Nie za bardzo rozumiem o co kokosz77 chodzi .
Pisalem na priv do Iras-a ,sprawa wyjasniona.
Nagroda czeka na przesylke na zlot .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 styczeń 2015 - 20:15
Napisano 04 styczeń 2015 - 21:10
Zgobilem sie -Iras nie chce odebrac nagrody a zdjecia zniknely .
O to zdanie zrozumialem to tak ,ze ludzie zaczeli pisac takie tam ze nie widac calej miarki przy rybie i Irek zrezygnowal z wygranej.
A Sam to nakreciles tym postem
"Zgobilem sie -Iras nie chce odebrac nagrody a zdjecia zniknely .
Kto wygral i gdzie podeslac balszki ?
Jak juz sie zwyciezca nr 2 zdecyduje prosze o kontakt "
Ale skoro sprawa wyjasniona to gra muzyka
Napisano 04 styczeń 2015 - 21:48
Cytuję ostatnie zdanie z początku tematu..
.."I jeszcze jedna rzecz. Potraktujcie to jako zabawę. Życie jest wystarczające smutne żeby się jeszcze i tu spinać."...
Następnym razem lepiej będzie założyć konkurs na największą ilość wypuszczonych/odpływających okoni. Rozmiar ryby minimalnej powiedzmy od 40 cm(na oko) i można będzie się wykazywać.
Przy takim konkursie powinno być mniej niejasności..
Napisano 04 styczeń 2015 - 22:41
Napisano 05 styczeń 2015 - 07:57
Krzysiek masz taką miarę? Początek nie zaczyna się na równi z białą nalepką, a od pierwszej czarnej kreski. Zaręczam, że mój ma 49,5-50cm, również był mierzony wielokrotnie Irek wstawił 51cm.
Chyba coś namieszałem , bo w poście powyżej odnosiłem się do zdjęć Irka ze strony 5 z okoniem który nie ma 50 cm. Maciek wstawił zdjęcie na którym jest okoń 50 cm. Doczytałem się że jakieś foty Irka usunięte. Już nie kumam o co chodzi .
Napisano 05 styczeń 2015 - 08:16
Panowie Irek wstawił największego okonia przy miarce - 51cm. Usunął zdjęcie, bo narobiło się tutaj trochę "smrodu". W pełni zasłużenie wygrał Iras - Gratulacje
Napisano 05 styczeń 2015 - 12:57
Panowie Irek wstawił największego okonia przy miarce - 51cm. Usunął zdjęcie, bo narobiło się tutaj trochę "smrodu". W pełni zasłużenie wygrał Iras - Gratulacje
Nie wygrał bo usunął zdjęcie czyli tym samym odsunął się od konkursu co także ogłosił. Wchodzę w wątek 01,01,2015 i nie widzę jego zdjęć. Dla mnie to jest śmieszne tym bardziej, że powołany "zwycięzca" ma to w dupie.
Organizatorowi gratuluje intencji, współczuje natomiast efektu końcowego.
Napisano 05 styczeń 2015 - 16:18
Tylko na zlocie w SE nie organizujcie żadnych konkursów bo jeszcze się rozpadnie. Jak to mówi mój junior - taki mały suchar.
Napisano 05 styczeń 2015 - 19:43
Panowie.
Z załozenia było to TYLKO zabawa.
Czemu zamiast sie bawić a potem cieszyć czyjąś wygraną w Was tyle ...( brak mi słowa)
Czy życie nie jest wystarczająco smutne by jeszcze sie dobijać jakimiś przepychankami,docinkami?
Czy trzeba kombinować jak ty komu szpileczkę wbić.
Troszkę więcej optymizmu i pogody ducha wlejcie w swoje Ja.
Bawmy sie . I cieszmy z cudzych osiągnięć
Ps. Troszkę ot.
życzę wszystkim w nadejszłym roku dużo zdrowia i radości.
Marek
Napisano 05 styczeń 2015 - 20:09
Dziękuję wszystkim za gratulację. No i nie mam gdzieś tematu, ale w pewnym momencie zrobiło się przesadnie poważnie, a to popsuło ideę tego wątku.
Pozdrawiam
Napisano 05 styczeń 2015 - 20:56
Napisano 05 styczeń 2015 - 23:27
Bez względu na wszystko i tak gratuluję wszystkim pięknych garbusów
Dla mnie wszyscy jesteście mistrzami!
Świadome łowienie garbów powyżej 40 cm uważam za jeszcze większą sztukę niż łuskanie pstrągasów z małych rzeczułek.
Organizatorowi wielkie brawa, Marek dzięki !!
Zachowanie obrażalskich jak i nadgorliwych wynagradzają fajne ryby. Dzięki Panowie za fotki
Napisano 06 styczeń 2015 - 07:31
Napisano 06 styczeń 2015 - 11:55
Iras gratki za okonia podeślij adres wyślę butelkę to osłodzisz sobie życie .Panowie miało być zabawnie a wyszło jak zawsze.Połamania kija w Nowym Roku i rekordowych okazów.
Napisano 06 styczeń 2015 - 13:16
Dzięki.. postaram się zrewanżować za taki gest. Będzie to mniejsze niż flaszka, ale podejrzewam, że też sprawi radość i to nie jednej osobie z tego wątku.
Napisano 07 styczeń 2015 - 06:17
Dzięki.. postaram się zrewanżować za taki gest. Będzie to mniejsze niż flaszka, ale podejrzewam, że też sprawi radość i to nie jednej osobie z tego wątku.
"co rozdajesz, to do ciebie wraca"
Użytkownik j-23 edytował ten post 07 styczeń 2015 - 06:20
Napisano 19 styczeń 2015 - 21:37
Szkoda że dopiero dzisiaj trafiłem na ten temat. Piekne rybki. Mój okonek już poza konkursowy z jeziora Dadaj -48 cm.
Jeszcze większych w 2015r wszystkim życzę.
Uuuu Jarku widzę że nie tylko sandokany atakowałeś!! Będę w Biskupcu to się odezwe. Pozdro Michał.
Użytkownik Gadget edytował ten post 19 styczeń 2015 - 21:37
Napisano 10 luty 2015 - 20:34
O takich okoniach 50, 51cm to ja mogę tylko pomarzyć. A nawet o mniejszych ...
Napisano 10 luty 2015 - 20:41
Uuuu Jarku widzę że nie tylko sandokany atakowałeś!! Będę w Biskupcu to się odezwe. Pozdro Michał.
Jaro połowił i Sandokanów i dziabnął pięknego Percha
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych