Drogi Pawełku (skoro chcesz uderzać w taki styl, czemu nie).
Widzę, że jakieś osobiste zadry i niechęci przysłaniają nieco Twój rozsądek.
A skąd pomysł ze mam wspierać jakąś akcję na twoim portalu?
Gdzieś sobie zapomniałem i nadal jestem moderatorem/redaktorem/osobą za ten konkurs odpowiedzialną? Zaoferowałem się by ten konkurs wspierać i prowadzić? Zająłem się konkursem muchowym i myślę ze był przeprowadzony ok, do tego sie zobowiązałem i wykonałem co miałem.
Czy może mam cud sprawić i spowodować ze srebrne ryby wpłyną do rzek 2 mce wcześniej, by ty konkurs ogłosiłeś? Odbębniam dniówki nad rzekami, na razie jednak padają sporadyczne ryby, ze znajomych którzy regularnie łowią salmony do tej pory złowiło dwóch, po jednej sztuce. Następny konkurs na zdjęcia srebrniaków zrób na przełomie stycznia i lutego to fotek bedzie nawalone 3 metry... Sorry, taki mamy klimat, ze srebrniaki, w przeciwieństwie do keltów, łowi się mniej więcej od maja, przynajmniej w mojej okolicy.
Wiem ze to może być shocker, ale nie śledzę z wypiekami każdego wątku. Pojawiło się info o głosowaniu w dziale FF? Bo ostatnio praktycznie wyłącznie tam zaglądam. Bo tak, bo nie mam czasu.
Jeśli nie zauważyliśmy konkursu (ja akurat tego ze już gdzieś jest jakieś głosowanie) to słabo, rzeczywiście - ale świadczy o działaniu Twojego teamu. Był mailing ze jest głosowanie? Widoczne info na FB? Ktokolwiek zadał sobie jakikolwiek trud by to nagłośnić? Do mnie ten news nie dotarł, wiec, mój drogi -albo get your shit together, i znajdź tego w Twoim teamie kto dał ciała, albo - drzewo, bo nie ja powinienem być adresatem twoich żali.
Co do wiarygodności - mam taką prośbę, nie bierz mnie pod włos publicznie jeśli nie chcesz o niej dyskusji, publicznie. Tak samo jeśli chodzi o zostawianie Luko na placu boju, bo akurat Ty nie powinieneś o tym mówić, zwłaszcza w tym wątku.
Więc nie pieprz mi tutaj, ze słabo się włączam, bo wydaje się mi (może złudnie), że robiłem i robię dla Twojego portalu całkiem sporo.
Trochę sie ogarnij, bo w dziwne rejony odpływasz, bardzo utrudniające współpracę.