ta alu stella 95 co kupiles tez będzie dobrze radzić sobie
to nie była dla mnie, ja sobie żadnego mlynka do końca życia już raczej nie kupie ;D poza milenka i tatula pod light verti bo stala szpula mało wygodna.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 luty 2015 - 15:18
ta alu stella 95 co kupiles tez będzie dobrze radzić sobie
Napisano 05 luty 2015 - 17:16
Nowe rarki i stradivariusy na x shipie bardzo sympatycznie wyglądają i pracują, vankowi odlata ramie kabłąka chyba się turbo rotorki plasticzane słabo sprawują
Napisano 05 luty 2015 - 18:02
some plastic is fantastic
Napisano 05 luty 2015 - 18:08
some plastic is fantastic
Napisano 05 luty 2015 - 18:20
Czytalem w sieci ze na mileny biora bardziej zdecydowanie
mniej pustych pstrykniec
Milenę puknąć ? czy pstryknąć ? jak się mówi?
Napisano 05 luty 2015 - 21:00
Pstryknąć na dobranoc po puknięciu;-)
Napisano 06 luty 2015 - 18:25
dzisiaj skromnie jedna fota maszyn z Pieńska bo jakoś się zagadaliśmy z Kolegą @Jurkan a trochę tego przyniósł do smalcowania ;>
w twinku ktoś zrobił grzyba dokręcając hardcorowo śrubę od korbki i łożyska zdjąć się raczej bezinwazyjnie nie dało, na mój gust osiowości brak Daiwka dostała gratisowo łożysko bo się ostało niepotrzebne ;>
Napisano 06 luty 2015 - 18:38
vankowi odlata ramie kabłąka chyba się turbo rotorki plasticzane słabo sprawują
E tam, Łukasz ledwo co sie rusza. A jak odleci to se Zaubera kupię.
Napisano 06 luty 2015 - 18:44
E tam, Łukasz ledwo co sie rusza. A jak odleci to se Zaubera kupię.
Napisano 09 luty 2015 - 23:22
na szybkości, świeże młynki po smarowaniu "czyimś" trafiły odrazu do mnie w każdym coś nie teges
Napisano 10 luty 2015 - 11:15
dzisiaj skromnie jedna fota maszyn z Pieńska bo jakoś się zagadaliśmy z Kolegą @Jurkan a trochę tego przyniósł do smalcowania ;>
w twinku ktoś zrobił grzyba dokręcając hardcorowo śrubę od korbki i łożyska zdjąć się raczej bezinwazyjnie nie dało, na mój gust osiowości brak Daiwka dostała gratisowo łożysko bo się ostało niepotrzebne
Kołowrotki już umnie .Dziękuje za fachową obsługe i serwis.
Pozdrawiam Darek.
Napisano 12 luty 2015 - 20:02
Dzisiaj porcja maszyn z mlecznej krainy smaru w sprayu, infi i cerata w opłakanym stanie, stanowczo odradzam używanie tego typu specyfików bo syf po nich niemiłosierny dosłownie wszędzie, rotor w infi był praktycznie odkręcony , po dokładnym spasowaniu i uczciwym przesmarowaniu maszynka odwdzięczyła się gładką i delikatną pracą , naprawdę najtwardsza przekładnia pokazała klasę chyba uratowało ją to że łożysko pinionu górne było dobrze dociśnięte blaszką i nie latał on na boki wraz z rotorem.Na dziś finish.
Użytkownik Kombajnista_z_PGRu edytował ten post 12 luty 2015 - 20:04
Napisano 12 luty 2015 - 20:03
Na jutrzejszy deser zostają turasy Karola którym każdemu z osobna coś tam delikatnie dolega, pokrowce też zostaną wzbogacone o modną ostatnimi czasy drugą kieszonkę ze sztruksu przez co ich wartość w niektórych rejonach Polski wzrośnie kilkukrotnie ;>
Napisano 12 luty 2015 - 20:06
Tak spytam z czystej ciekawości żeby nie tworzyć nowego wątku, ile taki 3500 waży ?
Napisano 12 luty 2015 - 20:21
Napisano 13 luty 2015 - 14:58
i gotowe ostatnie. Wszystkie dzisiaj poleciały do właścicieli.
pozdrawiam
Napisano 13 luty 2015 - 17:24
Dzięki Łukasz za ogarnięcie ''Tureckich'' posłużą jeszcze długo
Napisano 16 luty 2015 - 09:40
Wielkie dzięki Łukaszu, tchnąłeś nowe życie w moje młyneczki. Dziś rano dotarły, bajkowa robota
Napisano 16 luty 2015 - 09:42
Wielkie dzięki Łukaszu, tchnąłeś nowe życie w moje młyneczki. Dziś rano dotarły, bajkowa robota
Napisano 17 luty 2015 - 16:11
młynek przesmarowany w jednym z większych Warszawskich serwisów widać nie żałują sosu, aż się wylewał.Muchowiec do naprawy i tuningu hamulca przed Bornholmem, niby sporo uszczelek ale w hamulcu rdza oraz rozpuszczone podkładki papierowe, na filcu śmiga elegancko
Użytkownik Kombajnista_z_PGRu edytował ten post 17 luty 2015 - 16:11
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Budżetowe lekkie łowienie - okonie, białoryb i wrocławski niewymiarowy szczupak ;)Napisany przez Andżej , 03 sty 2022 spinning, xul, okoń, wędka i 1 więcej |
|
|
||
|
Sprzęt wędkarski →
Baitcasting →
Jak multiplikator do 400 złNapisany przez Kamil.G. , 29 kwi 2019 multiplikator |
|
|
|
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Kołowrotek Ryobi Tresor 2000 - zagubiona częśćNapisany przez tadelinho , 01 kwi 2019 ryobi, kołowrotek, część |
|
|
||
Rozwiązane
Sprzęt wędkarski →
Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska →
TOHATSU 25Napisany przez allevoytek , 11 cze 2018 naprawa, moduł, elektronika i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Pinion gear do kołowrotka PennNapisany przez Vaymona , 29 maj 2018 penn, serwis, części |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych