Ehhh szkoda gadać...
Nowy rekord bolenia - wydzielone z Bolenie 2013
#41 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 20:52
#42 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:05
Miotła moderatora... kasujemy, usuwamy w niepamięć puszczamy...
- patu i krystiano1981r lubią to
#43 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:39
#44 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:46
Wielu skutecznych wędkarzy zabija złowione okazy. W tym właśnie problem, bo wędkarska pierdoła połowi co najwyżej okonków i raz na ruski rok jakąś większą rybę. Prawdziwą rzeź fundują wodom ci, co się na łowieniu znają.
- robert67, Kamil Z., *Hektor* i 3 innych osób lubią to
#45 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:46
To j...ny ubek.Że się nie wstydzi takiego zdjęcia .Niech się udławi każdą ością.WW druga plaga bo to toleruje.Od lat tego nie kupuję.
nie gadaj Tomek , sam miałem taki kołowrotek kiedyś, warty pięciu takich boleni, a pozatym jak wiadomo taki metrowy bolek to rarytas kulinarny do tego tatar z niewymiarowych jazi i uczta na bogatosci
jak napisałem wcześniej, dobrze że chałupa otynkowana, milo było popatrzeć na foty, teraz idę do kuchni bo mi jazgarze do patelni przywra.
- Guzu, krystiano1981r i shavt lubią to
#46 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:49
nie gadaj Tomek , sam miałem taki kołowrotek kiedyś, warty pięciu takich boleni, a pozatym jak wiadomo taki metrowy bolek to rarytas kulinarny do tego tatar z niewymiarowych jazi i uczta na bogatosci
jak napisałem wcześniej, dobrze że chałupa otynkowana, milo było popatrzeć na foty, teraz idę do kuchni bo mi jazgarze do patelni przywra.
Jazgary tylko na glebokim oleju rob!
- michcio lubi to
#47 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:49
#48 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:52
Smutno mi się zrobiło...
Mam klenie w słoikach, mogę wysłać na pocieszenie.
- michcio, Majo i granvorka lubią to
#49 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:54
Już jeden temat poświęcony tej rybie był zakładany i został zamknięty, nasze forum promuje C&R i nie ma potrzeby wstawiania tu odnośników do martwych ryb.
- Dienekes i krystiano1981r lubią to
#50 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 22:13
Tylko nerw sobie przed snem zszarpałem . Teraz będę miał ciężką noc.
Żal takiej pięknej ryby.
Wielkiemu "łowcy" życzę , żeby rozwolnienia dostał i ataku kichania jednocześnie.
Użytkownik pisarz edytował ten post 18 luty 2015 - 22:30
- DonPablo i Fugazi lubią to
#51 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 22:22
Już jeden temat poświęcony tej rybie był zakładany i został zamknięty, nasze forum promuje C&R i nie ma potrzeby wstawiania tu odnośników do martwych ryb.
Gwoli ścisłości info wrzuciłem w celach informacyjnych... nie żeby roztrząsać tutaj poraz kolejny wiadome kwestie... Wiem i zdaje sobie sprawę, że na jerku nie będzie nigdy akceptacji dla tego typu praktyk. W każdym razie nie było moim celem robienie burzy i szumu. Jeżeli administracja uważa, że należy usunąć tą informację, to niekrępujcie się. Pozdrawiam
- Piotr123 lubi to
#52 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 00:21
Ciekawe co by powiedział Lucio łowca boleni...
Użytkownik esoxlucius1 edytował ten post 19 luty 2015 - 00:22
#53 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 07:30
A jaki zestaw na te bolenie, plecionka 0,20 i SCR Zander i koleś jeszcze twierdzi ze mu prawie cala plecionek rozwinął. Boleń o sile suma
Ciekawe co by powiedział Lucio łowca boleni...
Że ten boleń jest żywy.
- Kamil Z., fish28, Negra i 7 innych osób lubią to
#54 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 09:22
Że ten boleń jest żywy.
Świetne
#55 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 12:32
Panowie, to chyba już wiadomo jakiej gazety nie warto czytać / kupować piszą jedno, robią drugie....
Ohyda
Ja już mam ten tytuł z głowy...
#56 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 13:01
Panowie, to chyba już wiadomo jakiej gazety nie warto czytać / kupować piszą jedno, robią drugie....
Ohyda
Ja już mam ten tytuł z głowy...
ja już mam od dawna... gdzie indziej
#57 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 13:15
Szkoda że mało kto mówi o samej rybie.
#58 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 13:21
właśnie... o nieżywych mówmy dobrze albo... wcale
Użytkownik Jano edytował ten post 19 luty 2015 - 13:23
- spy lubi to
#59 ONLINE
Napisano 19 luty 2015 - 13:29
Wielu skutecznych wędkarzy zabija złowione okazy. W tym właśnie problem, bo wędkarska pierdoła połowi co najwyżej okonków i raz na ruski rok jakąś większą rybę. Prawdziwą rzeź fundują wodom ci, co się na łowieniu znają.
Nie do końca tak jest jak piszesz....Skuteczny łowca łowi często ładne okazy ryb i nie musi zabierac ryb żeby sie pochwalic w domu i u sąsiadów bo zna swoje moźliwości i to mu wytarczy, a "wędkarska pierdoła" jak złowi duży okaz często w mgnieniu oka znika z nad wody żeby jak najszybciej pochwlic się swoim trofeum i zrobic z siebie "króla lwa"
Taki okaz "wędkarskiej pierdoły" oglądałem wczoraj w "z wędką nad wodę i świat" - odcinek o Drwęcy i łapaniu Troci (koleś mówi jestem za C&R i też tak robie, ale nie dzisiaj i Troc do bagażnika) k.u..w.a co za b.u.c !
#60 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 13:29
Z tego co pamiętam to Twój znajomy złowił i zabił tego Bolka. Pogratulowałeś mu? Przecież mu wolno. Regulamin zezwala.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych