Ale oszukuje okrślając stan,serwisowanie i wysyła niezgodny ze zdjęciami oferty po 1-2 miesiącach z IRL.
Powinien poprawić nick na @szuja.
Być może tak, tego nie sprawdzałem, dlatego się nie wypowiadam
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 listopad 2020 - 12:58
Ale oszukuje okrślając stan,serwisowanie i wysyła niezgodny ze zdjęciami oferty po 1-2 miesiącach z IRL.
Powinien poprawić nick na @szuja.
Być może tak, tego nie sprawdzałem, dlatego się nie wypowiadam
Napisano 03 listopad 2020 - 14:12
Napisano 03 listopad 2020 - 23:41
Ząbkująca przekładnia to stan dobry...serwisowany na pytanie o potwierdzenie opryskliwe odpowiedzi?!
plecionkę ze zdjęcia przywłaszczył nie opisując w ofercie-jednym słowem pierwotniak.
Radzę omiń.
Napisano 04 listopad 2020 - 05:53
też miałem coś kiedyś kupić ale po przeczytaniu kilkunastu opinii podobnych jak Twoje odpuściłemZąbkująca przekładnia to stan dobry...serwisowany na pytanie o potwierdzenie opryskliwe odpowiedzi?!
plecionkę ze zdjęcia przywłaszczył nie opisując w ofercie-jednym słowem pierwotniak.
Radzę omiń.
Napisano 04 listopad 2020 - 08:06
Ja także chciałem u niego kupić Stelle 1000 która wystawiał , zaproponował mi inny kołowrotek, bo tego nie miał .
Napisano 07 listopad 2020 - 14:45
Napisano 07 listopad 2020 - 20:23
To jeszcze ja napiszę swoje trzy grosze o sprzedawcy z Wilkowic vel IRL.. Kupiłem od niego trzy młynki (Morethan, Cerata hc, Stelka Fw), na przesyłkę czekałem ok. dziesięć dni, zgodnie z ustaleniami, stan młynkow zgodny z opisem i wysłanymi na maila dodatkowymi zdjęciami. Po całkiem miłej rozmowie w gratisie do paczki dorzucone części to turka kanciaka na których mi zależało, a ciężko mi było je dostać. Koleś nie był pewien czy je ma, myślałem że mnie oleje, a tu niespodzianka miła. Ja jestem zadowolony. Gość rzeczywiście dość dziwny i sprzedaje sprzęt na swoich warunkach, jak ktoś nie chce, może gdzie indziej poszukać Ceraty hc, Silver creeka czy jakiegoś np Exista banzino, przecież wszędzie tego pełno i nie trzeba brać od cudaków.
Napisano 07 listopad 2020 - 20:38
... ale są tacy co wtopili i nie było mowy o oddaniu towaru i zwrocie kasy ... co prawda w aukcjach jest zaznaczone , że nie przyjmuje zwrotów ...
Napisano 07 listopad 2020 - 20:41
Ja piszę o swoich doświadczeniach, nie negując innych.
Napisano 07 listopad 2020 - 21:12
czytałem kilkanaście opinie negatywnych i 0 pozytywnych na ten tematJa piszę o swoich doświadczeniach, nie negując innych.
Napisano 07 listopad 2020 - 22:50
Napisano 07 listopad 2020 - 22:57
Napisano 07 listopad 2020 - 23:01
Napisano 07 listopad 2020 - 23:03
Myślę, że większość opinii negatywnych jest dla tego, bo ludzie czujący się oszukani chcą ostrzec innych, a zadowolonym to wisi. Ja absolutnie tego człowieka nie polecam bo może tak być, że mnie się udało, a nie jest to norma, tylko wyjątek. Natomiast tak było, i uczciwie jest to napisać. Rozmawiało mi się z nim zupełnie normalnie, może miał zły dzień.
Najpierw piszesz same ochy po zakupie u niego sprzętu, a teraz absolutnie tego człowieka nie polecasz. To jak to jest?
Napisano 07 listopad 2020 - 23:19
Najpierw piszesz same ochy po zakupie u niego sprzętu, a teraz absolutnie tego człowieka nie polecasz. To jak to jest?
Dokładnie tak jak napisałem. Przeprowadziłem z nim jedną udaną transakcję i tyle. Nie znam go to go nie polecam, ale piszę jak było.
Napisano 07 listopad 2020 - 23:29
Czyli podsumowując te rozważania w jednym zdaniu. Udana transakcja, ale nie polecam. Też tak można.
Napisano 07 listopad 2020 - 23:37
Czyli podsumowując te rozważania w jednym zdaniu. Udana transakcja, ale nie polecam. Też tak można.
Bardzo umiejętnie drążysz temat i próbujesz Kolegę "wk.....ić" ,ale daj już spokój proszę.
Napisano 07 listopad 2020 - 23:42
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych