To na suma?
Twory Prida ;)
#1161 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 14:21
#1162 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 14:28
Wszystkiego się mogłem spodziewać,ale disco u Prida?
#1163 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 14:54
Hehe poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz prawdziwe disco, to jest dopiero zapowiedź tego co ma nadejść
- logun74 lubi to
#1164 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 16:38
Te akurat są na szczupaka, cienkie w grzbiecie żeby się fajnie bujały prawo-lewo
Hehe poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz prawdziwe disco, to jest dopiero zapowiedź tego co ma nadejść
To co ma nadejść - szykujesz na konkurs? Jak patrzę na twoje prace , to mam wrażenie , że jeszcze za malarstwo powinieneś się wziążć - masz pozytywnego bzika i myślę , że miałbyś w tej dziedzinie wielkie pole do popisu.
#1165 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 17:55
Miałem na myśli dwa nowe modele woblerów (na okonia i szczupaka), w których znacznie odbiegłem od swojego stylu przynajmniej tak mi się wydaje. Efekt końcowy powinien być bardzo dobry.
Szkoda tylko, że roboty przy nich masa, najbardziej pracochłonne woblery jak na razie.
Z pracą na konkurs startuję jutro, mam kilka pomysłów, zobaczymy co wyjdzie
Co do malowania, to kiedyś sporo malowałem ołówkami i markerami. Oczywiście zaczęło brakować czasu i dupa
Taka pozostałość, która do dzisiaj wisi na ścianie namalowana markerem postać z kreskówki
- *Hektor*, Sebalos i logun74 lubią to
#1166 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 19:38
Mówiłem , że masz talent, rób coś ciekawego na konkurs , niech nasze prace porywalizują ze sobą , ja tez mam moim zdaniem coś ciekawego.
#1167 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2016 - 20:27
Mam w głowie trzy pomysły, dwa takie "śmieszki heheszki" co mi w głowie siedzi itd. a trzeci już poważniejszy, taki reprezentacyjny bym powiedział
Jutro wystartuję z wszystkimi trzema bo czas goni
Zdrową rywalizację popieram jak najbardziej, mamy na forum wielu świetnych Twórców, którzy na pewno pokażą na co ich stać. Niech wygra najlepszy
Teraz idę oglądać Wikingów bo mnie wciągnął ten serial okrutnie
#1168 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2016 - 17:25
Taka czapeczka dziś do mnie doleciała
- bobesku, teki77, stoner i 6 innych osób lubią to
#1169 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2016 - 21:15
Czapka fajna sprawa,lubię czapeczki...tylko loga nie mam
Logo masz dobre,,proste czytelne i na temat...mój gust...
#1170 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2016 - 21:22
Czapka fajna sprawa,lubię czapeczki...tylko loga nie mam
Logo masz dobre,,proste czytelne i na temat...mój gust...
Logo jak to logo, dobrze jak jest, ale niezbędnym bym go nie określił ja akurat korzystam z niego bardzo często, wszystkie woreczki, w których wysyłam woblery są nim oznakowane. Zostało mi jeszcze z 300 naklejek to trzeba będzie dorobić niebawem.
Dzięki, fajnie, że podoba się komuś jeszcze poza mną
- *Hektor* lubi to
#1171 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 14:24
Robaczki pod czeburaszkę jest w nich moc, pstrągi i okonie będą szalały na bank
Wszystkie do mojego pudełka
Grupowo:
Z dodatkiem holo, którego nie widać na zdjęciu:
- Ubik i muddler lubią to
#1172 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 17:58
Robaczki pod czeburaszkę jest w nich moc, pstrągi i okonie będą szalały na bank
Wszystkie do mojego pudełka
Grupowo:
Z dodatkiem holo, którego nie widać na zdjęciu:
Podziel się
#1173 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 18:13
Co ciekawe zrobiłem je celowo żeby nie kusiło sprzedać mi osobiście wgl. nie przeszkadzają (podobnie jak rybom) ale to co do ludzi musi być perfecto
#1174 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 19:28
Przykro mi, ale nie mogą pójść w świat bo mają jakieś małe niedoskonałości
Co ciekawe zrobiłem je celowo żeby nie kusiło sprzedać mi osobiście wgl. nie przeszkadzają (podobnie jak rybom) ale to co do ludzi musi być perfecto
mi tam niedoskonałości nie przeszkadzają ważne żeby łowiły
#1175 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 22:08
Czołem, Mati. Świetna mycha, Taka tłuściutka i energiczna. a do tego bardzo realistycznie pracuje..SUPER
- Pride lubi to
#1176 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 22:22
mi tam niedoskonałości nie przeszkadzają ważne żeby łowiły
Jak już przetestuję i skuszą jakąś rybkę to podeślę sztukę na testy, a co mi tam
Czołem, Mati. Świetna mycha, Taka tłuściutka i energiczna. a do tego bardzo realistycznie pracuje..SUPER
Witam Dzięki, mysiory to nadal jedna z przynęt, z których jestem najbardziej dumny, stąd też wizerunek na logo. Szkoda, że są takie pracochłonne, a opary wydobywające się przy przyklejaniu futerka są mega drażniące dla oczu i nosa. Głównie dlatego zaniechałem produkcji. Nie pomogło nawet robienie na świeżym powietrzu z maską :/
#1177 OFFLINE
Napisano 19 marzec 2016 - 23:04
Fajne te twoje robaczki
Testowales, skuteczne?
- Pride lubi to
#1178 OFFLINE
Napisano 20 marzec 2016 - 00:09
Fajne te twoje robaczki
Testowales, skuteczne?
Na razie były testowane w bezrybnym ciurku, ale od kwietnia z nimi ruszam na pstrągi
W wodzie rusza się to jak żywy robak albo piajwa
- Del Toro lubi to
#1179 OFFLINE
Napisano 20 marzec 2016 - 00:36
Filmik widzialem, ciekawie chodzi. Daj znac czy ryby zaakceptuja
- Pride lubi to
#1180 OFFLINE
Napisano 20 marzec 2016 - 10:49
Jak już przetestuję i skuszą jakąś rybkę to podeślę sztukę na testy, a co mi tam
Podsyłać nie musisz można się kiedyś ustawić na mieście, przecież studiujesz tu gdzie ja mieszkamteż coś Ci dam na testy
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych