pytanie sprzedającemu. Jak byś poprosił o maila i wtedy pytał ze swojej skrzynki to by tego nie było.Kolego, a co ma regulamin do mojej prywatnej korespondencji i chęci zakupu poza regulaminem ? To ja wtedy ponoszę ryzyko, a nie serwis i to moja sprawa komu chcę zaufać i dać zarobić pieniądze ! To chyba rozumiesz oprócz regulaminu ...
Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka
- S.N. lubi to
#3131 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:33
Zapewne dałeś przez zadaj pytanie sprzedającemu. Jak byś poprosił o maila i wtedy pytał ze swojej skrzynki to by tego nie było.
Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka
Pierwsze pytanie o wymiary zadałem jak piszesz czyli przez zadaj pytanie sprzedającemu, ale jak mi odpisał to dopiero wtedy zadałem drugie pytanie o możliwość zakupu poza alledrogo z odbiorem osobistym.
#3132 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:38
Przecież wysłałeś wiadomość z allegro, przy pomocy usługi którą udostępnił ci portal.Nie wiedziałem, że alledrogo monitoruje maile wysyłane z mojego prywatnego adresu pocztowego do innych użytkowników. Bardzo mi się to nie podoba !!
Zatem nie jest to twoja prywatna wiadomość.
Użyłeś w wiadomości słów sprzeda, kupiłbym, poza portalem...
Automatycznie twoja wiadomość wpadła w dziurę weryfikacji lub od razu do kosza.
Regulamin akceptowałeś zapewne po każdej zmianie jaką wprowadzono.
- Tom@son, kzkzg i pomidor babinicz lubią to
#3133 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:38
Pierwsze pytanie o wymiary zadałem jak piszesz czyli przez zadaj pytanie sprzedającemu, ale jak mi odpisał to dopiero wtedy zadałem drugie pytanie o możliwość zakupu poza alledrogo z odbiorem osobistym.
Nikt tego nie czyta, Boot wyłapuje takie wiadomość z ofertami po za aukcją.
Pewnie dostałeś ta wiadomość za ten pierwszy mail kiedy zadałeś pytanie sprzedającemu, a to nie jest prywatny mail, tylko przechodzi przez sito allegro.
Wszystko przez to, że zadałeś pytanie przez ich formularz - zadaj pytanie sprzedającemu.
Gdybyś pisał tylko i wyłącznie ze swojej poczty na maila prywatnego sprzedawcy boot by tego nie wychwycił.
Użytkownik Tom@son edytował ten post 25 kwiecień 2019 - 16:39
- kzkzg lubi to
#3134 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:41
Tylko pierwsze pytanie o wymiary zadałem poprzez serwis, drugie już zadałem ze swojego prywatnego konta po odpowiedzi sprzedającego na to pierwsze
Cóż, bardzo pouczającą lekcję dziś odebrałem
#3135 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 16:45
Pozdrawiam,
Michał
Szybki tap
- pomidor babinicz lubi to
#3136 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 18:57
A może sprzedający Cię podp...ił
#3137 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 19:46
Tylko pierwsze pytanie o wymiary zadałem poprzez serwis, drugie już zadałem ze swojego prywatnego konta po odpowiedzi sprzedającego na to pierwsze
Cóż, bardzo pouczającą lekcję dziś odebrałem
nie opowiadaj która wiadomośc to była tylko sprawdz na jaki adres ją wysłałes
i wszystko jasne
jesli wysyłasz w ramach ciagłości korespondencji porzez zadaj pytanie to cały czas piszesz nie do sprzedajacego bezpośrednio tylko przez allegro
poproś o telefon lub maila w wiadomości do sprzedajacego że potrzebujesz dopytac o szczegóły - jak Ci sprzedajacy odpisze to pisz lub dzwoń na podany adres i wszystko jasne i bez udziału cenzury alledrogo
- Tomasz eS i G_rzegorz lubią to
#3138 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 19:57
Która wiadomość to by nie była to nikt mi nie będzie dyktować gdzie i jak mam wydawać moje ciężko zarobione pieniądze. Amen.
#3139 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 20:05
Widzisz wydawaj gdzie chcesz. Korzystasz z naszego portalu zapłacić za nasze usługi.Która wiadomość to by nie była to nikt mi nie będzie dyktować gdzie i jak mam wydawać moje ciężko zarobione pieniądze. Amen.
Myślisz, że allegro to 2 nastolatków co to charytatywnie utrzymuje ten portal?
Za co mają żyć ludzie co to utrzymują, pielęgnują rozwijają?
Dla przykładu- samo utrzymanie jerkbait.pl to gruba kasa za soft i kolokacje.
Głównie giełda na to zarabia
- Hesher lubi to
#3140 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2019 - 20:15
Dla przykładu- samo utrzymanie jerkbait.pl to gruba kasa za soft i kolokacje.
Głównie giełda na to zarabia
zaintrygowałeś mnie majster tym stwierdzeniem, mógłbyś rozwinąć myśl?
- polny lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych