Ale ja nie chcę sprowadzać ... Ofertę chciałem przeglądnąć
#41 OFFLINE
Napisano 21 wrzesień 2013 - 20:10
#42 OFFLINE
Napisano 21 wrzesień 2013 - 20:15
Ok,- rozumiem.
To podobno wszystko co mają do zaoferowania do spinningu.
Ale najlepiej zapytać u źródła a poza ty jest na forum Bartek KawaleC
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 21 wrzesień 2013 - 20:17
- Apioo lubi to
#43 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2013 - 22:13
Chciałbym odświeżyć temat.Czy ma ktoś wędkę robioną na GRIZZLY BLUE 904-2.Cena blanku jest rewelka.Ciekawi mnie jak to się przekłada na walory użytkowe.
#44 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:04
Ma ktoś z Was kija na jakimś Grizzly Blue IM6 Graphite. Szukam opini dotyczącej tych blanków i nic...
#45 OFFLINE
#46 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:21
Już to czytałem, ale czy jest z tego hit czy tylko mit?
Liczę że wypowie się ktoś - kto miał faktycznie z Grizzly Blue do czynienia
- Yamakato lubi to
#47 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:28
Sam nie miałem tego w rekach więc nie mogę nic konkretnego napisać. Kolega @Gadget zakupił ten blank a co dalej to nie wiem. Jak sadzę smerfastyczność owego blanku raczej nie powaliła go na kolana aby chwalić się tym zakupem na forum.
#48 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:28
Recenzję wysłałem Z.Kawalcowi na prośbę którego testowałem ten kij,-napisz do niego na pewno Ci udostępni
#49 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:36
Poza tym napisz do kolegi @cristovo. Miałem od niego krótką recenzję kija na blanku z tej serii, ale po kilkukrotnym przeczytaniu wreszcie skasowałem ... i to wczoraj wieczorem
Z tego, co pamiętam, to całkiem fajny kij wyszedł, o dość ciepłym ugięciu. Żaden superhipertopmegawypas, ale porządne narzędzie do łowienia, raczej żelastwem i wobkami, niż wyrobami przemysłu tworzyw miękkich, hut ołowiu i wytwórców haków dżigowych razem wziętych
Użytkownik Fatso edytował ten post 11 kwiecień 2015 - 11:39
#50 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:51
No tak teraz to tylko "haj haj haj modulo"... czasy sa bezwzgledne dla blankow z mat IM 6. A takim szklakiem to juz chyba tylko krowy po pastwisku gonic... . Mysle, ze ludziska na forum maja te kije tylko jak tu wrzucac opinie jak tu same ex-fasty dookola.
- pepso lubi to
#51 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 21:57
@aspius tak źle nie jest, ja tam np. szkło zaczynam dopiero odkrywać
#52 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2014 - 22:06
hehe @Friko, a ja sie przymierzam . Pamietam, ze Zbyszek Kawalec w e-mialu opisal mi troche te blanki. Spr. poczte i gdzies to wcieło. Pytalem o model 2,9 m. do 25 gr. Przypominam sobie, ze do gum i ostrego opadu to tak gdzies do 15 gr. +3" guma. Do tego wobki i zelastwo. Odezwij sie najlepiej do p. Kawalca.
- kedar lubi to
#53 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2014 - 08:25
Wygląda na to z Z. Kawalec ma monopol -w dodatku światowy- na te blanki, albo jest producentem i ze względów oczywistych złego słowa o nich nie napisze.
#54 OFFLINE
Napisano 02 marzec 2015 - 22:52
Trochę czasu już minęło, może ktoś powie coś więcej o tych blankach. Temat ucichł, na giełdzie nikt się z nich nie wyprzedawał o ile pamiętam. Takie dobre że każdy trzyma? Czy nikt się na to nie zdecydował jednak?
#55 OFFLINE
Napisano 03 marzec 2015 - 08:02
Mam takie wrażenie, że to po prostu nie są kije dla wszystkich i także nie dla wielbicieli najnowszych wysokomodułowych konstrukcji a tych jest większość...
W moim przekonaniu na podstawie tego czym miałem okazje połowić nie specjalnie się sprawdzi na szybkiej wodzie ale do łowienia na mniej niż średnim uciągu wyśmienite.
- cristovo lubi to
#56 OFFLINE
Napisano 03 marzec 2015 - 19:55
Trochę czasu już minęło, może ktoś powie coś więcej o tych blankach. Temat ucichł, na giełdzie nikt się z nich nie wyprzedawał o ile pamiętam. Takie dobre że każdy trzyma? Czy nikt się na to nie zdecydował jednak?
Faktycznie, ja też nigdzie nie spotkałem się z kijem na tym blanku. Albo ludziska mają kije na nich, ale nie są opisane jako "grizzly" i nawet o tym nie wiedzą.
#57 OFFLINE
Napisano 03 marzec 2015 - 21:52
Może lepiej zamiast snuć domysły zapytać u źródła?
#58 OFFLINE
Napisano 03 marzec 2015 - 23:40
dokladnie ,telefon do pana Kawalca rozjaśni wszystko.
#59 OFFLINE
Napisano 04 marzec 2015 - 14:54
dokladnie ,telefon do pana Kawalca rozjaśni wszystko.
Tylko z obiektywną oceną może być problem w wypadku osoby handlującej tym towarem...
#60 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2015 - 21:03
- cristovo i TomekSudety lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blanki, blank, grizzly blue
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych