panowie, sami ciagniecie ten shitstorm a to woda na (cudzy) mlyn
Dyskusja o podpisie wydzielona z "Woblery z Bielska"
#21 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 11:40
- martek i guciolucky lubią to
#22 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 12:03
Na moje oko to JS .Mam nadzieje ze CF nie oskarzy Jerkbait.pl za uzywanie tej samej czcionki.
Kurcze ... ja mam chyba coś z oczami bo widzę YY - czyli nawet coś zupełnie innego.
A który to ten "miszcz" o inicjałach SS?
Ten typ z wąsami żółtymi od jarania "dżezów"?
Nick "Cykakutass" czy jakoś tam???Bo nie wiem...
- Kuba Standera, suli102, Osprey i 3 innych osób lubią to
#23 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 12:23
I jeszcze pytanie czy "SS" jest zastrzeżonym znakiem towarowym, jeśli tak to gdzie?
Chyba nie bo trochę tego jest na świecie...
https://www.google.p...ih=1221&dpr=0.9
Niektóre nawet z mniejszym powodem do dumy...
http://pl.wikipedia....i/Schutzstaffel
#24 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 13:28
Prawda jest zawsze najlepsza. Kiedy forum X charakteryzuje się małą poczytalnością i niską dynamiką pozyskiwania nowych użytkowników. Wszyscy "mistrzowie" lurebuildingu rodem z X pragną mieć swój watek na j.pl co z resztą można obserwować na forum, wszyscy też wiemy z jakiego powodu ma to miejsce. Osoba/by które z pewnych powodów nie mogą lub nie potrafią uczestniczyć w życiu forum j.pl (zwykle dotyczy to łamania regulaminu) a intensywnie publikują na X (które to forum traktują niczym TWITTER) pragną zaistnieć w każdej możliwej formie na j.pl. Przykład takiego działania mamy niemiłą okazję śledzić podczas ostatnich dni. Smutnym zjawiskiem jest fakt wykorzystywania w celach reklamowych "mięsa armatniego" w postaci "podwójnych" użytkowników promujących treści "sugerowane".
Reasumując, każdy post publikowany na j.pl a dotyczący wspomnianych wyżej osób powoduje automatyczną i niebotyczną dynamikę odsłon na forum X. Według mnie działanie takie tylko generuje wrogość i "afery" żądnych reklamy user-ów. Proponuję więc całkowitą ignorancję, która jest najlepszym lekiem jakim dysponujemy.
- pitt, szpiegu, Kuba Standera i 8 innych osób lubią to
#25 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 14:27
Janusz z całym szacunkiem ale moim zdaniem te podpisy są bardzo podobne. Nie wiem czy zrobiłeś to celowo czy też nie, wcześniej było czytelne JS, a teraz jak na to patrzę to widzę właśnie SS. Pozdrowienia
Aż poszedłem spojrzeć sobie w pudełko na Januszowe przynęty, notabene kupione w różnym czasie.
Na każdym z nich stoi wyraźne JS.
No ale ja może nie dowidzę, bo jak deszcz pada to moje dwie starsze sąsiadki widzą na boku budynku płaczącą madonnę z dzieciątkiem, a ja tam tylko plamę widzę .
Janusz nie traktuj poważnie wywodów człowieka który maluje twarz, zakłada pióropusz i wydaje mu się że jest Szoszonem , może jutro będzie Napoleonem, a kto wie co następne dni przyniosą ! (mowa o ss).
Twoje wyroby naprawdę ciężko pomylić z innymi, tak trzymaj Janusz, jesteś fajnym facetem bez pawich piórek w d... i pychy w wypowiedziach a to się ceni.
Pozdrawiam
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 14 styczeń 2014 - 17:43
- Kuba Standera i woblery z Bielska lubią to
#26 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 15:24
Januszek , a to nie czas wpaść już do mnie w goście na pstrągi
- joker, woblery z Bielska i lajcik lubią to
#27 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 15:30
Taka dziwna przypadłość dopada wyznawców SS ...
Już gdzieś to widziałem/czytałem...
albo może mi się tylko mykło... znaczy się wydawało (uśmieszek wstawiam, żeby nie było że taki poważny jestem)
I po przeczytaniu na CF, chyba wiem skąd to się bierze ... Pan Sławek prócz wiedzy i sposobu produkcji przynęt swoim naśladowcom, w dziwny i niewyjaśniony sposób, przekazuje również swój styl bycia. Swoją butę, arogancję i przeświadczenie o wyższości i nieomylności. Wszak nawet Rapala go naśladuje ...
Obiektywnie patrząc jakieś tam podobieństwo w podpisie ... może raczej sposobie podpisywania jest... ale raczej trudno się pomylić ... malowanie zupełnie inne, miejsce podpisu również, a jak Pan Sławek zdołał dojrzeć "S" jako pierwszą literę na januszowych wobkach ???
- mifek, dawidaol i bertold12 lubią to
#28 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 15:59
Postanowiłem się jednak w to nie wtrącać.Ktoś tam miesza i podpuszcza na moje oko.
Użytkownik Tomy edytował ten post 14 styczeń 2014 - 17:50
- Artech lubi to
#29 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 16:15
Może ludzie sami ocenią "podobieństwo",którego moim zdaniem nie ma wcale,i naprawdę trzeba mieć silna wolę by takowe dostrzec. W oczy rzuca się, natomiast błąd w łączeniu ze sobą liter "pisanych" w przypadku opisu Pana Sławka,a błąd ten powoduje że pierwszą literę jego inicjałów można odczytać jako "j".
Załączone pliki
- dawidaol lubi to
#30 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 17:52
Podobny jest nie ma to tamto.Ale dajcie spokój Panowie przy tej skali produkcji to nie ma znaczenia.Miałoby gdyby Janusz golił swoje wobki jako Szuszkiewicza a tego nie robi,w czym do cholery problem i kto tam miesza.
#31 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:09
I jeszcze pytanie czy "SS" jest zastrzeżonym znakiem towarowym, jeśli tak to gdzie?
Witam,
Tak jest znakiem zastrzezonym jak najbardziej. Za takie dwie literki pisane jak w zespole Kiss Legia Warszawa dostala zakaz wstepu kibicow na jakis mecz w eliminacjach LM. Wiec zastrzezony musi byc, nie ma to tamto Przez UEFA chyba
Bujo
- Kuba Standera i PiterKO lubią to
#32 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:11
Podobny jest nie ma to tamto.Ale dajcie spokój Panowie przy tej skali produkcji to nie ma znaczenia.Miałoby gdyby Janusz golił swoje wobki jako Szuszkiewicza a tego nie robi,w czym do cholery problem i kto tam miesza.
Dlatego napisałem, że są podobne, a czy Janusz to zrobił celowo, czy niecelowo, czy z premedytacją, czy też nie - nie mnie to oceniać i nawet nie zamierzam tego robić ani kwestionować. Napisałem tylko, że są podobne Pozdrawiam
#33 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:30
Też mi się tak wydaje... i mam swojego kandydataPostanowiłem się jednak w to nie wtrącać.Ktoś tam miesza i podpuszcza na moje oko.
#34 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:33
No a ja to ocenię.Janusza znam na tyle żeby śmiało powiedzieć że nie zrobił tego w celach biznesowych.Jak by sprzedawał swoje woblery jako woblery Sławka Szuszkiewicza to tak.Nie robił tego,nie robi i tego nie zrobi na 100%.Moim zdaniem problem jest sztuczny i nadmuchany przez trzecią osobę.
#35 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:37
Dziwne że Sam Janusz się nie wypowiada, widocznie ma to w dupie i wie że jego wyroby się same obronią więc po co wy Panowie to napędzacie ku uciesze eSSa ??
- Dagon, guciolucky, woblery z Bielska i 2 innych osób lubią to
#36 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:40
Dziwne że Sam Janusz się nie wypowiada, widocznie ma to w dupie i wie że jego wyroby się same obronią więc po co wy Panowie to napędzacie ku uciesze eSSa ??
Tomasz ta Twoja końcówka nicka też jakoś podejrzana ''eS'' jest uważaj
Ps. Ideologia jest taka - jak się coś nie sprzedaje to trzeba wywołać burze więc ktoś zwroci uwage.
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 14 styczeń 2014 - 18:41
- szpiegu i jabadaon lubią to
#37 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:41
Dziwne że Sam Janusz się nie wypowiada
najwyrazniej nie chce generowac ruchu na cf, co jest zrozumiale ... jednakze nie dla wszystkich
- mifek, guciolucky i woblery z Bielska lubią to
#38 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:42
haha i tak tą sprawe można traktować, jako zwykły żart choć pierwszy kwietnia jeszcze daleko ale w sumie kto wie jakim kalendarzem posługują się szoszni
- Karol Krause i woblery z Bielska lubią to
#39 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 18:43
najwyrazniej nie chce generowac ruchu na cf, co jest zrozumiale ... jednakze nie dla wszystkich
Pitt ja go doskonale rozumie, nie rozumię za to innych lejących wodę na ten h***owy młyn
#40 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 19:48
ej, weźcie pokazujcie woblery, bo już się nudno robi .
- WiktorK i bertold12 lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych