Simmsy - srymsy nie pasują na dorosłego mężczyznę
A jaka jest definicja "dorosłego mężczyzny"? tyle samo centymetrów w obwodzie pasa ile ma się wzrostu?
Ja widać mało dorosły jestem, bo nie narzekam na Simmsa
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 marzec 2015 - 22:04
Simmsy - srymsy nie pasują na dorosłego mężczyznę
A jaka jest definicja "dorosłego mężczyzny"? tyle samo centymetrów w obwodzie pasa ile ma się wzrostu?
Napisano 17 marzec 2015 - 15:30
Ciut mniej. Ale niewiele.
Czy ja mówię że Simms + sryms jest zły? Fajny jest, tyle że dla młodzieży.
Napisano 17 marzec 2015 - 16:36
Michał... ale simms + sryms jest u nas relatywnie drogi, a tym samym raczej nie dla młodzieży. Dwa młodzież jak sama nazwa wskazuje często wylata ponad poziomy...
Pewnie do młodzieży się już nie zaliczam, acz nadal łatwiej mnie obejść niż przeskoczyć i powiem Ci tak... kup se Pan G3 i basta... nobliwość nobilituje... albo wizyta u krawca w Szkocji. Widziałem na filmach wędkarskich, że tam Panowie lubią takie dłuższe kurtki, może kamizelki też...
od 3 minuty 20 sekundy...
EDIT... a bo bym zapomniał... też se kupiłem G3. Oj jest różnica...
Użytkownik AdasCzeski edytował ten post 17 marzec 2015 - 16:40
Napisano 17 marzec 2015 - 18:13
Ciut mniej. Ale niewiele.
Czy ja mówię że Simms + sryms jest zły? Fajny jest, tyle że dla młodzieży.
.....mały raczej nie jestem,36 na karku ( niebawem S.K.S) ..ale dzięki za odmłodzenie...
Napisano 18 marzec 2015 - 00:11
Michał... ale simms + sryms jest u nas relatywnie drogi, a tym samym raczej nie dla młodzieży. Dwa młodzież jak sama nazwa wskazuje często wylata ponad poziomy...
Pewnie do młodzieży się już nie zaliczam, acz nadal łatwiej mnie obejść niż przeskoczyć i powiem Ci tak... kup se Pan G3 i basta... nobliwość nobilituje... albo wizyta u krawca w Szkocji. Widziałem na filmach wędkarskich, że tam Panowie lubią takie dłuższe kurtki, może kamizelki też...
od 3 minuty 20 sekundy...
EDIT... a bo bym zapomniał... też se kupiłem G3. Oj jest różnica...
3:57 min tak na ryby to może się ubrać tylko idiota !!
Szkoda tylko że ci "idioci" potrafią zadbać o swój rybostan i w tych idiotycznych spódnicach łowią konkretne ryby, a my w tych wypasionych Simmsach tylko płuczemy przynęty z kurzu Poj....echany świat
Napisano 15 kwiecień 2015 - 18:00
A wracając do tematu kamizelek. W zeszłym roku rozpadła mi się kamizelka dragona i postanowiłem używać chlebaka, ma on swoje zalety ale też sporo wad. W tym roku chciałbym wrócić i mam na oku 3 kamizelki:
1. Vision Caribou Vest
http://hurch.pl/caribou-vest-p41.html
W zasadzie nic nie znalazłem na temat tej kamizelki, może któryś z forumowiczów ma jakieś informacje odnośnie praktyczności i trwałości tej kamizelki?
2. Simms Freestone Vest
Tu znalazłem więcej opinii ale nie mogę jej ostatnio znaleźć w polskich sklepach internetowych.
3. Redinton Blackfoot River
http://www.flyhouse....zelki-i-plecaki
O tej kamizelce również internet milczy.
Pozdrawiam serdecznie
Piotr J.
Napisano 01 maj 2015 - 11:13
Witam, miał ktoś do czynienia z taką kamizelką jak Jaxon UJ-FRA? Jakie macie spostrzeżenia na jej temat? Chodzi mi głownie o pakowność, jakie rozmiary pudełek i w jakich ilościach, i wytrzymałość?
Napisano 24 maj 2015 - 21:41
Napisano 27 maj 2015 - 17:28
Witam!!!
Od pewnego czasu zacząłem zastanawiać się nad zakupem kamizelki gdyż dotychczas nosiłem ze sobą plecak, ale postanowiłem coś zmienić w swoim wędkowaniu tym bardziej, że od tego roku po tym jak spróbowałem wędkarstwa muchowego to chyba wsiąkłem - tak jak raczył to mówić zawsze A. Sikora. I tak chciałbym wybrać coś z tych kamizelek:
1. Fishpond Sagebrush Mesh Vest
2. Airflo Outlander Mesh Vest
W związku z powyższym prosiłbym użytkowników tych modeli jeśli tacy tu są o przedstawienie swoich opinii na temat przedstawionych kamizelek.
Z góry za wszelkie wskazówki dziękuję
Użytkownik novara edytował ten post 27 maj 2015 - 17:44
Napisano 16 wrzesień 2015 - 20:19
Witam! Przymierzam się do zakupu wędkarskiej tylko jak zwykle jest problem z wyborem tej "odpowiedniej"
Wiecie może coś na temat tych kamizelek?
-team dragon TechPack kamizelka
-team dragon kamizelka ka-18
-team dragon kamizelka ka-03
Czekam na wasze opinie
Napisano 18 wrzesień 2015 - 04:42
Hmmm a nie lepiej pokombinować coś z wojskowymi kamizelkami ? Swojego czasu byłą dostępna Brytyjska kamizelka na siatce z bardzo duża ilościa kieszeni i dowolnością ich rozmieszczenia.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 07:26
Używam jej już dwa sezony i naprawdę polecam
W tej kasie rewelacja
328-b-1.jpg 53,58 KB
36 Ilość pobrań
Napisano 23 wrzesień 2015 - 08:50
Też ją polecam. Przy tej cenie bardzo dobre wykonanie i praktyczność. Jest tylko jedno ale. Wg mnie nadaje się na temp zew. max 20 stopni. W wyższych temp jestem zaraz ugotowany - wszystko zatrzymuje.
Napisano 23 wrzesień 2015 - 11:43
Napisano 23 wrzesień 2015 - 17:51
Pozwole sie zapytac o dlugosc tej kamizelki. Czy jest to kamizelka z tych krotszych? Czy moze raczej z tych do pasa? Dziekuje za odpowiedz.
Ma z tylu kolko do mocowania podbieraka?
Użytkownik Kwinto edytował ten post 23 wrzesień 2015 - 17:54
Napisano 23 wrzesień 2015 - 22:01
Spinningowa graff długa.Muchowa jest ciutkę krótsza i ma tylko te przednie kieszonki z rzepami i zamkiem.Kółko na plecach ma .
Napisano 24 wrzesień 2015 - 10:02
Dziekuje bardzo za odpowiedz. Czy wie ktos moze czy ta kamizelka jest wyprodukowana w Polsce?
Napisano 24 wrzesień 2015 - 11:39
Graff ma zakład produkcyjny w Wałczu, nie szyją nigdzie indziej.
Napisano 24 wrzesień 2015 - 16:41
Napisano 24 wrzesień 2015 - 17:48
Polecę, bo używam. Dragon, z nieznacznym akcentem Geoff Andersona. Za ok. 160 zeta a nie ma "lekko", co chyba widać☺ I tak już chyba 5 sezon
Użytkownik popper edytował ten post 24 wrzesień 2015 - 17:59
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych